Kneipp Crème bad met vijgenmelk en arganolie…

Kneipp

 

Zoals jullie vaker hebben kunnen lezen ga ik heel erg graag in bad!! lekker relaxen met een kop thee en een boek, kaarjes aan en een lekker geurtje in bad. Kneipp is daarbij 1 van mijn favoriete merken waar ik veel van in de kast heb staan, veel olie in allerlei geuren maar ook deze heerlijke Crème bad met vijgenmelk en arganolie!! tijd om hem te reviewen!!kneipp

Ik heb meerdere producten met de geur van Vijgen erin, en oh wat vind ik dat lekker, het ruikt een beetje zoetig en appart en daar hou ik wel van! argan olie ben ik zoiezo dol op want het verzorgt de huid

kneipp

Het beloofd een product zonder slechte middelen te zijn en met veel verzorgende producten en deels hebben ze dat ook waargemaakt.

ingrediënten kneipp

Er zit namelijk sodium laureth sulfate in en dat is een stof die aan producten toe word gevoegd om ze te laten schuimen (SLES). Het kan je huid irriteren en tevens uitdrogen, maar het is wel milder als SLS wat ook vaak in zeepproducten zit. Het is wel belangrijk om je huid goed af te spoelen bij het gebruik met producten waar het inzit!!

Gelukkig zitten er ook goede producten aan olieën in de Crème bad, zoals cocosolie en arganolie. en dat werkt weer voedend en verzorgend, kortom het is zeker geen slecht product. integendeel ik ga er graag mee in bad want het ruikt echt heerlijk!!

crème bad kneipp

kneipp

Zoals je kunt zien is het echt een crème die je in je bad doet, en het voelt ook verzorgend aan als je in bad zit! Ik vind dit product echt een aanrader!!

wie van jullie gaat er nog meer graag in bad?

Advertenties

4 thoughts on “Kneipp Crème bad met vijgenmelk en arganolie…

  1. Ik ga ook heel graag in bad. Deze badcreme heb ik nog nooit uitgeprobeert. Ik vind vooral de shampoo’s van kneipp erg fijn 🙂

    • als je van in bad gaan houd probeer dan ook de olie’s van kneipp eens. die zijn ook erg lekker, zal er binnenkort ook een review van maken! de shampoo’s heb ik dan weer nooit uitgeprobeerd en dat moet ik toch snel eens gaan doen.

    • Ik douche ook graag, als ik sneller wil zijn ga ik lekker douchen! heb ook heel lang geen bad gehad in ons vorige huis en toen we gingen kopen wilde ik er percé 1! haha maar ik zal binnenkort wat leuke/ lekkere dingen reviewen voor onder de douche!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s