E.L.F (eyes lips face) make-up Mist & Set…

E.L.F. make-up mist & set

 

Ik heb al vaker over E.L.F geschreven oftewel Eyes Lips Face. Het is een leuk Budget merk met geweldige producten! en in dit artikel wil ik jullie vertellen over E.L.F Make-up Mist&Set een setting spray van E.L.F voor het leuke bedrag van 4€ te koop op de website van E.L.F : http://www.eyeslipsface.nl/ onder de link: http://www.eyeslipsface.nl/product-beauty/make-up-spray

E.L.F. Make-up Mist & Set

 

elf

 

De setting spray van Eyes Lips Face is heel fijn, het zit vol met verzorgende ingrediënten zoals Aloë, Groene thee en Komkommer en verder met de Vitaminen A,C en E.  wat naast het setten van je make-up ook  verzorgend is. En een fijne bijkomstigheid, er zit geen Alcohol in.

 

eyes lips face

 

 

Je brengt het aan nadat je je make-up hebt aangebracht door je arm ongeveer op 30 cm afstand te houden en dan te sprayen, ik spray meestal een keer of drie zodat ik zeker weet dat alle kanten van mijn gezicht besproeid zijn.

Het zorgt ervoor dat je make-up de hele dag goed blijft zitten en verzorgt je gezicht, tevens maakt het dat je foundation en poeder er niet zo cakey uitzien wanneer ze dat wel deden, het maakt het wat natuurlijker allemaal en het verzorgt je gezicht. je kan gedurende de dag nog een keer sprayen voor een touch-up!

eyes lips face

 

Het is 1 van mijn favoriete producten en het werkt ook echt, het zorgt ervoor dat mijn make-up de hele dag goed blijft zitten en ik vind het fijn om op mijn gezicht te sproeien. De Geur is het enige waar de meningen over verdeeld zijn, het ruikt niet heel lekker, maar zodra je het op je gezicht hebt gesprayed ruik je er niks meer van en echt heel vies is het ook niet.

Voor 4€ vind ik het in ieder geval een onmisbaar product in mijn make-up stash!

 

wat vinden jullie van dit product? zouden jullie het aan willen schaffen of hebben jullie het al?

Laat een reactie achter bij de comments, tevens vind ik het leuk als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’, Instagram, Twitter en YouTube.

Advertenties

9 thoughts on “E.L.F (eyes lips face) make-up Mist & Set…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s