Review Jennifer Ewbank cd London Tree

jennifer ewbank

 

Veel van jullie zullen Jennifer Ewbank we kennen van de eerste Voice of Holland! ik ook en ik moet eerlijk zeggen ik was daar niet zo’n fan van haar, ik weet niet waarom maar ze kozen daar structureel de verkeerde nummers voor haar uit!! Op een verveel zondag was in een keer naar Life & Cooking aan het kijken en Jennifer was daar toen met  haar Broer John Ewbank die zijn zus vervolgens begeleide op de piano en toen zong ze… Het raakte mij zo dat ik meteen besloot haar cd aan te schaffen, en het werd mijn favoriete CD!

Deze video is het nummer There’s us wat ze samen zingt met haar broer. een practig nummer! op de cd staan meer van dit soort nummers maar ook een paar uptempo nummers en zo anders als dat ze was bij the voice!!

Jennifer Ewbank

 

De Cd is romantisch en meeslepend, een CD waarvoor je even je ogen dicht wil doen om ernaar te luisteren.

jennifer ewbank

 

jennifer ewbank

 

Dit nummer is een meer uptempo nummer.

De voorkant en de Foto’s in het boekje passen heet goed bij de sfeer van de CD, Romantisch en soms ook stoer.

jennifer ewbank

 

Op veel van de nummers word piano gespeeld.

En op de CD staat behalve een duet met John Ewbank ook een Duet met Nick Schilder (je weet wel de helft van Nick en Simon) heeft, het nummer heet “Ghost in this House” ook echt een prachtig nummer.

Ik hoop dat jullie haar nummers mooi vonden in mijn blogpost en wellicht heb ik jullie nieuwsgierig gemaakt naar haar cd.

laat een reactie achter met wat je ervan vind, ik ben erg benieuwd!!

jennifer Ewbank

 

Je kan me ook volgen op Bloglovin’ <a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11638541/?claim=qsga6z2ue98″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertenties

2 thoughts on “Review Jennifer Ewbank cd London Tree

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s