Instagram… I love it!!

Instagram foto's

Zoals jullie allemaal wel weten word social media steeds belangrijker! belangrijk in het verspreiden van feiten, nieuws, verhalen en noem het maar op. sociale contacten worden ook onderhouden via de social media, Reclame verspreiden via de social media en noem het maar op.

Ik ben er gek op!! ik twitter, facebook en instagram me helemaal suf! en ik vind het geweldig! Ik vertel als het ware mijn verhaal, maar wel het deel wat ik graag wil vertellen, en dat is niet alles. Maar de mooie momenten deel ik graag!

Instagram vind daarbij wel een grote en fijne ontdekking!! je kan er zoveel mee!! en je verteld in het kort een verhaal die meteen duidelijk is!

instagram instagram

Ik vind het geweldig hoe je met Instagram een moment kan delen en dan de foto ook nog kan bewerken zodat de foto erg mooi word, bijna een kunstwerk waar je kleuren beter uit kan laten komen of een deel kan vervagen!

Het verteld het verhaal van een moeder en een kind of een kind, of meerdere kinderen. het zegt wat over je bezigheden, je humeur, je gevoel, de sfeer!!

instagram home decoratie

over wat je aan het doen bent of waar je van houd…

instagram           PicsArt_1390388850550

Dagelijks fotografeer ik zo mijn leven… Mijn leven in Istagram… I am instagrammed!!

Wekelijks wil ik jullie mijn week gaan vertellen in Instagram en de foto’s wat meer toelichten!

Vandaag zal ik jullie mijn favoriete foto’s tot dusver laten zien en ze toelichten!! een stukje uit mijn leven, uit wat ik mooi vind en waar ik van hou!!

instagram       Instagram

Natuurlijk kan je ook een look mooi laten zien. soms maak ik een collage en zet ik die op instagram maar meestal maak ik foto’s via instagram en bewerk ik die. de meeste bovenstaande foto’s heb ik via instagram gemaakt en net in een collage gezet.

toch wil ik graag wat foto’s uitlichten!!

Instagram

Mijn Eerste Instagram foto!! ik dronk een lekkere kop thee en keek naar Vampire Diaries!! een serie die ik absoluut geweldig vind!!

Ik keek via Netflix ook zo geweldig!!!

quote                quote

Ik zet op Instagram ook vaak Quotes die me aanspreken of die ik mooi vind.

deze twee zijn beide levenslessen die ik heb geleerd in 2013 leren leven en dansen in moeilijke tijden, en mensen die je ongelukkig maken niet meer in je leven moeten willen!! hoppa!!

Moeder dochter             Moeder dochter

Een moeder Dochter momentje!! Mijn Dochter heet Anne en is 5 jaar, een echte knuffel en we kunnen lekker gek doen samen!!

moeder zoon             Zoon

Mijn zoontje was lekker tegen me aan in slaap gevallen!! dit gebeurd natuurlijk niet meer zo vaak dus daar geniet ik dan even van!! Mijn Zoon heet Lucas en is 3 bijna 4 jaar!

Carnaval

Even Gek doen, maar dit was vooral mijn Carnavals outfit passen!! Ik ga met mijn BFF Carnaval vieren en verheug me er enorm op!!

Koffie nespresso    Candy

Dingen waar ik erg van hou… Mijn Nespresso koffie (onmisbaar) en Candy…Hmmmm

Blog plek  overgroot oma  IMG_20140122_003746  Make up plek

De bovenste twee foto’s laten mijn Blogplek zien, oftewel mijn Bureau, hij staat op mn slaapkamer die ik helemaal naar mijn zin heb gestyled heb… mijn man had hier niets over te zeggen haha. de tweede foto is heel speciaal voor mij, het is namelijk mijn overgroot oma, de moeder van mijn opa. Ik had een hele goede band met mijn opa en deze foto hing altijd in het huis van mijn opa en oma!! Ik vind haar echt een prachtige vrouw, en ik vind de foto ook nog eens goed passen bij de stijl van mijn kamer!!

De onderste twee foto’s laten mijn Blog boekje zien, ik schrijf net als velen graag Notitie boekjes vol en neem ze ook altijd mee bij de action! de tweede foto is mijn make-up plek en Mr. Twilight hangt daar namelijk Edward a.k.a. Robert Pattinson. ik vind het gewoon een mooie poster die ook weer goed past bij de sfeer van mijn kamer.

kids

Mijn drie Schatten, namelijk Zoë de dochter van mn BFF Joyce, ze zou zo mijn derde kind kunnen zijn!! en ze is dan ook mijn surograat dochter 😉

en Anne en Lucas Mijn twee kids!! dit was met oud en nieuw de drie zijn heel dik met elkaar!!

Lucas    Lucas

Twee Foto’s van mijn zoon… De eerste waar hij stiekem even een slok neemt van mijn cola!! natuurlijk zag ik dat!!! en bij de tweede verlieten we de kinderboerderij, luc rent altijd graag voor me uit. zoals jullie kunnen zien heeft luc bij beide een cowboyhoed… Lucas is nogal Dol op zijn Beste Vriend Woody uit Toystory en verkleed zich graag als cowboy!!

anne          IMG_20140101_155718

Een prachtige foto van mijn dochter, ze is een echt meisjes meisje en verkleed zich ook het liefst als prinses, of draagt graag jurken!

de tweede Foto is een vader en dochter momentje!! Mijn man Martijn samen met mijn dochter.

voet

Een foto die ik heel erg mooi vind, ik sta op grote voeten een beeld in Rotterdam, met mijn favoriete laarzen aan!!

De tekst die ik erbij had gezet was: Ik sta op groete voet!

mememe

Ikzelf, een foto die ik online zette op mijn verjaardag om al mijn volgers een dikke kus te geven!! ik heb hier een prachtige lippenstift op van MEMEME namelijk Hot Magenta

IMG_20131224_114354  Last but not least, hoe kan het ook anders, een foto van Vampire Diaries, ik ben van Team Damon!! oftewel Ian Sommerhalder!! en ik kan echt helemaal weg kwijlen bij die serie!! geweldig!! als jullie hem nog niet hebben gezien, ga dat doen!!! haha

Nou dit was een stukje van mijn leven in instagram, Ik hoop dat jullie het leuk vonden!! vanaf volgende week komt er een wekelijkse Instagram post!!!!

Hebben jullie ook Instagram? en maken jullie ook mooie creaties?

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11638541/?claim=qsga6z2ue98″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s