I Am Instagrammed #2

Plog

Hallo allemaal!, Jeetje wat gaat de tijd hard!! weer een week voorbij en dat niet alleen we hebben met zn allen januari weer overleefd en we zitten nu officieel in maand 2 van 2014!! aan het begin van 2014 heb ik geroepen: dit word mijn jaar! vooral ook omdat het dat vorig jaar niet was, een rotjaar was 2013 voor mij! veel mensen verloren die me dierbaar zijn, een burnout en meer van dat soort dingen. Maar ik ga niet gauw bij de pakken neerzetten, ergens komt het moment dat ik denk…En Nou Gaat Het Roer OM!!! en dat was begin 2014 en daar begon ik na twee jaar het te willen, eindelijk mijn Blog!! Nou moet je weten ik was zelfs naar de Beauty Blogger Masterclass van Grazia geweest en volgde al twee jaar lang veel blogs, heb als een sponsje alles opgezogen en nu komt het er eindelijk uit!! en daar ben ik Trots op!! en nog leuker het gaat goed!! de statistieken groeien enorm. en ik word er heel vrolijk van!!! ik doe namelijk gewoon wat ik leuk vind en waar ik gepassioneerd over ben!!

Trouwens een kleine Note: Ik ben zo dyslectisch als een deur dus mogen jullie spelfouten zien… tja die zullen er wel zijn. Ik zal nog eens een Artikel schrijven over Dyslexie gewoon om het eens uit te leggen.

maar goed terug naar we zijn weer een weekje verder en het is tijd voor een nieuwe I Am Instagrammed. een woelige week… met hele leuke en een paar minder leuke dingen…

taartiesie

Ik begon maandag heel slecht maar wel lekker met een kop Nespresso met schuimende melk en een Cup Cake van Taartiesie.nl want daar had ik er nog een paar van over! yum! ook met Taartiesie komt er een samenwerking aan met een leuke weggeef actie dus dat zullen jullie snel online zien!!

LipBooms

Ik ging bepalen waarover ik artikelen ging schrijven en zette mijn lip booms van MUA even op de Foto!! wat een prachtig plaatje. Nou vind ik zoiezo dat make-up mooie fotomodelletjes zijn… en dan helemaal als het een beetje glinstert!! HA

Plog

Mijn eerste I Am Instagrammed kwam online, zo leuk om te knutselen met picmonkey!!

Toetje

Mijn kids willen altijd heel graag een toetje, maar ikzelf ben daar helemaal niet mee opgevoed (wij aten soep en sla blij het eten haha) deze lekkere toetjes van de Lidl heb ik nu maar eens meegenomen voor mijn kiddies!!

kaarsjes

Man van huis dus het beneden maar gezellig gemaakt met kaarsjes en even lekker gelezen en geblogt… tegenwoordig mijn standaard tijdsbesteding haha.

Merlin

Toen mijn man Thuis kwam keken we naar Merlin een hele leuke serie op Netflix. We zijn er inmiddels doorheen en nu is het even afwachten tot de nieuwe seizoenen online komen! Netflix zoals jullie eerder op mijn blog hebben kunnen lezen is geweldig!! veel leuke series en films te kijken. Heeft iemand van jullie nog tips? laat dan zeker je tip achter bij de reacties πŸ˜‰

ijsselstein

Dinsdag Begon de dag met lekker Bloggen… en aan het einde van de dag ging ik op de Fiets naar IJsselstein (ik woon in Nieuwegein) waar ik zangles heb bij buurvrouw jansen oftewel Audrey. mocht je in de buurt wonen en een goede zanglerares zoeken zeker even kijken op http://www.bijbuurvrouwjansen.nl Β audrey is een geweldige en leuke zanglerares en ik ga al wat jaartjes mee in de zangwereld! (theater opleiding gedaan, veel workshops zang, jaaaaren zangles etc zingen is 1 van mijn grote passies!

