Netflix… I Love it!!!!

netflix

Netflix is geweldig!! sinds wij hier thuis Netflix hebben kijken we eigenlijk bijna nergens anders meer naar, terwijl we ook een heel uitgebreid TV pakket hebben. Ik wil jullie graag meer vertellen over Netflix…

netflix-woonkamer

Netflix is een Amerikaans bedrijf dat abonnementen aanbied voor Streaming video on demand via Internet maar wat houd dat nou in? Het betekend dat als jij een Netflix abonnement hebt dat je online Films en series kan kijken zoveel je maar wil met een hele ruime keuze en wekelijks een hoop Nieuwe Films en series. Het voordeel is dat als je een Film of een serie kijkt en op een gegeven moment even niet wil doorkijken, Netflix onthoud waar je bent en de volgende keer wanneer je inlogt kijk je gewoon verder waar je gebleven bent.

Netflix

De keuze uit het aantal films en series is enorm, al bieden ze nog niet het nieuwste van het nieuwste aan, er is zoveel dat er genoeg bij zit wat je nog niet hebt gezien. En er zit een hoop bij wat in Nederland niet op tv is geweest.

Voor iedereen is er wat, ook voor kinderen is er een hoop te zien aan films en serie’s en zelfs disney’s. je kan voor kinderen een eigen tabje aanmaken zodat zij niet naar enge films kunnen kijken die niet voor hun leeftijd geschikt is. Ideaal!!

netflix-kids-screenshot

Mijn kinderen zijn dan ook een Groot fan van Netflix en ze hebben beide zo hun voorkeuren!

Wat ik ook heel handig vind is dat wanneer je iets gekeken hebt Netflix daarna met suggesties komt wat eventueel ook je smaak zal zijn, zo heb ik films en series gevonden waar ik anders totaal niet op gekomen was die ik echt heel erg goed vond!!

netflix (1)

Ook zijn er genoeg films en series te zien die voor het hele gezin leuk zijn om te kijken en zo creëer je thuis je eigen home cinema!!

Je kan op twee apparaten tegelijk kijken, dus bij ons komt het wel eens voor dat de kids naar iets anders zitten te kijken als mijn man en ik die dan op de laptop een serie’tje kijken terwijl de kids een kinderfilm zitten te kijken.

netflix-platforms-640

Je kan voor een iets hoger bedrag (11,99€) met vier apparaten tegelijk kijken. een gewoon abonnement op Netflix kost 7,99€ per maand en de eerste maand is Gratis, je kan het dus ook een maandje gratis uitproberen want het is maandelijks opzegbaar! Maar ik kan je vast zeggen je gaat het niet willen opzeggen want Netflix is geweldig!! ik kan er niet over ophouden om te vertellen hoe geweldig ik het vind, vandaar ook een hele Blogpost erover!! People should know you know!! 😉

Alle apparaten waar internet op zit kan je Netflix op kijken, dus zelfs op je mobiele Telefoon (kijk dan wel via WIFI) kan je naar Netflix kijken en je kan ook overal inloggen waar maar WIFI is want je hebt gewoon je eigen inlogcode! Hoe handig als je bijvoorbeeld WIFI hebt op vakantie of in de trein!!

netflix_large_verge_medium_landscape

Zoals jullie weten hou ik erg van Vampire Diaries, wie niet… De salvatore Brothers zijn Hot en het is echt een geweldige spannende serie om naar te kijken!! ook Vampire Diaries kan je kijken op Netflix!

vampire diaries

Heb ik jullie al overtuigd? Ik ben namelijk nog 1 dingetje vergeten… Hoe kun je Netflix nou kijken via de Televisie?

Wij hebben een Playstation waar Internet op zit. Zo kijken wij via de TV, maar sommige televisie’s hebben een Smart functie waarmee je kan internetten via de TV. Ook met de Wii kun je op internet en dus via de TV naar Netflix kijken. anders kan je je laptop of computer aansluiten met een HDMI kabel. Je computer moet dan wel een HDMI uitgang hebben, maar de meeste moderne Computers/ Laptops hebben die.

En anders kijk je gewoon via je laptop, Tablet, Telefoon, portable game apparaat, etc etc.

Ben je nu overtuigd ga dan even naar http://www.netflix.com

Vanaf 7,99€ per maand kijk je al onbeperkt naar series en films! En ik denk maar zo, vroeger toen ik kind was huurde we elke week een filmpje, mijn ouders 1 en ik mocht dan zelf een filmpje huren. we waren zeker 5€ per week kwijt (omgerekend, ik was namelijk kind in de gulden tijd… ;)) Hiermee kan je onbeperkt kijken voor maar 7,99€ per maand!

Wie van jullie heeft er al Netflix? en wie is er nu Nieuwsgierig geworden?

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11638541/?claim=qsga6z2ue98″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertenties

3 thoughts on “Netflix… I Love it!!!!

  1. Pingback: Aziatische Sheetmask! | mywickedweirdlife

  2. Pingback: Netflix Serie tips! | mywickedweirdlife

  3. Pingback: Netflix Serie tips #2 | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s