Sleek Review Blush by 3 en Face Form Light…

sleek collage

 

Sleek heeft een aantal prachtige producten en is ook nog eens goed betaalbaar! en wat ik ook een voordeel vind is dat ondanks dat het een Brits merk is, het is hier goed te krijgen in de Nederlandse Webshops. bijvoorbeeld bij Enchentra of in de Webshop van Miss Lipgloss.

Ik heb vandaag 2 producten voor jullie die ik graag wil laten zien, en reviewen. Dit zijn de Sleek Blush by 3 in de kleur Lace en de Sleek Face Form in de kleur Fair (ik heb nou eenmaal een hele lichte huid.

Beide producten zitten in de volgende verpakking:

sleek

 

 

Het zijn mooie compacte verpakkingen die makkelijk mee te nemen zijn, wat in beide gevallen heel handig is voor onderweg of op reis. bij Face form heb je gelijk een Bronzer, Blush en Highlighter bij je en bij Blush by 3 gelijk drie kleuren Blush waar je uit kan kiezen.  Super handig dus!

Laat ik nu beginnen bij Blush by 3 in de kleur Lace.

blush by 3 Lace

 

Bamm!!! dat zijn nog eens kleuren! maar nou moet ik zeggen dat de producten van sleek altijd knal zijn. werkelijk prachtige kleuren.  Sleek Blush by 3 in de kleur lace bestaat uit drie blush kleuren namelijk Crochet een oranje /Peachy kleur, dan Guipure die heel erg lijkt op de single Blush van sleek Rose Gold, hij is iets donkerder maar een prachtige donker peachy kleur met een gouden shimmer. De laatste is Chantilly een wat donkerdere kleur oranje die richting rood gaat.

Het zijn wel allemaal kleuren waarmee je voorzichtig moet zijn met aanbrengen, tap de kwast goed af voor je hem aanbrengt.

swatches blush by 3 Lace

 

Zoals je kunt zien zijn de kleuren goed gepigmenteerd! Persoonlijk vind ik het prachtige blush kleuren maar ik pak ze zeker niet elke dag, ik ben toch eerder geneigd om Rosegold te pakken. Maar dit is zeker een mooi Blush palette als je een bepaalde look wilt maken of wat ik eerder al zei, als je op reis gaat.

Nu Face Form:

Sleek Face Form Fair

 

Dit Palette is speciaal voor mensen met een hele tot lichte huidstint, de Bronzer is dan ook niet te donker, de highlighter heeft een prachtige glans die niet te veel opvalt en de Blush is hetzelfde als Rosegold en ik vind dat een blush die iedereen mooi staat een prachtige peachie kleurige Blush met een mooie Gouden shimmer. veel mensen vinden het een Dupe voor Nars Orgasm. Voor donkerdere huidstinten zijn er ook face form paletten.

swatches face form sleek

 

Hier zijn de Swatches… Ik vind het echt een prachtig palette en ik gebruik hem graag, de pigmentatie is wederom geweldig! en voor meiden met een lichte huidstint kan ik hem dan ook zeker aanbevelen.

 

Wat vinden jullie van de producten van sleek? en hebben jullie al een Blush by 3 of een Face form?

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11638541/?claim=qsga6z2ue98″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s