MEMEME Lippenstift Hot Magenta…

MeMeMe Hot Magenta

Er was eens… die dag dat ik de lippenstift Hot Magenta zag van MeMeMe en meteen verliefd werd op de Mooie Diep Roze kleur!

Hot Hot Hot pink, lekker knal en opvallend met een een koele ondertoon, Ik moest hem hebben en heb hem dan ook besteld in de webshop van MissLipgloss.

Toen ik hem kreeg vond ik de Verpakking al zo mooi dat ik hem sinds dien in de verpakking heb bewaard en dat doe ik verder nooit met make-up, maar de verpakking van de MEMEME lippenstiften zijn gewoon erg mooi en gebaseerd op de Griekse Mythologie.

hot magenta

Hot Magenta          mememe

Hot Magenta is gewijd aan Elektra die in de Griekse Mythologie in drie verschillende verhalen genoemd word maar voornamelijk als de Dochter van Agamemnon en Klutemnestra, wat ik helemaal grappig vind want ik heb ooit op mijn theater school Klutemnestra gespeeld in een toneelstuk.

Op de verpakking staat ook een mooie spreuk en ik ben echt erg gevoelig voor dat soort dingen 😉 het maakt zo’n product nog specialer! maar dat heeft Hot Magenta niet nodig want Hot Magenta is al gewoon mooi van zichzelf!

Hot Magenta

Hot Magenta                Hot Magenta

Ik heb een paar foto’s gemaakt met Flits en gewoon bij daglicht. De kleur is gewoon prachtig!!

Ik heb hem ook voor jullie geswatched en dan kan je zien dat hij mega gepigmenteerd is, ik kreeg alleen de kleur niet echt op de foto zoals hij is, dat laten de foto’s dat ik hem draag beter zien!!

mememe             mememe

mememe with Hot Magenta

mememe with hot magenta

Wat vinden jullie van MeMeMe Hot Magenta?

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11638541/?claim=qsga6z2ue98″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertenties

3 thoughts on “MEMEME Lippenstift Hot Magenta…

  1. Pingback: MeMeMe Lippenstift Isis Berry Crush | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s