Ebay, mijn aankopen en mijn tips!

Ebay

 

Ebay is geweldig en verslavend als je het eenmaal hebt ontdekt!! en vaak kan je er dingen vinden voor echt een fractie van de prijs die je er in de winkel voor zou betalen!! Vandaag wil ik jullie mijn Ebay aankopen laten zien en mijn tips delen hoe je zoekt op Ebay en hoe je ervoor zorgt dat het zo goedkoop mogelijk blijft….

Je kan echt alles vinden op Ebay, en soms moet je iets gewoon eens aanschaffen om te kijken of het ook goed is. ik heb ook wel eens goedkope troep gehad wat ik zo in de prullenbak heb gegooid, maar hey dan heeft het me misschien 1 0f 2$ gekost!!

Wat heb je nodig om op Ebay te shoppen?

allereerst is moet je een ebay account aanmaken! maar dat is zo gebeurd.

Vervolgens is het handig om een PayPal account aan te maken. PayPal is een handig betalingssysteem waarmee je verzekerd aankopen kunt doen op het internet en tevens over de hele wereld. als het ware is PayPal een soort tussenpersoon want zij doen de betaling voor je en schrijven dan af van je Bankrekening of creditcard. en wat ik al zei je bent verzekerd via PayPal wat het wel zo veilig maakt. Je kan er naast je bankrekening ook een CreditCard aan koppelen.

Nu kan je beginnen met shoppen op Ebay!

Dit kan je doen door via http://www.ebay.nl of http://www.ebay.com te kijken. Persoonlijk kijk ik liever via Ebay.com.

In de zoekbalk toets je in waar je naar zoekt bijvoorbeeld Make up Brushes…

make up kwasten ebay

 

Je krijgt dan van alles te zien, maar ook een hoop waar je op kan bieden of waar je een vermogen aan verzendkosten voor betaald. Let goed op dat de verzendkosten free zijn of zo laag mogelijk!

aan de zijkant kun je een aantal keuzes maken waardoor je een betere selectie krijgt. Ik toets altijd Free shipping en Buy it now in. Als je wilt Bieden kan dat ook.

Ik heb echt verschrikkelijk goede Kwasten via Ebay gekocht. vaak komen ze uit Hong Kong maar de Kwaliteit is echt heel erg goed.

Je hebt er niet alleen nep merken maar ook echte merken zoals Eco Tools en Every day Minerals. het is gewoon een kwestie van goed zoeken. je kan er ook hele kwastensets kopen. Wat ik vaak even doe is naar YouTube gaan en Reviews bekijken van Kwasten sets van Ebay (toets in op YouTube: Review Ebay Brushes) en afhankelijk daarvan maak ik mijn keuze! ook kan je natuurlijk even op reviews googelen voor geschreven reviews in blogs!! http://www.makemeblush.nl heeft bijvoorbeeld laatst een kwasten set van Ebay getest en daarover geschreven http://www.makemeblush.nl/2013/12/ebay-oogschaduwkwasten.html#more-746

Ebay kwasten

 

Ook Ik zal dat in de Toekomst gaan doen!!

Wat je ook heel goedkoop kan scoren op Ebay zijn statement Kettingen (zoek op Statement Necklace, bib Necklace, etc)

Ik heb zo echt voor een paar euro mooie kettingen gescoord. Aan de zijkant kan je ook een maximum bedrag invoeren zodat je niet boven dat bedrag uitkomt met kettingen. Bijvoorbeeld 5 dollar. (en ook dat is fijn, de prijzen zijn in Dollar en dat betekend dat ze in Euro’s nog goedkoper uitvallen!)

ebay kettingen

 

 statement ketting     Ebay Kettingen

Voor de meeste kettingen heb ik niet meer dan 3€ betaald!!

Wat ook heel fijn is om op Ebay te kopen is Aziatische BB Creams, hierbij moet je wel weer goed opletten dat je geen neppers koopt, maar ook daarover vind je op YouTube weer feel info.

aziatische bb creams

 

Hierboven zie je Aziatische BB creams en poeder (skin 79, Lioele), een lijm voor false Lashes, een tool om ze makkelijk aan te brengen, een nep Beautyblender (die ik geweldig vind) en als laatste een heerlijke aziatische lipbalm.

Maar ook dingen als aziatische maskers en Sheetmasks kan je voor weinig vinden op Ebay! Maar niet alleen dat. ook Make up etc is er goed te vinden!!

ebay armbanden    armcandy

Ebay   telefoon hoesjes

Ebay Horloges   Ebay tas

Verder vind je er alle hippe dingen om Fashionable door het leven te gaan ;), denk bijvoorbeeld aan Horloges, tassen, Telefoonhoesjes (je kan zoeken op je eigen telefoonmerk), Sieraden (heel veel armcandy voor bij je horloges!!) en noem het maar op!!

Zijn jullie al overtuigd? en hebben jullie al op Ebay Geshopt? wat kopen jullie zoal?

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11638541/?claim=qsga6z2ue98″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s