MUA Ever After… Matte Palette.

MUA Matte Palette

 

Al Vaker heb ik jullie verteld over MUA oftewel Make Up Academy, een super leuk Budgetmerk uit Engeland! Het mooie van MUA is dat het Makkelijk te bestellen is via de Website: http://www.muastore.co.uk/ en dat de verzendkosten ongeveer net zoveel zijn als de Nederlandse Pakketkosten! en Rumor Has it: dat MUA naar Nederland komt dus tijd om er wat meer aandacht aan te besteden. daarom heb ik besloten om twee MUA Day’s Te houden! Twee dagen waarin in MUA Producten uitlicht en aan jullie laat zien en Vandaag op MUA Day 1… Begin ik Met MUA Ever After-Matte Palette een mooi palette met alleen maar Matte Natuurlijke tinten!!

MUA Matte Palette

 

Hierboven zie je het Palette en de kleuren die in het palette zitten! Ik heb alle namen van de kleuren erin gezet. Totaal zijn het Tien kleuren en de Bovenste rij zijn de lichte kleuren en de onderste Rij zijn de Donkere Kleuren. Het is een makkelijk palette, je kan er alle kanten mee op, maar waar ik hem vooral geschikt voor vind is een everyday look. Ik gebruik Truffle eigenlijk elke dag in combinatie met een longlasting eyeshadow cream van Catrice. Truffle is dan de kleur die ik in mijn arcadeboog doe voor meer definitie aan mn look te geven en daarmee word hij wel granzend.

verder gebruik ik hem vaker om een dagelijkse Look mee te maken!

Ik heb de kleuren voor je geswatched:

swatches MUA

 

Van Links naar rechts zijn het: Unwrap-Butter-Bare-Taffeta-Fade

Lichte matte kleuren hebben vaak niet zo veel pigmentatie en dat kan je ook weer terug zien aan mijn swatches, maar de kleuren zijn wel goed opbouwbaar, ik moet zeggen de bovenste rij gebruik ik alleen op mijn wenkbrauw bot en in het binnenste hoekje van mijn ogen, voor de rest gebruik ik ze niet.

Swatches Matte Palette

 

Van Links naar rechts: Penny-Chino-Truffle-Fog-Smoke

BAM!! zoals je ziet is de Pigmentatie van de onderste rij de donkere rij om maar zo te zeggen meteen een stuk beter!! Echt prachtige kleuren waar goed mee te werken is. Vaak gebruik ik Penny of Chino over mn bewegend ooglid en Truffle, fog of smoke in de arcadeboog, of ik speel een beetje met meerdere kleuren tegelijk en blend ze dan door elkaar.

MUA Matte Palette

 

Ik vind het een mooi palette en kan het dan ook zeker aanbevelen, niet alleen om op zichzelf te gebruiken maar ook om met andere paletten te combineren. Wat ik erg leuk vind is dat Mr. MUA de Baas van Make Up Academy regelmatig op Facebook heeft gevraagd wat we allemaal miste in de MUA Range, en veel mensen gaven toen aan dat ze een Matte Palette miste. Hij heeft echt geluisterd want nog niet zo lag geleden verscheen dit palette! en ik wilde hem toen ook meteen hebben! Eigenlijk alles wat gewenst is daar word door MR. MUA naar geluisterd en dat verschijnt vervolgens bij de productlijn.

Jullie willen vast ook weten wat dit prachtige palette kost?

Het MUA Ever After Matte Palette kost 4,85€ en is hier: http://www.muastore.co.uk/index.php/eyes/palettes te verkrijgen! Je kan op de Site van MUA een omrekentool gebruiken om de ponden om te zetten naar Euro’s!

Dit was het eerste artikel van de twee MUA Days wat vinden jullie ervan? en zouden jullie dit palette ook aanschaffen?

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11638541/?claim=qsga6z2ue98″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertenties

9 thoughts on “MUA Ever After… Matte Palette.

  1. Pingback: Nieuw MUA Palette: Winter Forest Matte Palette | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s