Ik ben Genomineerd voor een Liebster Award!!! Lees hoe en wat en antwoorden!!

Liebster Award

Hallo Allemaal, even een leuk bericht!! ik kan wel een gat in de lucht springen!! Ik ben genomineerd voor een Liebster Award door http://www.likeasparkle.blogspot.nl en dat vind ik echt super leuk!! Dank je wel Luuke!! Ik vind trouwens dat jij ook een leuke Blog hebt!! dat mag ook wel even gezegd worden!

En hier ga ik nog wat aan toevoegen! Ik ben namelijk een tweede keer genomineerd!! whaaa geen 1 maar twee keer en wel door nog een hele leuke Blog namelijk http://www.polishinabottle.wordpress.com een blog met heel veel leuke Nailart!!

Ik kende de Liebster Award van ergens in de Verte maar wist niet precies wat het inhoud, maar ik heb me er even in verdiept… en het is echt ontzettend leuk! De Liebster award is een Award van bloggers aan beginnende Blogs om ze in het zonnetje te zetten en om nieuwe blogs te ontdekken en leren kennen! Maar ook de persoon erachter, vandaar dat ik zometeen de vragen van Luuke ga Beantwoorden! Super leuk en ik voel me echt heel erg vereerd. als een soort kers op de taart van de afgelopen tijd hard werken!

Naast de vragen van Luuke ga ik ook een paar vragen beanwoorden aan het einde van Polish in a bottle.

liebsterblogaward

Er zijn spelregels voor de Liebster Award…

1. Noem de Naam van degene die jou heeft genomineerd! (nogmaals: http://www.likeasparkle.blogspot.com en http://www.polishinabottle.wordpress.com)

2. Beantwoord de 11 vragen van de persoon die jou genomineerd heeft.

3. Nomineer 9 beginnende bloggers met minder dan 200 volgers en stel hen ook weer 11 vragen/ tevens stel je ze op de hoogte!

rainbow

Tijd om de Vragen van Luuke van Like a Sparkle  te beantwoorden!

1. Ben je eerder genomineerd voor de Liebster Award?

Nee nog niet, ik had er wel al eens over gehoord, maar wist eigenlijk niet eens precies wat het inhield!! totdat ik me er in ging verdiepen, wat het inhield enzo!! super leuk en word er ook heel blij van! maar wat ik ook heel leuk vind is dat ik weer 9 mensen mag nomineren, blij mag maken en zo in het zonnetje mag zetten!! het is wel een soort kroon op je werk!!

2. Waarom begon je met bloggen?

Ik wilde eigenlijk al heel lang bloggen, maar wist nooit zo goed hoe ik nou moest beginnen en ik heb eigenlijk geen verstand van computers en ik dacht dan moet ik allerlei ingewikkelde dingen doen, echt wat voor mij NOT! Maar ja dat kan natuurlijk niet een reden zijn om het niet te gaan doen wel?

Al twee jaar lees ik veel Blogs en verdiep ik mij er enorm in en wil ik dit zelf… afgelopen jaar heb ik echt een rot jaar gehad, maar aan het einde was het tijd om op te krabbelen en door te gaan met vechten voor WAT IK WIL… Samen met een vriendin met dezelfde passie als ik ben ik naar de Grazia Beautybloggers Masterclass geweest en heb daar heel veel geleerd! en toen kwam 2014! mijn jaar riep ik! Ik heb het roer omgegooid en ben gaan doen wat ik het liefste wil, mijn passie Bloggen en tevens mijn passie zingen heb ik ook weer opgepakt!

Ik wil echt serieus gaan bloggen en ben er heel hard voor aan het werk, en ik vind het echt super leuk!! Na 2 jaar heb ik eindelijk die stoute schoenen aan 😉

outfit

3. Hoe kwam je bij de Blognaam?

http://www.mywickedweirdlife.com zat eigenlijk gewoon als naam in mijn hoofd toen ik een naam aan het bedenken was en dacht ik heb toch eigenlijk wel een gek leven en te gek (niet altijd), daarom Mijn te gekke gekke leven . com oftewel Mywickedweirdlife. Nou moet ik erbij vertellen dat Wicked 1 van mijn favoriete Musicals is en ik dat ook wel weer grappig vond omdat dat in mijn blog verwerkt zit!

wicked

It’s Time to try Defying Gravity!!!

4. Hoeveel Pageviews heb je ongeveer per dag?

Dat is voor mij het tegekke, in een maand tijd is dat gestegen naar 150 tot 200 per dag, en dat is ongeveer 4000 tot 5000 bezoekers per maand. helemaal te gek en niet gek aangezien ik 10 januari begonnen ben!! Laat ik er wel bij zeggen dat ik een echte marketing vrouw ben en weet hoe ik mezelf naar voren moet brengen en tevens heb ik goed opgelet bij de Grazia Beautybloggers Masterclass en daar heel veel opgestoken. Ik werk er ook hard voor! en ik vind het leuk om al mijn bezoekers leuke dingen te laten zien, dingen waar ik gepassioneerd over ben!! en ik ben gek op tegen mensen aan kletsen!! 😉

Instagram

5. Waar schrijf je het liefst over?

Beauty!!! ik schrijf het liefst over Beauty!! Make-up, verzorging, Fashion, Sieraden etc. Maar ik heb veel meer passies en de bedoeling is dat ik in de Toekomst over meer ga schrijven dan alleen Beauty. zoals je nu af en toe op mijn site een post over een CD voorbij hebt zien komen, een serie, een voorwerp of een boek en noem maar op!! maar ik vind het ook heel leuk om bezig te zijn met mijn huis leuk stylen en ook daarover wil ik blogposts gaan maken!! en wie weet knal ik nog wel eens een filmpje van mij zingend online! Maar Je zal hier vooral Beauty tegen gaan komen!

