Review Parfumverstuiver Travalo en True Spirit en Winactie #2

Travalo

 

Ik heb inmiddels 147 Bloglovin’ volgers en ik denk dat ik nu 2 weken of iets langer Bloglovin’heb!! super fijn!! daarom doe ik weer een winactie totdat ik de 200 Bloglovin’ volgers heb!! en wel een Parfumverstuiver van True Spirit van Kruidvat (steeds verassend altijd voordelig!) Nou wil ik deze en de Travalo gelijk even reviewen voor jullie en de True spirit Parfumverstuiver van Kruidvat. dat doe ik in de vorm van een filmpje!! en…wat foto’s!!

Travalo

 

True Spirit

 

Travalo en True Spirit, kijk ze lijken enorm op elkaar en ze werken precies hetzelfde!! en ze lekken beide niet!!

 

Parfumverstuiver

 

See By Chloé hmmmm lekker luchtje die heb ik vaak op en wil ik dus ook vaak mee, trouwens de parfumverstuivers zijn ook heel handig voor op Vakantie, dan hoef je niet de hele fles mee te slepen!!

 

see by Chloé

 

Zo spuit je je favoriete luchtje in de verstuiver!!

 

true spirit

 

Voor de Winactie!!! een True Spirit Parfum verstuiver van Kruidvat in de Kleur zilver!!

 

Winactie

 

true spirit

 

Ben je net als ik al fan? en wil je er ook graag 1 bemachtigen dan kun je er 1 winnen bij mij!!

 

Wat moet je doen voor de winactie?

1. Volg mij op Bloglovin’ (bij de 200 volgers ga ik hem weggeven)

2. laat een reactie achter met waarom jij deze handige verstuiver goed kan gebruiken! (dit keer kies ik het leukste antwoord uit!!)

 

 

Advertenties

9 thoughts on “Review Parfumverstuiver Travalo en True Spirit en Winactie #2

 1. Hey super leuk die verstuiver. Wij hebben zo vaak dat je graag de hele dag een luchtje opdoet en dat je het midden op de dag niet meer ruikt. En om nou zo’n groot flesje in je (school) tas mee te nemen. Eh mijne Manouk is welleens gelekt. Niet zo heel handig. Haha x glamourtwin

 2. Ik zou deze verstuiver supegraag willen winnen omdat parfum bij mij niet blijft hangen en ik het niet zoek om met een fles te slpen. Ook lijkt het me handig op vakantie en met reizen, in mei ga ik een week naar Leuven en dan wil ik ook lekker ruiken 😉

 3. Handig attribuut voor in mijn handtas. Voor als ik onderweg weer eens bedenk dat ik vergeten ben een luchtje op te doen c.q. er door tijdgebrek niet aan ben toegekomen.

 4. Op school vind ik altijd zo lekker om wat parfum op te spuiten. Dan zit ik dus in de klas met een fles parfum, elke leraar kijkt me raar aan. Dus dit zou wel een goede oplossing zijn!

  X Lieke

 5. Pingback: I Am Instagrammed # 4 | mywickedweirdlife

 6. Wij, vrouwen willen nu eenmaal lekker ruiken. Niet omdat we stinken maar het hoort gewoon bij het ‘vrouw’ zijn. Of nouja, niet iedereen wil het maar de lady lady vrouwen willen het wel. Het nadeel is dat parfum gewoon niet heel de dag blijft hangen, bij mij niet in ieder geval. Ik fiets elke dag naar school en ik heb altijd het gevoel dat ik de geur ‘wegfiets’ dus zo een travalo is écht een uitkomst voor mij om door de dag lekker bij te spuiten. Ik zou heel erg blij zijn als ik win 🙂 ❤

 7. Hello just wqnted to give you a brief heads up and let you know a ffew of the images
  aren’t loading properly. I’m not sure why but I think iits a linking issue.
  I’ve tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s