Bij buurvrouw jansen ben ik nu bezig met Royals van Lorde, dat was lekker out of my comfort zone en daarom heb ik voor dat nummer gekozen!! ik hou van een uitdaging…

en toen ging ik weer terug…

tas

En op een weg waar haaientanden stonden voor auto’s en ik de fietser was op het fietspad was daar die eikel die naar een meisje keek en niet voor zich, die mij aanreed. de sukkel gaf ook nog eens dat meisje die er niks aan kon doen de schuld… want zei hij hij keek naar haar dus het was haar schuld!! (&*^&^*(&^&%^$##%#$@#$%$^%&(*(() dit was ik in een minder nette taal πŸ˜‰

Ik vloog over de motorkap en kwam hard op de grond en op mn tas terecht en vervolgens had ik overal pijn en schrammen… minder prettig… en moet waarschijnlijk nog langs de huisarts want sinds ongeluk pijn in mijn maag… maar goed. Mijn man is me komen halen met de kids en woensdag, stijf als een hark ging ik mijn vriendin helpen met het kinderfeestje van haar dochter en 10 gillende maar wel lieve kinderen!!

Rainbowlook

Rainbowlook

Voor de gelegenheid maakte ik deze speciale Ooglook waar ik ook een artikel over heb geschreven… gaaf om inspiratie op te doen en filmpjes over te kijken!! en erg leuk om te doen…

cadeaus

Toen het feestje met het uitpakken van de Cadeaus!! ZoΓ« werd behoorlijk verwend… Maar dat gun ik haar ook want ze is als een dochter voor mij en haar moeder als een zus!!

Outfit

Ik probeerde mijn outfit voor het feest op de foto te zetten… Ik droeg namelijk een Neon kleurige Petticoat en een zwart met Neon Shirt erop. dit omdat Joyce Blacklight lichten had opgehangen, met een disco bol en de kids konden los op de muziek, later gingen we Glow Golfen in Houten en is Neon helemaal Leuk, maar eerst moesten Joyce en Ik de kids nog even met Neon Schmink schminken.

IMG_20140129_142831

Tijd voor het feest!!

IMG_20140129_145957

Zo ziet dat er dus uit… Neon in Glow Golf land haha.

IMG_20140129_151024

IMG_20140129_151950

(bedenk je het deuntje van Jaws…) tantanTanTantantantututututtuh… haha.

Look

En toen was ik s’avonds nog niet moe genoeg (ik was kapot!!!) maar wilde perse mijn eerste twee filmpjes opnemen omdat ik mijn bestelling van de Bodyshop binnen had!!!

IMG_20140129_201524

Deze berg lag klaar op mijn bed voor de Filmpjes die jullie beide al hebben kunnen zien! deze week komen er nog een paar online!!

IMG_20140130_131915

Met kippetjes en Cola Artikeltje bekijken over de Real Techniques Silicone Liner Brush…Ben er nog wat mee aan het stoeien, hij is echt wennen, maar je kunt er alles over lezen in mijn review over dit grappige nieuwe kwastje van de dames van pixiwoo,

soy scentSoy scent

soy scent

Tijdens het bloggen een lekkere Soy scent in mijn oliebrander en kijken hoe hij langzaam smelt!! wow mooi gezicht!! deze zijn van pearlmania, maar er komt een leuke actie aan met http://www.waxmelts4you.nl waar ik melts voor mag testen en reviewen en waar jullie een leuke korting gaan krijgen… dat gaan jullie dus ook nog terug zien op mijn site!!

lip butter

Ben nu steeds aan het smeren met de Lip butter van The Bodyshop zodat ik jullie straks echt mijn bevindingen kan vertellen!!

mie

uh dit is niet mememe maar miemiemie… haha mijn zoontje, tja ik leer hem echt goed eten hoor maar soms doet hij net alsof hij het niet geleerd heeft en dan krijg je zoiets haha. ik moest er even een foto’tje van maken… en mijn man gelijk Jaaaa ga het nog stimuleren ook hahaha nee hoor ik kan er gewoon om lachen!! maare nu weer gewoon met mes en vork Lucas!! πŸ˜‰

tram

Met de tram op weg naar City Plaza het winkelcentrum (wat yaaaay steeds groter word) in Nieuwegein, ik woon er twee haltes vanaf en woon vlakbij de tram, maar door ongeluk ging fietsen even niet lukken!! het was inmiddels vrijdag!!

handschoenen

Werelduitvinding die handschoenen met zo’n touchscreen tipje!!

reviewen

Dit handige mandje heb ik geshopt en passen mooi al mijn nog te reviewen spullen in!!

rainbow eyes

Mijn Artikel over Rainbow Eyes… wow wat vind ik die kleuren mooi!!! was gewoon trots op deze collage!!

