Blazers / Jasjes / alle kleuren kopen

MS Mode Jasjes

Hebben jullie dat nou ook wel eens…? je ziet een jasje en je denkt wow die is te gek!! en er zijn twee kleuren en je kan niet kiezen? Ik heb dat dus regelmatig en neem ze dan vaak allebij!! zeker wanneer ze in de sale zijn, of ik een kortingscode kan vinden online!

Ik ben gek op Jasjes!! het is zo’n kledingstuk wat overal bij gaat, wat je netjes of casual kan dragen, wat bij iedere gelegenheid kan!!

is het warm trek je even een jasje aan in plaats van een jas. sjaal erop en klaar!! Heb je een sollicitatie gesprek, jasje op dat simpele alledaagse jurkje en je kan goed voor de dag komen!! kortom een lekker veelzijdig kledingstuk!!

trouwens is het koud dan trek je op dat jurkje zonder mouwen een jasje aan en je hebt gewoon een warme outfit!!

Ook een blazer kan je zo veelzijdig dragen!!

MS Mode Jasjes

De jasjes hierboven zijn van M&S mode. een ondergewaardeerde winkel want ze zijn lang niet zo oubollig als je misschien wel denkt. ze hebben echt hippe kleding!! neem nou deze jasjes! het zijn echt mijn favoriete kledingstukken van deze winter, ik draag deze jasjes vaak, en nu met deze warme winter ook gewoon vaak als “jas”

Ik had eerst het grijs / blauwe jasje gekocht maar had die andere al wel zien hangen en hij was in de sale… het was zo’n typisch kledingstuk wat niet uit mijn hoofd ging. Ik moest en ik zou hem hebben!!! en dus toen hij nog verder afgeprijsd was… kocht ik hem!! voor de kerst want mooi bordeaux rood is niet lelijk!! leuk jurkje eronder en ik was klaar!

H&M Jasje

De volgende jasjes zijn van H&M! het eerste jasje  (grijs/ beige) kocht ik voor de Beauty Bloggers Masterclass van Grazia.

Ik vond het jasje erg leuk… en toen was ik op Youtube aan het kijken naar Evelina. gawd she is amazing!! ken je haar nog niet moet je zeker eens naar haar filmpjes gaan kijken op youtube : http://www.youtube.com/watch?v=eGJMrMl4MnA

Kijk eens tussen haar filmpjes, ze is echt geweldig, een Fashion guru.

anyway keek ik haar filmpje zag ik dat ze het gekleurde jasje had, ik dacht hey er is nog een andere kleur van!! en ik had ook nog een kortingscode van H&M van 25% dus hoppa ik heb gelijk het gekleurde jasje ook gekocht. en die draag je weer heel anders als de zwart / beige. je kan hem ook goed op een spijkerbroek dragen, statement ketting erbij en je ziet er fab uit!!

H&M Blazer

De laatste twee jasjes heb ik ook gekocht bij H&M in de sale, en ze waren echt super goedkoop. maar ze zitten zo lekker en ik kan ze echt bij veel kleren aan!! kortom weer zo’n jasje waar ik ook de tweede van wilde hebben!!

Heb jij veel jasjes? en koop jij ook wel eens van iets alle kleuren?

oh ja ik heb nog een note: voor de kijkers van Evelina die haar al kennen en haar tegek vinden…

Ze komt 26 januari naar de DAM in amsterdam, om 14.00 uur is ze daar en kan je haar ontmoeten.

Voor mij gaat het helaas niet door want die dag vier ik mijn verjaardag. (ben 12 januari jarig geweest!!)

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11638541/?claim=qsga6z2ue98″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertenties

2 thoughts on “Blazers / Jasjes / alle kleuren kopen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s