Win Actie #1 MUA Lipgloss en Mono oogschaduw. (gesloten)

win actie

Het gaat goed met http://www.mywickedweirdlife.com  en daar ben ik heel erg blij om en daarom ga ik een aantal win acties doen. Ik heb verschillende leuke en fijne producten in mijn stash waar ik zo blij mee ben dat ik het leuk vind om ze ook aan 1 van jullie te geven. Natuurlijk een volledig nieuwe.

En daarom ga ik een reeks leuke winacties doen.

MUA

Zoals jullie al verschillende keren hebben kunnen zien ben ik gek op de producten van MUA en de eerste win actie worden twee fijne producten van MUA, namelijk een Sheer Finish Lipgloss en een Mono Pearl oogschaduw.

MUA

MUA

De Sheer Finish Lipgloss is in de kleur: Some Me Time (hoe toepasselijk bij mijn artikel van laatst over Me Time!) en heeft een mooie roze kleur met een subtiel shimmertje erin. hij word echt heel mooi op de lippen en het is 1 van mijn favoriete lipglossen! Hij plakt niet en blijft ook goed zitten, is niet te dik en niet te dun. een echte aanrader!

MUA

MUA

De Mono oogschaduw is in de kleur: Shade 30-pearl en heeft een mooie koper bruine kleur waar je veel kanten mee op kan. De pigmentatie is echt geweldig en hij brengt mooi aan op de ogen. Ik ben erg enthousiast over de Mono Oogschaduws van MUA en kan ze dan ook zeker aanbevelen, de meeste Mono Oogschaduws hebben een goede pigmentatie. Voor jullie heb ik nu deze kleur en het is een erg mooie kleur.

MUA

Ik wil ze als 1 setje gaan verloten bij 100 Bloglovin’volgers.

Wat moet je doen om kans te maken op dit leuke setje.

1. Volg mij op Bloglovin’

2. Laat hieronder een reactie achter met wat jij vind van mijn site!

Verder het hoeft niet maar ik zou het wel leuk vinden als je mij:

volgt op YouTube, Instagram en Twitter!

Wanneer is de 100 Bloglovin’ volgers heb bereikt zal ik dit setje gaan verloten onder diegene die een reactie hebben achter gelaten en die mij volgen op Bloglovin’ de Button om mij te volgen staat aan de zijkant van mijn pagina!

Na deze acties zullen er meerdere gaan komen!!

Advertenties

17 thoughts on “Win Actie #1 MUA Lipgloss en Mono oogschaduw. (gesloten)

 1. Oehh leuke spulletjes! Ik vind je site super tof en je laat hele leuke en ook voor spulletjes zien die niet iedereen laat zien zoals bijvoorbeeld MUA en dat maakt je blog heel speciaal<3 x Lieke

 2. Ik volg je blogs met plezier. Je verteld het leuk. Verteld nieuwe dingen en je bent goed in je tekst en uitleg. En het leuke is om weer dingen toe te passen in mn eigen leven.

  • Haha, daar kan je je aanmelden als je een blog hebt, of niet en dan kan je je favorieten Blogs volgen en krijg je alle nieuwe artikelen die er uit zijn gekomen te zien. erg leuk zeker als je een Blog Lezer bent!!

 3. Ik doe graag mee met je winactie.
  Ik volg je nog maar heel recent, maar je schrijft erg leuke artikels en geeft telkens een uitgebreide uitleg! Doe zo verder!
  Kirsten x

 4. Hey, leuke actie; ik doe mee.

  Wat ik vind van jouw blog: ik ben een recente bezoeker. Maar het ziet er goed uit! Merken die ik niet ken zie ik hier voorbijkomen. En daar heb ik wat aan!

 5. Leuke winactie, gefeliciteerd met zoveel volgers (bijna dan toch). Ik volg je blog pas kort via Bloglovin. Je stijl van schrijven spreekt me erg aan en je behandeld ook andere merken dan de standaard drogisterij merken. Ook je foto’s vind ik erg mooi!
  Ik zou het leuk vinden als je ook eens op mijn blog langskomt!
  X

 6. Ik volg je nog maar net, maar ik vind de foto’s mooi bewerkt! Ik doe graag mee en volg je op bloglovin. Heel veel succes en plezier met bloggen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s