LipBooms

6. Als jij een onbeperkt budget had, bij welke winkel zou je dat budget willen besteden?

Mag ik maar 1 winkel kiezen? 😉 haha want met een onbeperkt budget zou ik natuurlijk wel naar meerdere winkels gaan… hier mijn droom winkel story…

Ik zou allereerst een Vlucht boeken naar New York erheen vliegen nadat ik op schiphol los was gegaan bij de parfumerie!

Ik boekte natuurlijk een hele luxe kamer in een mooi hotel midden in Manhatten… Op de Hoek van Carrie’s appartement… (Sex and the City) Ik dofte me op en Ging een cosmopolitannetje drinken en mijn eigen Big bellen (even realiteit…) : schatje ik ben geland en veilig aangekomen in Mijn hotel! geef jij de Kids een kus, ik mis jullie!!

Na wat te eten ging ik lekker even in bad (natuurlijk had ik roomservice op de kamer) waarna ik in een lekker dubble king size zacht hotel bed in slaap viel…

droom

De volgende dag stond ik fris en fruitig op! trok mn coolste outfit aan maakte een mooie Look en zette mn zonnebril op… Liep vervolgens mijn Hotel uit en stak mij hand op TAXIIIII (en terwijl ik dit alles deed klonk op de achtergrond het volgende lied…)

Even if it ain’t all it seems, I got a pocket full of dreams
Baby, I’m in New York
Concrete jungle where dreams are made of
There’s nothing you can’t do
Now you’re in New York
These streets will make you feel brand new
Big lights will inspire you
Hear it from New York, New York, New York!

Read more: Alicia Keys – New York Lyrics | MetroLyrics

Sarah Jessica Parker Filming 'Sex and the City 2' in NYC

Vervolgens ging ik los in Ulta, Walmart, Sephora, Victoria’s secret, bath and bodyworks, Michial Kors, Louis Vouitton ,Chanel, Gucci, Dolce&Gabanna, The Disneystore (voor de kids) etc etc etc!

Daarna Ging ik Naar Wicked en Aïda op Broadway en natuurlijk eten in een heerlijk hip restaurant (Sushi Maybe?)

Om wel weer snel naar huis te gaan… weekje is max wat ik zonder manlief en kids kan!!

droom

IMG_7296

(het is een beetje een onhandige foto maar wel mijn hele gezinnetje!!)

7. Als jij maar 1 make-upproduct mocht dragen, wat zou dat dan zijn en waarom?

Oef Moeilijke vraag Mascara of Blush (marcara omdat het wat dot voor je hele blik, of blush omdat het je er wat gezonder uit laat zien!)

8.Wie is je favoriete blogger (als je er volgt tenminste)?

Dat is makkelijk (moet er alleen 4 noemen…)

1. http://www.veracamilla.nl

2. http://www.beautygloss.nl

3. http://www.misslipgloss.nl

4. http://www.beautylab.nl

Maar vooral Veracamilla vind ik geweldig omdat ik me het meest met haar kan identificeren. en vind haar heelijk spontaan!! grappig, ze schrijft heel bijna poëtisch. nah ja ze is creatief met tekst! en ze komt totaal niet arrogant over. ik vind haar echt een leuke meid!

9.   Omschrijf jouw kledingstijl?

Tsjonge… Casual chique? geen idee…

outfit

outfit

Create a Look...

Een beetje dat!! en verder ik draag geen broeken, die vind ik gewoon niet fijn zitten, ik draag altijd leggings met jurkjes!! of rokjes met shirtjes en truien, vesten etc.

Heb een schoenen en tassen tic!!! en het liefst leer!!

Volgens mij heb ik zoiezo een tic 😉 Make-up, Kleren, Sieraden, etc… haha

10. Omschrijf jouw (daily) make-uplook?

Wat ik het meeste draag als ik niet even los wil gaan is:

BB Cream skin 79

Blush (verschillend)

Bronzer(MUA)

Highlighter (verschillend)

Eyeprimer (dr. pierre ricaud)

Longlasting eyeshadow van Catrice over het gehele ooglid

een donkere kleur uit het Matte ever after palette van MUA in de arcadeboog

Eyeliner (verschillend)

Mascara (verschillend)

Lippenstift of lippenbalsem.

eye look

11. zou jij van bloggen je werk willen maken?

