Garden of Eden… in het paradijs met Sleek!

Sleek Garden of Eden

 

Sleek heeft een prachtig en een inmiddels veel beschreven Palette uitgebracht Het Garden of Eden Palette, geïnspireerd op Het paradijs op aarde… En het is ook een Paradijselijk mooi Palette!

Wikipedia zegt dit over het hof van eden zoals The garden of eden in het nederlands genoemd word:

De Hof van Eden (ook Tuin van Eden, uit het Hebreeuwsgan eden) of het (aardse) paradijs was volgens de Bijbel de perfecte en prachtige plaats waar de eerste mensen, Adam en Eva verkeerden.

paradijs1

 

Als je goed naar de kleuren kijkt in het palette zijn ze echt geïnspireerd op een paradijs, Veel groentinten, Bruintinten en wat natuurlijke kleur.

garden-of-eden-1440x90019

abstract-widewallpaper-jungle-paradise-hd-wallpaper-56937

garden_of_eden_by_aliachek-d56z10h

De bovenste foto’s heb ik gevonden door te gaan googelen op Garden of Eden en je ziet duidelijk de kleuren uit het palette terug!

Garden of Eden

Sleek

 

Ik vind de kleuren echt prachtig en je kan er alle kanten mee op, je kan er ook een hele mooie natuurlijke look mee maken, maar je kan je look met dit palette ook wat meer kleur geven. Ik draag graag naturelle tinten maar heb daarentegen weer veel groen in mijn kledingkast! Ik had al wel wat groene oogschaduw’s, in Sleek paletten maar ook in MUA Paletten, maar nog niet in zoveel verschillende tinten met zoveel pigment!

sleek

Ook met natuurlijke paars tinten kan je een mooie look maken met dit palette, of speel wat met de kleuren en mix ze door elkaar, dat kan goed want alle kleuren staan prachtig bij elkaar net als in het Paradijs.

Garden of Eden

 

swatches garden of eden

 

De pigmentatie is zoals we van sleek gewend zijn enorm goed. en het palette ziet er geweldig uit, strak en chique.

garden of eden palette sleek

 

Als je de namen van de Oogschaduws bekijkt zie je ook dat ze zijn gebaseerd op het Adam en Eva verhaal.

Dit is het verhaal van Adam en Eva in het kort verteld door Wikipedia:

God plaatste Adam en Eva in de Hof van Eden (het Aards Paradijs), en vertelde hen dat zij het fruit van alle bomen in de tuin konden eten, behalve het fruit van de boom van de kennis van goed en kwaad. Zij leefden gelukkig tot een slang (wellicht Satan) Eva verleidde om de “verboden vrucht” (traditioneel een appel) te eten. Zij at ervan, en gaf het fruit ook aan Adam, die er ook van at. Zij werden zich op dat moment onmiddellijk bewust van hun naaktheid en gingen zich ervoor schamen.

Ik vind dit super leuk bedacht, als je denkt aan de naam van het palette en als je naar de kleuren kijkt waan je je in het paradijs.

Dit inspireert natuurlijk enorm om mooie Looks te maken en ik hoop dat mijn uitleg en de foto’s die ik erbij heb gezet daartoe bijdragen 😉

 

Alsleek

 

sleek

 

sleek

 

 

Ik heb twee keer dezelfde look voor jullie gemaakt… S’avonds en overdag zodat jullie de kleuren met verschillend licht kunnen zien.

sleek look

 

garden of eden

 

garden of eden

 

Ik zal jullie beschrijven wat ik heb gedaan:

Als eerste ben ik begonnen met een oogschaduw basis namelijk wederom de eyeshadow primer van Dr. Pierre Ricaud. Vervolgens heb ik Adam’s Apple aangebracht op mijn wenkbrauwbod en iets daaronder zodat er goed mee te blenden viel.

Daarna Heb ik met een platte oogschaduw kwast van MUA de kleur Fig over mijn gehele ooglid aangebracht. en een beetje extra in de binnenste hoeken van mijn ogen.

Daarna heb ik de kleur Fauna vanaf het middelste gedeelte van mijn ooglid tot aan de buitenste hoeken van mijn ogen aangebracht met dezelfde platte oogschaduw kwast van MUA.

Daarna heb ik een dunnere pencil / penseel kwast gepakt die lekker puntig is van boven zodat ik er een mooie vorm mee kon maken in mijn arcadeboog en een beetje in een C vorm richting de Wimper rand. en dit heb ik uitgeblend met een blendingkwast tevens van MUA.

Daarna heb ik een Eyeliner van ELF (eyes lips face) aangebracht in een groene kleur, ik wilde eigenlijk een donkerdere groene eyeliner maar…DIE HAD IK NIET!! dus moest ik de enige groene pakken die ik had en het was een ^&*&% eyeliner! hij was te dun om mooi aan te kunnen brengen, maar zo goed en zo kwaad als het ging heb ik er lijntjes mee kunnen maken (ik moet zeggen het is erg jammer want de zwarte eyeliner van ELF vind ik geweldig!!)

Als laatste heb ik een mascara aangebracht van Max Factor de Clump Defy waarvan nog een review komt op mijn site.

 

sleek, elf, max factor

 

Zoals jullie kunnen zien ben ik erg Enthousiast over dit prachtige palette van Sleek en ik heb ook geen spijt dat ik deze aan mijn collectie heb toegevoegd!! Dit zal zeker 1 van mijn favorieten worden! Ik kan hem dan ook erg aanbevelen, zeker als je van deze kleuren houd!

wat vinden jullie van dit palette? en wat vinden jullie van de inspiratie die sleek heeft gehaald uit het paradijs?

garden of eden

 

Ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achter laten. en natuurlijk als jullie mij volgen op Bloglovin’, twitter, Instagram en youtube.

 

Advertenties

17 thoughts on “Garden of Eden… in het paradijs met Sleek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s