hapjes

Vrijdag avond had ik geen zin om te koken zoals gewoon… dus we besloten allemaal hapjes te doen en lekker een familie film op te zetten…

Tomaat Mozarella

Dit is een Briljant en makkelijk te maken verjaardags hapje… met 1 cherrytomaat, een blaadje Basilicum en een bolletje Mozzarella op een satΓ© prikkertje, beetje peper en zout erover en 1 of twee kleine bakjes erbij met bijvoorbeeld Balsamico crΓ¨me of Pesto…

mini pizza

schattige kleine minipizza’tjes erbij… van de lidl… een stuk goedkoper en net zo lekker als jet gewone supermarkt merk…

maybelline color tatoo

Een Maybelline Color Tattoo gescoord in de sale, een prachtige bordeaux rode kleur in metallic pomegranate.

Lego Friends

Wisten jullie dat er meiden lego bestaat?? schattige lego met meisjes meisje poppetjes met make-upjes en strikjes en haar dingetjes enzo… Lego Friends… Mijn dochter vind dat leuk… en kijk wat ik zag… een inimini klein mini lippenstiftje… awwww

IMG_20140201_163339

Deze kreeg ik van mijn dochter… Mijn mama Hart smolt!!!

kwast

Voor het opnemen van weer een filmpje BB Cream van Skin79 opgedaan… met mijn favoriete kwast!! i love it!!

Skin79 BB Cream

Ik kan dus echt niet meer zonder deze BB Cream, ik vind hem echt geweldig!!! superlatieven schieten te kort!!!

IMG_20140201_180144

Beetje wazige foto dit!!

eye look

Mijn everyday ooglook!! lijkt alweer eeuwen geleden maar was pas gisteren!!

selfie

selfiiieeee

IMG_20140201_235412

S’avonds lag mijn man al te slapen, en ik was nog shoplog filmpjes en unboxings aan het kijken van andere Bloggers… haha met mn grote roze Action Koptelefoon die echt geweldig is, we hebben drie verschillende grote koptelefoons van de action en ze zijn allemaal goed, geluid is goed en ze doen het goed en al een tijdje dus ik kan ze aanbevelen!!!

blush mememe

Highlighter van The Bodyshop en Blush van MeMeMe gereviewt!

IMG_20140202_155313

Bij mn moeder en stief (lief)vader in Woudenberg waar ze tijdelijk wonen in een leuk huis omdat hun (ook leuke) huis verbouwt word… ik had mn ooglook trouwens heel simpel gehouden!!

IMG_20140202_155551

de kids waren een dorpje aan het bouwen

IMG_20140202_162323

Met mijn mama!! awww

IMG_20140202_164640

another selfiieeee… met roze lippen een heerlijke…

Maybelline Baby lips

Maybelline Babylips… zit standaard in mijn tas…

cheers!!

Lekker een wijntje drinken… dacht ik.. dat ging helemaal niet goed met mijn maag. het was wel een lekker wijntje overigens!!

IMG_20140202_170256

aan de borrel en oma speelt spelletjes met de kids!! mijn man en ik deden een poging een ander spel ala colonisten van Catan tte doen maar dat was zo ingewikkeld… daar hadden we langer de tijd voor nodig… het was van de makers van colonisten en heet stenen tijdperk.

IMG_20140202_170435

Met mijn liefie… (ik kom toch niet op je blog… klik…jawel!! haha)

IMG_20140202_171937

Gezellig spelletjes!!

IMG_20140202_175822

Koken met mam, zij het vlees enzo ik de Saus, Champignon Roomsaus en niet uit een pakje…

IMG_20140202_183251

Het resultaat… Varkenshaas met Champignon Roomsaus… hmmm was lekker…

en dit was het dan weer… dit was de afsluiting van mijn week en er komt weer een leuke week aan… Maar dat lieve allemaal…zien jullie volgende week!! πŸ˜‰

Wat vonden jullie van deze I Am Instagrammed Plog?

en wat hebben jullie allemaal gedaan?

ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achterlaten en natuurlijk als jullie me willen volgen op Bloglovin’ (youtube, instagram en twitter ;))

Advertenties

14 thoughts on “I Am Instagrammed #2

  1. Jaaaaa leuk weer! Enne die dyslec dinges blijft lastig lang leve programma die je woorden goed aanpassen haha!
    Miss ook leuke een dag ploggen wat je doet nu een hype he hihi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s