I Am Instagrammed #1…

Instagram

 

Dit is hem dan… de start van mijn wekelijks terugkerende onderwerp: I Am Instagrammed… In I Am Instagrammed ga ik jullie mijn week laten zien in Instagram foto’s!! wat heb ik zoal beleefd?  Kijk mee naar mijn eerste week als heuze Beauty/lifestyle Blogger waarin ik echt ben begonnen met mijn blog! 

Vorige week Vrijdag gingen we eerst een Weekendje Weg met de hele familie naar Het Hof Van Saksen ergens in Drenthe.

Voor we weg gingen heb ik samen met mijn vriendin Joyce Gewinkeld en Carnavals Kleding gekocht en nieuwe Laarzen!!

Instagram

Boots

 

These Boots arme made for walking… Heel erg out of my comfort zone heb ik een keer motorbikes gekocht, maar ik wilde voor het weekend weg een beetje stevige Wandel / loop schoenen en ik wou ook wel eens wat stoerders.

En het Carnaval thema spreekt voor zich toch… 😉

Vervolgens op naar Drente waar we met mijn twee Broers en hun gezinnen, ik en mijn gezin en mijn ouders met 14 man in een boerderij voor 24 man zaten! ik heb nog nooit het idee gehad dat ik een hele wandeling moest maken van de woonkamer naar de keuken tot nu zeg maar, maar toch was het heel knus ingericht en het weekend was super leuk met mijn familie, lekker uit eten geweest, wezen zwemmen met alle kids en gezellig bijgekletst! een geslaagd weekend dus.

instagram   Instagram

Instagram   Instagram

Instagram   Instagram

Het leuke was dat Mijn zoon en Dochter het echt erg naar hun zin hadden met hun neefjes en nicht, bij het afscheid werd er dan ook zelfs een traan gelaten! dus dat vond ik echt hartverwarmend! 

Maandag had ik ook een leuke dag want toen kwam mijn vriendin Patricia en gingen we brainstormen voor de marketing van haar winkel. Ze heeft in Haarlem een winkel voor taarten en cupcakes en decoratie materiaal, tevens maakt ze taarten, cupcakes en dergerlijke op maat, geeft ze workshops en ze heeft zelfs een Boek uitgebracht: taartiesie’s Taartenfeestje.

Haar winkel zit in Haarlem en heet Taartiesie en de website is http://www.taartiesie.nl je kan er ook online shoppen voor al je benodigdheden voor het maken van taarten.

Taartiesie

 

Samen hadden we een lekkere Lunch in Utrecht waar we tevens onze brainstorm sessie hadden en we hebben ook nog even geshopt waar ik begin van de week een shoplog op mn blog had gezet. Als klap op de Vuurpijl belde een groot Nederlands tijdschrift omdat ze graag een Artikel met haar wilde doen en nog wat leuke dingen!! kortom het werd voor ons een feestelijke dag en ik ben een zeer trotse vriendin!!!

shoplog

 

Vanaf dinsdag heeft mijn week in het teken gestaan van veel bloggen om mijn blog goed op gang te krijgen, dat was wederom brainstormen, schrijven, bedenken, typen en noem het maar op!

bloggen    bloggen

blogazine    BB Crean Skin 79

bloggen   Batiste Droogshampoo

MUA   MUA Vs. Naked2

zoals jullie weten heb ik van alles geschreven deze week en ik vind het echt heel erg leuk! ik wilde het al een paar jaar, heb veel blogs gevolgd en ben ook naar de Grazia Beautybloggers Masterclass geweest waar ik heel veel heb geleerd en nu dacht ik nu ga ik beginnen. Ik vind het geweldig om elke keer weer wat nieuws te verzinnen, vooruit te werken etc en heb dan ook een heel mandje vol met Producten die ik al klaar heb liggen om te reviewen!  producten van de Action, MUA producten, E.L.F. Producten en nog veel meer. 

