Action MAX&MORE make-up Review…

Action Max Make-up

 

Ik denk dat we allemaal wel naar de Action gaan, want zeg nou zelf… de Action is een geweldige winkel waar ze alles hebben tegen een budget prijsje!! zo ook Make-up, en ik moet zeggen ik gebruik geen make-up van action maar heb wel het een en ander. nu kwam ik wat dingen tegen die ik nog niet in mijn stash had en dacht ik ga daar eens een review 0ver schrijven…

Ik begin met de smokey duo sticks! Het zijn oogschaduw crème sticks met een brede lichte kant die je over je gehele ooglid moet aanbrengen en een dunne donkere kant voor de arcadeboog.

Action oogschaduw sticks

 

action max&more

 

Action Max & More

 

Ze hebben veel kleuren van deze eyeshadow sticks en ze zijn 1,09€ per twee. Het zijn hele Creamy sticks.

Action

 

Max&More

 

Achterop de verpakking staan de Ingrediënten , waarschuwingen en dergelijke maar wat heel leuk is, is dat er ook een kleine tutorial staat in tekeningetjes.

swatches action make-up

 

swatches action makeup

 

Swatches Van links naar rechts: Mystique Purple, Latin Flair, Nature Nude, Smokey Night, Silver Highlights, Funky Jungle.

Zoals je kan zien is de pigmentatie van de meeste kleuren mooi en ziet het er goed uit zo op mijn arm. Hierna heb ik oogschaduwbasis op mn ogen gedaan en heb ik Latin Flair op mn oogen aangebracht zoals op de achterkant stond beschreven… en daar ging het mis… nadat ik het aangebracht en ik deed mn ogen open was het meteen weg!!

IMG_9496

 

Het ging in de randjes zitten en het was gewoon weg, alleen de donkere kleur zie je nog een beetje zitten!! Om ze zo te gebruiken ga ik ze dan ook niet aanraden. maar wat ik wel heb geprobeerd is om ze als basis te gebruiken en ze dan te setten met oogschaduw, en dat werkt wel, dan blijft het zitten, maar je oogleden zien er alsnog een beetje vettig uit dan.

Toen ik ze op mn armen zag was ik Enthousiast, maar dat is nu wel verdwenen en ik zou ze niet nog een keer kopen, misschien leuk om de kids mee te schminken met Carnaval… maar anders Nee!

Verder heb ik ook nog een Blush getest in de kleur Peach.

Action Blush

MAX Make-up

en tot mijn grote verassing blijkt erop te staan dat het niet op dieren word getest!

Action Make-up

Daar word ik blij van!

Max Blush

Het is een mooie donkere Peachie kleur, eigenlijk iets te donker voor een perzik…

Action Blush

Swatches Action Blush

Hij geeft een mooie kleur, en de pigmentatie is heel goed.

Max Make-up

ALs je de Blush verder open doet zit er ook nog een kwastje en een spiegeltje, handig voor onderweg! en voor een blush van 0,99€ (want dat kost hij) is dat natuurlijk wel heel erg leuk!

Blush Action

Blush Max Action

En dan de Blush op mijn gezicht! Hij is echt heel erg mooi, geeft een beetje de kleur van natuurlijke Blosjes op je gezicht en hij staat erg mooi. Al met al vind ik dit een echte aanrader en zeker voor dat geld!! Het is een Blush die ik zeker vaker zal gaan dragen!

Wat vinden jullie van deze producten van de Action? Hebben jullie ze al eens geprobeerd en wat zijn jullie bevindingen?

Ik vind het leuk als jullie een reactie achter laten, en natuurlijk als jullie me gaan volgen op Instagram, Bloglovin’, Twitter en youtube.

 

Advertenties

17 thoughts on “Action MAX&MORE make-up Review…

  1. Het valt mij nog niet tegen vooral de Blush ik zelf kan niet tegen de make up van de Action vooral de oogschaduw krijg ik rode ogen van en vlekjes/jeuk…geen idee hoe dat komt 🙂 x

  2. Die blush heb ik ook en is echt fijn! Jammer dat dat jumbo potlood in het wit glanzend is. Ik zoek namelijk al een tijdje een mat witte (de milk van NXY) maar die is overal steeds uitverkocht. Ze hebben echt veel goede prijs kwaliteit make up bij Action 🙂

  3. ik ben juist heel blij met de duo-sticks. ik gebruik ze dagelijks, geen last ervan dat het in de rimpeltjes gaat zitten want die heb ik nog steeds niet op mijn 48ste ;-D. Ik vind ook d BB cream een aanrader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s