Wie Ben Ik…

Afbeelding

Mijn naam is Saskia Kersbergen-Schuilenga,

Zoals je kan zien ben ik getrouwd en wel met Martijn Kersbergen! Samen hebben we twee super leuke, lieve, schattige, maffe, talentvolle (kom superlatieven tekort…) Kinderen!! Anne en Lucas.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Met wie we graag leuke dingen doen en waarvan we hopen ze tot zelfstandige individuutjes op te voeden.

Is Leuk, maar niet altijd makkelijk!! Laten we eerlijk zijn het leven van een moeder gaat niet altijd over rozen!! Maar we doen erg ons best natuurlijk.

We wonen in Nieuwegein, niet echt the place to be, maar het ligt lekker centraal, dicht bij al onze ouders, utrecht en zo dicht bij de rest van de wereld!! en om me heen heb ik leuke vrienden en vriendinnen!! Hier in de buurt een aantal die helpen waar dat kan en waarmee het ook super leuk en gezellig is, ieder met zn eigen karakter en dat vind ik ook het mooie daarvan!!

verder heb ik verspreid over Nederland ook nog een aantal geweldige vrienden en vriendinnen!!

en een belangrijke Levensles die ik kan meegeven, vrienden nooit als vanzelfsprekend beschouwen, in een vriendschap moet je investeren!! daarentegen een vriendschap die je leegzuigt en meer energie kost dat het oplevert, meer pijn geeft als plezier… kan je beter verbreken. en aan het eind van de dag houd je dan alleen de zeer belangrijke mensen over!! en ik ben gezegend met een boel van deze gezegende vriendschappen!!

Ik ben gek op Beauty!!, make-up, Fashion en alles wat je onder deze noemers wilt plaatsen!!AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

En dat zal ook een groot gedeelte van mijn blog gaan vullen!! wat vind ik van bepaalde make-up, bb creams, kwasten, blush etc!!

of hoe maak ik mijn kwasten schoon, waar koop ik mijn producten en wat gebruik ik het liefst!!,

maare ik ben ook een grote schoenen en laarzen freak!!! en ik heb ook een fettish voor tassen!! en verder kleding!! en hoe doe ik dat nou, nu ik geen maatje 38/40 meer heb…

kortom in dit onderwerp valt ook veel te vertellen, te posten en te schrijven!!

ik hou van mooie foto’s!! en kan dus ook enorm genieten van instagram en een foto die ik heb geplaatst gewoon omdat ik hem mooi vind, omdat hij een sfeer weergeeft of een verhaal verteld!!Afbeelding

Afbeelding

Ik hou van lezen, serie’s kijken en films!!en dat kan van alles zijn, van literatuur, tot suffe romans!! maar het meest kan ik genieten van supernatural stuff!! zoals Twilight, vampire diaries, de fallen serie van lauren kate, en wat ik nu op dit moment aan het lezen ben… de sookie stackhouse serie van Charlaine Harris. zoals je kan zien heb ik een lichte voorkeur voor vampiers!! haha maar wel de romantische soort hoor… de stefan’s en Demon’s en de bill en Edwards…Ik laat me graag meeslepen door “het kan eigenlijk niet”.

AfbeeldingAfbeelding

Kortom ook hier valt veel te vertellen, bloggen, schrijven en reviewen!! maar natuurlijk is mijn neus langer als vampiers en supernatural!!

Ik ben ook gek op home en interieur, decoratie en gezelligheid in huis, ook daar valt van alles over te vertellen, hoe zet ik iets neer, hoe maak ik het gezellig, waar koop ik het en wat zoal, en hoe doe ik dit zo goedkoop mogelijk!!!

ook dit zal je allemaal gaan terugvinden in de toekomst op mijn blog!!AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Verder zal ik regelmatig gaan reviewen en dat kan van alles zijn, van olie en waxjes voor in geurbranders, tot thee, tot Beautyproducten, tot series en boeken, tot agenda’s tot decoratie spullen.

Er zal van alles voorbij gaan komen!!

Maar er is meer, ik houd van koken!! dus een recept zo nu en dan is ook leuk, of gewoon wat tips voor een lekkere maaltijd of hapjes avond…

AfbeeldingAfbeelding

en er word hier ook veel thee en koffie gedronken!!! dus het word echt een gezellig life style magazine!!

met zeker ook af en toe een ster…

Ik hoop dat deze lange intro je heeft ge├»nspireerd om verder te lezen, om weer eens terug te komen… een blog in kinderschoenen die nog moet uitgroeien tot een hippe laars!!! en daar heb ik jou als lezer bij nodig!!!

ik hoop tot snel!!

Liefs Saskia

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s