koffie

 

Woensdag kreeg ik Voorhoofdsholte ontsteking, dat betekende naar de dokter, paracetamol (voor wie het zich afvraagt ik slik het liefste franse paracetamol want die zijn kleiner en compacter dus altijd als er iemand naar frankrijk gaat vraag ik of ze het voor me mee willen nemen, gelukkig gaat de man van mn moeder vaak naar Parijs)zakdoekjes, Koffie, neusspray en bloggen maar… Niet echt charmant maar ja…

Als Lunch lekkere Salades gemaakt en af en toe wat slechte snoep gewoonten!

salade   snoep

Verder heb ik naast het bloggen nog andere Hobby’s en dat is onder andere lekker in bad liggen en lezen (en natuurlijk series kijken en films) maar nu heb ik deze week ook heerlijk in bad liggen lezen, met een maskertje, haarmaskertje en de hele reutemeteut!

sookie stackhouse   starbucks

decoratie   decoratie 

Ook heb ik lekker zitten bloggen en lezen in de avond met de kaarsjes aan, ik kan daar echt zo van genieten, ben echt gek op de sfeer en zal binnenkort ook een artikel maken met home decoratie tips en de winkels waar ik mijn gezelligheid koop!

Toen was het alweer Zaterdag en op die dag wilde ik in eerste instantie een Artikel maken met mijn simpele zwarte jurkje opgeleukt met Neongeel. maar ik ben niet tevreden over de foto’s dus die blogpost heb ik geskipt! toch wil ik jullie de volgende twee foto’s niet onthouden…

neon geel   arm candy

Met mijn Beanie en Armcandy!!!

Daarna moesten we boodschappen doen, want 12 jan was ik jarig en dat vierde ik zondag. Na het boodschappen doen gingen we door naar de verjaardag van Zoë de dochter van mijn BFF!!!

En zondag (vandaag want ik schrijf het zondag) vierde ik mijn … something verjaardag! het was heel gezellig met vrienden en vriendinnen en ik ben goed verwend! zo leuk om te zien dat mijn vriendinnen mij zo goed kennen en ik altijd precies dingen krijg die bij mij passen!! maar ook gewoon leuk en gezellig dat iedereen er was! Natuurlijk had Patrisia (je weet wel van Taartiesie.nl en de shop in Haarlem en mijn lieve vriendin) heerlijke Cupcakes meegenomen die ze op zaterdag in haar winkel verkoopt, en ik kan je vertellen ze zijn echt heerlijk, niet zoals gewone cupcakes maar speciaal en lekker!! dus ben je op zaterdag in Haarlem moet je ze maar eens gaan proeven in haar shop!!

parfum   haar

Natuurlijk duurt het altijd even voor ik klaar ben met opmaken en mijn haar doen…

cupcakes Taartiesie   taartiesie cupcake

De heerlijke Cupcakes, en mijn hap in de tweede… hmmmmm

Primark

 

Yaaaay een primark kaart!!! ik voel een shoplog komen!!! Thanx meiden!!!

Blond Cadeau   Blond cadeau

Kijk nou wat een leuke dingetjes, ik heb trouwens van mijn kapster/ vriendin Justine twee keer gratis knippen/ verfen gekregen, en de rest had ik al allemaal op mijn echte verjaardag gekregen en mijn vriendengroep doet altijd met zn allen 1 cadeau en dat is de primark kaart! dus goed verwend!! 

me

 

Last but not least me, mijn birthday look waar ik nog een face of the day over ga doen en wat ik allemaal gebruikt heb om hem mee te maken!! maar die zien jullie nog komen binnenkort!!

Nu word het tijd om lekker naar Merlin te gaan kijken op Netflix!! en mijn cola’tje te drinken!

wat vonden jullie van mijn eerste Instagrammed?

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11638541/?claim=qsga6z2ue98″>Follow my blog with Bloglovin</a>

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s