Skin 79 BB Cream.

skin79 BB cream

 

BB Cream is zeer Populair en tegenwoordig ook CC Cream, maar ik wil vandaag mijn Favoriete BB Cream bevindingen met jullie delen en dat is een Aziatische BB Cream, namelijk Skin79 BB cream de Roze versie. Super + Beblesh Balm Triple functions.

Skin79 BB cream

 

De Drie Functies zijn:

1. Whitening

2. UV Protecter SPF 25

3. Wrinkle Improvement

Veel mensen die het woordje Whitening zien zijn vervolgens bang dat de BB cream de huid witter maakt, maar Aziatische BB Cream is in eerste instantie ontwikkeld door artsen voor patiënten die een lazeroperatie hadden ondergaan.  maar al gauw werd het ontdekt door Koreanen die de crème verder zijn gaan ontwikkelen. De stof die zorgt voor de Whitening zorgt er puur voor dat lidtekens kunnen verminderen en dat pigmentvlekken minder zichtbaar worden.

Tevens zit er in de BB Cream een UV Protecter spf 25 dat is een vrij hoge en goede SPF het beschermt je goed tegen UV stralen.

en Wrinkle improvement spreekt voorzichzelf het helpt rimpels te voorkomen/ verminderen.

Kortom een hoop beloftes, maar hoe is de dekking en de kleur?

Als je de BB Cream Swatched op je hand dan zie je dat hij een wat as kleurige ondertone heeft en hij lijkt op mijn huid te donker en de BB Cream is er maar in 1 kleur. maar zodra je de BB Cream op je huid smeert oxideert hij met je huid en past de kleur zich aan aan jouw huidstint! echt geweldig!!

skin79 bb cream

 

Dan gaan we nu over naar de dekking, ik zou zeggen dat de dekking medium is, maar ik vind het perfect, hij is niet cakey en geeft een mooi effect op de huid.

Ik ga nu een paar foto’s laten zien, wil er even bij zeggen dat ik een voorhoofdsholte ontsteking heb en dat ik er niet erg geweldig uitzie en ik heb m’n haar niet gedaan haha, maar ik wilde jullie graag zo goed mogelijk het resultaat laten zien…

zonder make up   BB cream aanbrengen  BB cream aanbrengen

De eerste Foto zie je mij  zonder make-up of BB Cream. de tweede en derde foto daar heb ik de BB Cream in stippen verspreid over mn gezicht en nek en met een Real Techniques Bufferkwast buff ik in cirkelende bewegingen de BB cream in mn Huid, als ik daar helemaal mee klaar ben ga ik er nog even met mn vingers overheen omdat ik vaker op YouTube heb gezien dat dat helpt de BB Cream sneller te laten oxideren.

skin79               skin79

Om even te laten zien dat de BB cream een wat dikkere constantie heeft, maar alsnog is hij goed te verspreiden en smeert hij goed uit.

dan nu het eindresultaat zonder de rest van mijn volledige Make-up:

Met BB Cream

 

Zoals je kan zien zijn de meeste van mijn pigmentvlekken weg, ik heb door mijn zwangerschap aan deze kant een zwangerschapsmasker (een vrij grote pigment vlek) en die is voor het grootste gedeelte weg, maar je ziet nog wel wat sproetjes door de BB cream heenkomen, maar dat is niet erg, ik vind dat wel een mooi natuurlijk effect geven. de roodheid en onzuiverheden zijn wel volledig weg en mn gezicht heeft een egalere tint.met make up

Op de laatste foto heb ik mijn volledige every day make up look opgedaan.

Skin79 pink BB cream is echt mijn favoriete BB cream / foundation. voor mij dekt hij genoeg, hij is goed opbouwbaar en hij past zich goed aan mijn huid aan.

Ik kan hem dan ook zeer aanbevelen. Nou heb ik meerdere aziatische BB creams en zal binnenkort eens een vergelijking doen.

Je kan Skin79 kopen via Ebay en via : http://www.bbcreamshop.eu/nl

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11638541/?claim=qsga6z2ue98″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertenties

One thought on “Skin 79 BB Cream.

  1. Pingback: Beauty Scenario Tag… | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s