Absoluut, daar ben ik hard voor aan het werk… maar ik blog niet daarom, ik blog omdat het mijn passie is… Maar mijn droom is om er mijn werk van te maken!

12. wat is jou favoriete nagelak kleur?

mint groene nagelak

 

Mintgroen, dat vind ik echt een hele mooie kleur, wel vind ik het lastig om een nagelak te vinden die goed dekt en niet stroperig is bij zo een kleur!

13. wat was jou beste vak op school en wat heb je verder gedaan voor een opleiding? (twee vragen in 1 van polish in a bottle)

Ik was het beste op school in Engels en Geschiedenis en dat vond ik ook hele leuke vakken!! nog steeds hou ik van alles wat heel oud is. een oud kasteel of gebouw bezoeken daar kan ik eigenlijk best van genieten! of een plek met een verhaal eraan zoals stratford upon avon waar shakespear vandaan kwam.Stratford_On_Avon_historic_map_1902

Mooi Bruggetje naar mijn opleidingen, ik heb meerdere dingen gestudeerd te beginnen met Theater en jaren lang zang met privé lessen, diverse workshops en een opleiding. nog steeds ben ik zanglessen aan het volgen, zang en musical is echt mijn passie. en wie weet als de kids wat groter zijn dat ik de stap richting de musical wereld weer maak!

Daarnaast heb ik Bank en verzekeringswezen gestudeerd, iets stoffiger maar ik vind het zeker interessant! ik heb ook alles gezien in die wereld van pensioen, tot verzekeren, tot beleggen tot hypotheken en bankproducten! Ik ben commercieel en klantgericht! een stapje verder gaan vind ik belangrijk!

14. Is er iets waar je echt niet tegen kan? (bijvoorbeeld nagels op het schoolbord)

Ik ben allergisch voor een aantal dingen (figuurlijk), Ik kan niet tegen smakkende mensen! (bah). Ik kan niet tegen klakken met de tong, dat vind ik echt een irritant geluid waarvan mn nekharen overeind gaan staan… en ik word echt niet goed als mensen spelen met hun kunstgebid! ik heb meerdere mensen meegemaakt die dit deden en ik werd er echt onpasselijk van!! kan je je voorstellen ik werkte in mijn studenten tijd in een kledingwinkel waar een collega dit deed!! bah bah bah!!

15. Ben je een opgeruimd persoon of juist rommelig?

Ik ben opgeruimd maar het hoeft geen stilleven te zijn bij mij in huis en is het beneden meer rommelig. heb ook twee kids die daar behoorlijk goed bij helpen hoor!! maar boven wanneer ik aan het werk ga ruim ik altijd eerst alles op! anders word ik kriegel!!

Maar in een huis moet geleefd worden!!

16. Wat heb je liever? 1 Luxe Beautyproduct of 30 Budget beautyproducten?

wow wat een vraag hahaha. doe mij maar 30 Beautyproducten budget!! en waarom?? er zijn genoeg Budget merken met super fijne Beautyproducten zoals E.L.F en MUA Met 30 MUA producten heb ik alles!!

MUA Collectie

 

(is niet mijn collectie, maar zocht een foto!)

 

Tot slot:

droomnietjeleven

 

de 13 Blogs die ik Nomineer:

http://www.beautylein.nl

beautybysandra.blogspot.com

http://www.happilyeverafterx.nl

http://www.mylifeasmariskaa.blogspot.com

http://www.Beautybyjana.wordpress.com

http://www.ceetje.nl

http://www.oohlablush.blogspot.com

http://www.ChantalAngel.nl

http://www.Lucindainwonderland.nl

http://www.xlifebylieke.wordpress.com

http://www.live-life-and-dream.blogspot.com

http://www.saladofvogue.nl

http://www.dreamsandopinions.wordpress.com

En dan zijn dit jullie vragen!

1. Waarom ben jij begonnen met bloggen?

2. wat wil jij vertellen met je blog?

3. wat wil jij bereiken met je blog?

4. Wie is jou favoriete Blogger en waarom?

5. wat is jou favoriete quote en waarom?

6. onschrijf jou kleding en make-up stijl

7. Wat is jou favoriete product en waarom

8. wanneer wist je dat je wilde gaan bloggen? wat of wie was jou inspiratie?

9. wat is jou toekomst droom?

10. Als je op een onbewoond eiland terecht komt welk product zou je niet zonder kunnen?

11. op welke vraag zou je nog antwoord willen geven? en wat is het antwoord?

Ik vond dit erg leuk om te doen en ik hoop dat jullie het erg leuk vonden om te lezen!

Advertenties

15 thoughts on “Ik ben Genomineerd voor een Liebster Award!!! Lees hoe en wat en antwoorden!!

  1. Gefeliciteerd met je Liebster award 🙂 Wat leuk om je antwoorden te lezen. De Beauty Bloggers Masterclass van Grazia was leuk he?! En wat lief dat je mij nomineert. Ik heb de Liebster award al een paar keer ingevuld en als je het niet heel erg vind sla ik hem over, maar ik ben zeker vereerd en heb genoten van je antwoorden lezen 🙂 X Céline aka Ceetje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s