The Bodyshop Shimmer Bauble highlighter…

shimmer bauble

Zoals jullie hebben kunnen zien ben ik compleet los gegaan in the Bodyshop Sale!! vind je het gek, alles was gewoon echt goedkoop!

Zo heb ik ook deze Mooie Highligter parels gekocht, oftewel de Shimmer Bauble… en die wil ik jullie nu laten zien, ik heb net gekeken en hij staat nog op de website dus je zou eventueel kunnen kijken op: http://www.thebodyshop.nl/sale/make-up.aspx

The Bodyshop

De Shimmer Bauble is een rond potje iets kleiner als een tennisbal, en als je hem open maakt zit hij vol met die geweldige Pareltjes vol glans!! ze zien er echt super mooi uit!!

shimmer bauble the bodyshop

highlighter

Zoals je kunt zien hebben ze twee kleuren, een licht goudachtige kleur en heel licht roze en met een hoop shimmer! Maar het is tenslotte ook een highlighter. Het potje vind ik zelf wat onhandig, het is groot en niet handig op te bergen, maar dat mag de pret van deze prachtige pareltjes niet drukken!

shimmer bauble

Het potje is wel lekker ruim, er zit ook veel product in en het is zuinig in verbruik, je kan hier dus heel lang mee doen. ik heb ook geprobeerd om 1 balletje te pakken en te gebruiken en dat kan ook nog waardoor je ook kan variëren in kleur, dan moet je het alleen met je handen over je gezicht verdelen, anders pak je een kwast (ik gebruik daarvoor het liefst een kegelvormige niet al te grote kwast van E.L.F of Real Techniques) en swirl je gewoon even over de pareltjes, je tapt je kwast even af en je brengt de highlighter aan.

shimmer bauble TBS

swatches

swatches

Vervolgens krijg je echt een prachtige subtiele glans die goed opbouwbaar is, ik kan hem ook echt aanbevelen (natuurlijk zolang de vooral strekt, maar ik geloof dat TBS altijd wel zoiets in de collectie heeft.

Highlighter

 

Hier zie je hem op mijn gezicht, echt een prachtige glans, de blush die ik daaronder heb komt vanmiddag voorbij in een review…

 

Ik ben echt blij met dit aankoopje, het enige is dus dat ik nog niet weet hoe ik hem moet opbergen, Nu zit hij nog in mijn nog te reviewen mand! maar ik vind er vast wel een mooi plekje voor en ik denk dat hij en ik goede vrienden gaan worden bij mijn make-up routine! wow ik vind hem echt prachtig!

Wat vinden jullie van de Shimmer Bauble van The Bodyshop? en zijn jullie ook Los gegaan in de Sale?

Ik vind het leuk als jullie reageren, tevens kan je me volgen op Bloglovin’ en mijn youtube kanaal, Instagram en twitter…

Advertenties

5 thoughts on “The Bodyshop Shimmer Bauble highlighter…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s