Unboxing Dr. Pierre Ricaud en The Bodyshop…

unboxing

Na de Shoplog van afgelopen Gisteren zet ik vandaag ook mijn tweede filmpje online en dat is een unboxing van mijn bestellingen van Dr. Pierre Ricaud en van The bodyshop maar…

De dag na ik het filmpje online zette kwam er nog een bodyshop bestelling binnen en die heb ik niet gefilmd! Wat ik heb gedaan is dat ik die nog even op de foto heb gezet zodat jullie het toch nog kunnen zien!  Een review van de producten komt binnenkort online!

The Bodyshop

Bij de tweede Bestelling zat nog een lippenstift en een lip butter (mango)

The bodyshop

Verder een papaya douchegel, en een passievrucht bodybutter, nog een coconut lip butter, een born lippy lip balm stick in lychee en een born lippy lipbalm in Rasberry .

Ik hoop dat jullie weer veel plezier hebben in het kijken naar mijn maffe filmpje waarbij de stickers niet van mijn hand gingen en ik de verpakkingen niet open kreeg!! en hiermee zijn mijn twee eerste filmpjes een feit!! whoohooo!!! Ik ben heel erg blij met de eerste reacties en ik hoop ook bij dit filmpje weer op reacties en feedback!!

Ik zou het leuk vinden als jullie mij willen volgen op Bloglovin’

Advertenties

4 thoughts on “Unboxing Dr. Pierre Ricaud en The Bodyshop…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s