Vintage Romance on Valentines day!

Vintage Romance Sleek 1

 

Vandaag is het Valentijns dag! De dag dat iedereen denkt aan de Liefde! of je nou een liefde hebt of niet! En vandaag leek het me dan ook leuk om een review met een look en de inspiratiebron van Vintage Romance van Sleek met jullie te delen!

Doe je ogen even dicht en denk aan het woordje Vintage en aan het woordje Romance… Wat zie je?

 

vintage-valentine

 

Vintage Wedding Vintage Romance

vintage-love-letter-300522

 

Vintage romance Vampire diaries

 

En… zit ik er ver naast? nee toch? Bij vintage Romance moet je een beetje denken aan dit soort plaatjes! en dat is ook precies waar het palette van Sleek op is geïnspireerd!

Vintage Romance sleek 2

 

Het Vintage Romance Palette zit weer in het bekende Sleek doosje… De binnenkant van het doosje is knal roze, roze een kleur die ook veel associaties met romantiek heeft…

vintage romance sleek 3

vintage Romance sleek 5

vintage romance sleek 4

vintage romance 6

 

Het sleek Vintage Romance is echt een prachtig palette met hele mooie kleuren, veel goud en paars tinten. en staat ook heel mooi bij de foto van mijn Overgroot oma als meisje!

Sleek Vintage Romance

 

Sleek Vintage Romance

 

Zoals je kan zien zijn er weinig matte kleuren in dit palette, voornamelijk schimmer en glitter,  maar ook dat vind ik wel passen als ik denk aan Vintage.

Vintage Romance

 

Alle romantische steden komen aan bod!! Stel je voor je T’aime Tu Est mon amour in Parijs, warme straatjes in Madrid, soufleren met je grote liefde over de boulevard in Cannes langs het carlton Hotel… een hollywood film uit 1950 opgenomen in LA met een romantische kus onder een palmboom…etc etc etc…

Vintage Romance SLeek

 

Vintage Romance Sleek

 

die kleuren zijn geweldig, en ook de pigmentatie is heel erg goed! alleen van de eerste zilverachtige kleur had ik eigenlijk meer verwacht! de rest is echt geweldig!!

vintage romance sleek 8

 

Ook heb ik weer een Look voor jullie gemaakt! waar bij ik meet in Madrid over mijn bewegend ooglid heb aangebracht, met in het midden ook Lust in LA en Court in Cannes. in mijn arcadeboog heb ik Marry in Monte Carlo en Honeymoon in Hollywood gecombineerd en in de hoeken bliss in Barcelona, Op mijn binnenste ooghoeken heb ik Meet in Madrid aangebracht

Ik heb verder een eyeliner van Eyes Lips Face Gebruikt en een Mascara van MUA.

vintage romanve 11

 

vintage romance 7

 

vintage romance 10

 

Op mijn wangen heb ik de Pink lemonade Blush van Sleek in icing sugar, de highlighter Shimmer Bauble van The Bodyshop en een Mosaic Bronzer van MUA. Mijn Foundation is een BB cream van skin 79

en de lipgloss is ook van MUA.

Vintage Romance 9

 

 

Al met al is het een prachtig palette waar goed mee te werken valt! ik vind de kleuren echt zo mooi! het palette valt dan ook zeker niet tegen! ik kan het erg aanbevelen mits je de kleuren mooi vind natuurlijk, er zitten wel uitgesproken kleuren in waar je van moet houden.

Wat vinden jullie van dit sleek Palette?

Laat een reactie achter bij de comments! en natuurlijk vind ik het leuk als je me volgt op Bloglovin’, twitter, instagram en YouTube.

 

Advertenties

7 thoughts on “Vintage Romance on Valentines day!

  1. Ik zie het palette overal voorbij komen, de kleuren zijn echt prachtig, maar het is niet het palette voor mij. Deze kleuren zijn niet voor mij bedoeld helaas helaas. Neemt nogmaals niet weg dat het een prachtig palette is met een vreselijk goede pigmentatie.

  2. Pingback: I Am Instagrammed # 4 | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s