Rainbow Eyes Inspiratie en looks, en kleine Palette Review van E.L.F….

rainbow   Het dochtertje van mn vriendin was jarig en ik ging helpen met tien kids en het kinderfeestje, we gingen Glowgolven met alle kids en verder had ze thuis een disco feest met schminken enzo. dus ik dacht ik moet even een leuke look bedenken, een regenboog look. Voor Inspiratie ging ik naar Google afbeeldingen en YouTube Filmpjes bekijken, helaas toen ik de look moest maken had ik maar 10 minuten de tijd en moest ik het eigenlijk te snel doen, maar ik wil alles wel even met jullie delen want wat een prachtige looks heb ik gezien, en wat word je vrolijk van al deze prachtige kleuren! 34660_Rainbow-Eye-Makeup   De ene Look nog mooier als de andere! Rainbow Eyelook   Rainbow eyelook

Echt prachtig gemaakt!! Ook op YouTube ben ik hele leuke en goede tutorials tegengekomen voor een mooie Rainbow inspired

look!! http://www.youtube.com/watch?v=eMUjmTQExEc

Kortom op Internet is genoeg inspiratie te vinden! En het is heel leuk om te spelen met kleuren oogschaduw en die te combineren en te blenden!

Ik ben zelf ook aan de slag gegaan in de Tien minuten die ik daarvoor had, nou weet ik dat als je wit als basis gebruikt dat de kleuren echt gaan poppen en daar had ik helaas de tijd niet voor, en ik had mijn nieuwe real techniques silicone liner brush gebruikt voor de eyeliner en die kan ook beter maar hier is mijn look!rainbow eyes

Ik heb daarbij een Palette gebruikt van Eyes Lips Face oftewel ELF. een prachtig groot palette met heel veel kleuren en vooral heel veel felle kleuren! Ik weet niet of het palette nu nog te krijgen is op http://www.eyeslipsface.nl maar er is altijd wel een soortgelijk palette en ik kan ze wel heel erg aanbevelen!! ik heb er wat foto’s van gemaakt met Swatches.

eyes lips face

 

ELF palette

 

E.L.F

 

swatches

 

De pigmentatie van de kleuren verschilt heel erg per kleur!! sommige zijn heel erg goed en andere kleuren zijn MEH. maar over het algemeen is er goed mee te werken en zijn de kleuren goed opbouwbaar en de paletten zijn niet zo heel erg duur, meestal rond de 16€ en daar heb je dan 100 kleuren voor en zowel Neutrale kleuren als Felle kleuren! Ik vind de paletten vooral heel erg handig als ik iets speciaals heb, of als mn dochter een feestje of iets heeft waarvoor ze verkleed moet. Ook als er vriendinnetjes van mijn dochtertje komen spelen en ze willen zich verkleden als prinses, hoppa geen goedkope kinder make-up maar ik pak gewoon dit palette van E.L.F., Of als ik eens een kleur wil hebben die ik in mijn kleinere palletjes niet kan vinden kijk ik gelijk hierin, geheid dat ik het dan kan vinden!!

Real Techniques

 

Mijn Eyeliner had ik met de Silicone Liner Brush gedaan en de Catrice Gelliner!

en als basis had ik de Dr. Pierre Ricaud Eye primer gebruikt wat ik de fijnste basis vind. maar nog maals eigenlijk voor een regenbooglook kan je beter een witte basis pakken, en mocht je die niet hebben probeer het dan eens met wit oogpotlood.

Rainbow eyes Female eye with gold make-up and long eyelashes tumblr_m6nqtxCg8e1rpk86qo1_400

 

rainbow eyes 1

 

Female eye with gold make-up and long eyelashes

 

 

Nou Ik hoop dat ik jullie heb geïnspireerd om een mooie rainbow eyelook te maken!! Ik vond het zelf erg leuk om te doen en de volgende keer neem ik er langer de tijd voor.

Laat een reactie achter met wat je ervan vond en of je een rainbow look hebt gemaakt!

en natuurlijk zou ik het leuk vinden als je mij volgt op Bloglovin’

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11638541/?claim=qsga6z2ue98″>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertenties

9 thoughts on “Rainbow Eyes Inspiratie en looks, en kleine Palette Review van E.L.F….

  1. Pingback: NYX Jumbo eye Pencil in Milk… | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s