Budget Shoplog en wat doe ik er mee… Create a Look

Create a Look...

 

Ik ga in de Sale graag Shoppen!! afgelopen vrijdag moest ik even in het centrum van Nieuwegein zijn, en ben nog even de sale rekken langs gegaan… En met bijzonder veel geluk ben ik een heleboel geslaagd voor weinig namelijk bij elkaar rond de 30€.

Ik wil jullie laten zien wat ik dan met de kleding doe en hoe ik het combineer, vaak in de winkel schieten de mogelijkheden al door mn hoofd! ben ik de enige of hebben jullie dat ook? Daarbij ik heb geen maatje s of m (ik had een aantal zwangerschaps eet tiks en die kilo’s willen er maar niet af….) en dat geeft niet maar ik moet er dus ook wel goed over nadenken hoe ik iets doe kwa kleding! Kijk mee…

Jurk miss etam

 

Dit jurkje was de Giller van de eeuw, Ik kocht het bij Miss Etam, het was zo’n jurkje wat ik van buiten zag hangen en dacht even naar binnen lopen en naar dat jurkje kijken… het was 30€ en ik dacht ah dat is leuk even passen… En het zal als gegoten, en ik dacht meteen oeh mn nieuwe laarzen (weet je nog uit de shoplog van mijn eerste Filmpje?) die passen hier goed bij! Ik ging naar de Kassa en… Dat word dan 15€ mevrouw!!! 15€!!!!!!!!!! Whoehooooeeee! dat is nog eens leuk shoppen!

Bij de Miss Etam Kocht ik ook 3 kettingen in de sale, waaronder 1 parel ketting die ik meer voor mn foto’s heb bedacht (maar op een filmpje op de site van Beautylab hoorde ik dat parel helemaal in komt… 😉 ) de andere twee kon ik leuk combineren met dit jurkje.

outfit

 

outfit

 

ketting

 

vlinder

 

Onder dit jurkje zou ik een zwarte legging dragen en als het koud is eventueel een zwarte bolero of een zwart kort jasje. Mijn Nieuwe laarzen van de H&M passen er perfect bij en alle drie de kettingen die ik heb gekocht bij Miss Etam kan ik op dit jurkje dragen. Ik kan zo veel kanten uit met dit leuke jurkje! en ben er ook echt blij mee!

wibra

 

Ik liep even de Wibra binnen, eigenlijk gewoon voor dasty ontvetter, kleding koop ik er weinig, maar ik zag dit jurkje hangen in de sale voor maar liefst 4€ en dacht die neem ik mee… zo is hij natuurlijk een beetje saai ondanks de pailletten maar met een zwarte legging eronder en een paar leuke laarsjes, een riem en een stoere ketting…

outfit

 

Laarzen

 

Ketting Ebay

 

…Word het alweer een heel ander gezicht! eventueel kan je er nog een lang zwart vest bij dragen en daar dan de riem omheen doen, of ook een cognac kleurige riem (ik heb ook een mooie riem in de kleur van die laarsjes!) De ketting is trouwens van Ebay,. (over Ebay heb ik ook een artikel geschreven!)

Daarna was ik eigenlijk alweer op weg naar de tram (doordat ik pas ben aangereden kan ik helaas nog niet fietsen!) En dan loop ik altijd langs de Zeeman… en Buiten bij de zeeman stond een groot Sale rek met 50% korting op de afgeprijsde Prijs… en ik zag een Jurkje hangen waardoor ik dacht… Hmm even kijken! (welkom in de wondere wereld van een shopaholic… ;))

Jurkje was 5€ en er ging nog 50% vanaf… HAHAHA een jurkje voor 2,50… wederom zag ik Mogelijkheden…

Galaxy print

 

galaxy

outfit

 

outfit

 

Ook dit jurkje draag ik met een zwarte Legging, en dan met mijn favoriete Laarzen! een kort zwart jasje erop en mijn Mi Moneda Ketting erbij. Het jurkje heeft een stoere Galaxy print wat het wel een lekker apart jurkje maakt.

In dat zelfde Sale rek vond ik een knal kobalt blauw rokje wat 3€ was en daar ging nog 50% vanaf, dus voor 1,50€ HAHAHA dat is ook om te lachen! ik bedoel al heb ik het 1 keer aan! Maar ook bij dit rokje flitste er kleding en schoeisel door mijn hoofd waarvan ik dacht HA dat kan er prima bij (en dan heb ik het nog niet over de zomer mogelijkheden want ik heb ook slippers in precies die kleur, doe er dan een witte legging onder ipv zwart… nah ja je snapt hem wel! Maar voorlopig is het nog koud.

rokje

 

outfit

 

schoenen

 

 

Mi Moneda

 

Hempje is pietsie gekreukt 😉 maar precies in de kleur van het rokje, en ik heb ook van die leuke schoenen in die kleur, zwarte legging, zwart vestje met V hals zodat het blauwe hempje zichtbaar is, en mijn Mi Moneda Ketting erbij en we hebben weer een leuke Outfit.

wat heb ik nou uitgegeven? 15+9(kettingen waren 3 pst)+4+2,50+1,50=32€ Dat noem ik nog eens leuk shoppen! even een klein onzinnig detail over mijn geluksdag… Ik reed naar huis met de tram checkte uit en waar ik normaal iets van 2€ voor het ritje kwijt zou zijn gaf hij nu aan, rit. 0,00€ met andere woorden ik heb gratis gereisd!! Afgelopen vrijdag was dus echt mijn dag!

Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel vonden, sorry voor de belabberde foto’s maar kleding fotograferen is niet het meest makkelijke heb ik gemerkt!

Ik hoop dat ik jullie inspiratie heb gegeven!

Laat een reactie achter als je dat leuk vind, ikke wel namelijk! en je kan je natuurlijk volgen op Bloglovin’en volgen op mijn youtube kanaal! ook kan je mij volgen op twitter en instagram!

Advertenties

23 thoughts on “Budget Shoplog en wat doe ik er mee… Create a Look

  1. Pingback: Mijn Wishlist van Esprit… | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s