Twee gezichtsproducten van de Action die ik weer zou kopen!

action

 

Iedereen is fan van de action (nou ja behalve mijn man dan…die heeft er een hekel aan 😉 ) en de Action heeft een hoop producten waar we graag nog even voor naar binnen lopen bij deze te gekke Budget store! zo ook ik! Ik kan echt een opsomming maken van producten waarvoor ik altijd naar de action ga bijvoorbeeld: waxinelichtjes, kaarsen, billendoekjes voor de kids, printpapier, haarserum (die van action is gewoon echt het fijnst), Nep wimpers nou ja eigenlijk van alles…

Nou heb ik zelfs twee gezichtsproducten die ik echt heel fijn vind van de action en die ik al opnieuw heb gekocht terwijl ik ook dezelfde producten had staan van duurdere merken. en dat zijn de Gezichts scrub van Odina en de reinigings gel ook van Odina.

Action gezichts reiniger

 

De Action/ Odina reinigings gel beschrijft dat hij de huid niet uitdroogt maar er zit Sodium Laureth Sulphate (SLES) in wat zeep is. zeep droogt de huid wel uit, maar dit is niet de meest agressieve vorm! Verder ga ik het over de Ingrediënten niet hebben, het zullen niet de meest verzorgende ingrediënten zijn. Ik ga mijn review puur doen op wat ik van het product vind en hoe ik het product ervaar, en ik gebruik het vrij regelmatig. Ik reinig hier namelijk S’avonds mijn gezicht mee (onder de douche heb ik een organische staan) en ik vind hem heerlijk fris, hij haalt ook altijd net extra de restjes make-up weg die na verwijderen achter zijn gebleven en hij laat me daarna heel fris en schoon voelen! Tevens ruikt hij heel lekker, doet me ergens een beetje denken aan de zee, een frisse, zoete, licht bloemige, lichte geur (tja probeer een geur maar eens te omschrijven heh… haha) Ook als ik ben wezen stappen, en ik heb bijvoorbeeld in een ruimte gestaan waar is gerookt voel ik me gewoon weer fris wanneer ik mijn bed induik! en ik heb persoonlijk niet het idee dat het mijn huid uitdroogt, maar nou gebruik ik ook wel een crème voor ik ga slapen!

Gezichts Gel

 

Action

 

Het is echt een doorzichtige Gel…

gezichts scrub

 

Van dit zelfde merk Odina visage (zie ik net) is er ook nog een Gezichts Scrub en dan wel de roze Tube (er zijn er meerdere) En ook dit is een heel fijn product, ik vind hem zelfs fijner als alle andere gezichts scrubs die ik heb en heb geprobeerd. de korreltjes zijn wat mij betreft precies goed… Niet te groot en niet te klein. en ook de geur is heerlijk. De geur is niet te sterk aanwezig en toch ook heerlijk fris.

scrub

 

action scrub

 

Odina Scrub

 

De substantie bestaat echt uit een lekkere zachte crème met hele fijne roze korreltjes. en wanneer je je huid ermee scrubt en daarna weer afspoelt voelt je huid echt heerlijk zacht en glad! Ik vind dit persoonlijk dan ook een hele Fijne ontdekking en ben er heel blij mee. Ik ben inmiddels al met mijn derde tube bezig!

action

 

Ik wilde een review van deze twee producten schrijven omdat ik ze echt kan aanbevelen! en natuurlijk zijn ze niet duur. rond de 1,49€ en 1,99€. kortom voor het geld hoef je het niet te laten!

Hebben jullie deze producten al eens gebruikt? en wat vinden jullie ervan? of zouden jullie deze producten aanschaffen?

Ik vind het leuk als jullie een reactie achterlaten! tevens zou ik het leuk vinden als jullie me willen volgen op Bloglovin’, Instagram, Twitter en YouTube…

Advertenties

20 thoughts on “Twee gezichtsproducten van de Action die ik weer zou kopen!

  1. ik ben echt mega fan van de scrub! en heb al twee tubes opgemaakt!! nu gebruik ik meer scrubs die geen vaste deeltjes bevatte maar echt je dode huid los weken zeg maar. en die reiniger vind ik persoonlijk niet zo fijn. de geur en de substantie ik ben er niet weg van.

  2. Ik ben zelf ook gek op de Action en kijk er ook regelmatig even rond of ik nog iets interessant tegenkom. Deze scrub en gel heb ik eigenlijk nog niet geprobeerd. Ik ga er zeker eens naar kijken, want ze klinken fijn.

  3. De reinigingsgel vind ik echt te fijnste gel ooit! Na gebruik voelt mijn huid zo zacht en fris terwijl van andere gels mijn huid juist droog en trekkerig voelt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s