Shoplog H&M, Action, Big Bazaar, Enchantra

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/11638541/?claim=qsga6z2ue98″>Follow my blog with Bloglovin</a>

aaaahhh het is zover!! Mijn eerste YouTube Filmpje, Mijn eerste eigen shoplog! doodeng vond ik het, een ook wat jullie er van zullen vinden! maar ik ben er wel trots op! weer een Mijlpaal op mijn blog!

Ik vind ze altijd leuk shoplogs, ook om inspiratie uit te halen, of wat iedereen zoal koopt nah ja en noem maar op!! ik kijk ze zelf heel graag, ik shop graag en daarom mijn eerste shoplog in video online!

Ik hoop dat jullie hem leuk vinden! Ik zou het leuk vinden om reacties te krijgen! en natuurlijk als jullie me willen volgen op Bloglovin’ook!!

Advertenties

17 thoughts on “Shoplog H&M, Action, Big Bazaar, Enchantra

  1. Leuke shopblog Sas, maar volgende keer niet zo zenuwachtig, dat is nergens voor nodig, want je doet het super goed…. ❤ Maar waarop heb je een hartje op je hand staan…. 😛

    • Dank je wel Janneke!!! nou ik leg het nog wel een keer uit haha, zoë de dochter van mn vriendin was jarig en we gingen glowgolfen, ik had alle kids geschminkt met neon verf zodat ze lekker licht gingen geven! en dat had ik dus ook op mn hand haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s