Filmpje, Opgemaakt in Januari.

Untitled

 

Het is alweer Februari!! jeetje wat is de eerste maand van Januari gevlogen!! en daarmee zijn ook de eerste spullen van 2014 opgegaan, dat wil zeggen veel restjes. Ik heb voor jullie een filmpje met de producten die op zijn gegaan in januari en daarbij een uitleg met wat ik vond van die producten! dus een kleine mini review per product!!

Ik hoop dat jullie het filmpje leuk en nuttig vonden!! ik vond het in ieder geval wel weer leuk om te maken!! nog steeds ruzie met youtube hoe ik die dingen online krijg, en editten heb ik ook geen verstand van, verdiep ik me later wel weer eens in, maar dat mag de pret niet drukken!! ๐Ÿ˜‰

Laat een reactie achter als je wilt natuurlijk want dat vind ik altijd leuk!! en als je het leuk vind kan je je abonneren op mijn youtube kanaal, mijn Bloglovin’ instagram en twitter!! ik heb ook nog een winactie lopen die stopt wanneer ik de 100 volgers van Bloglovin’heb bereikt, maar het goede nieuws is… dan komt er weer een nieuwe winactie aan!!

groetjes Saskia

Advertenties

16 thoughts on “Filmpje, Opgemaakt in Januari.

    • Wat super leuk!! lief dank je wel! wat houd dat in? ik heb er net een beetje over gelezen… is het nou de bedoeling dat jij mij tien vragen gaat stellen? waar ik dan antwoord op geef op mijn blog? Ik voel me helemaal vereerd en blij!! ๐Ÿ™‚

  1. Ik vind het altijd super leuk om te zien wat anderen opmaken! Die Zensation-lijn v Mijn vriend laat de lege verpakkingen trouwens ook altijd staan. Typisch mannen hรจ, haha ๐Ÿ™‚

  2. Oeps, de pagina liep vast toen ik mijn comment aan het schrijven was! Bij deze de goede: Ik vind het altijd super leuk om te zien wat anderen opmaken. Die Zensation-lijn van Rituals is echt heerlijk. De haarproducten van Dove wil ik ook eens proberen, heb er al veel goeds over gehoord. Mijn vriend laat de lege verpakkingen trouwens ook altijd staan. Typisch mannen hรจ, haha ๐Ÿ™‚ leuke blog, ik volg je!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s