Drie manieren om je kwasten te reinigen en wassen, filmpje met dupe voor Sigma cleaning glove

kwasten wassen

Een vervelend klusje wat wij als beauty liefhebbers allemaal moeten doen!! namelijk het wassen van onze kwasten! wat heel belangrijk is. in mijn video laat ik zien hoe ik dat doe, sterker nog ik laat drie manieren zien! met een hele fijne manier met een Dupe van de Sigma Cleaning Glove! kijk mee!!

Dit was mijn Filmpje! en ik hoop natuurlijk dat jullie er wat aan hebben. vergeet niet dat ik het normaal gewoon bij de stromende kraan in de badkamer of keuken doe en niet met zo’n bak op mn schoot haha dat was puur voor het filmpje en het maakt het allemaal wat onhandiger!

toch wil ik er wat filmpjes bij zetten van andere beautyguru’s die werken met de Sigma Glove en dupes daarvan… Kijk mee!!

Dit is emilynoel83 op YouTube en ik vind haar zoiezo altijd leuk om naar te kijken!!

En hier is nog iemand die een Dupe gebruikt!

Ik heb nog even gegoogled en dan vind je genoeg dupes voor de sigma Glove die een stuk goedkoper zijn! toch is het een fijne manier om je kwasten te wassen omdat je de reliefjes zorgen dat je goed alle haartjes bereikt!

gek ding

 

Daar issie dan het gekke ding waar je goed je kwasten mee kan reinigen! verkrijgbaar voor weinig bij de Action!

IMG_0106

IMG_0104

Dupe sigma glove

dupe sigma glove

dupe sigma glove

kwasten

Hier nog wat foto’s om te laten zien wat ik bedoel en mijn kwasten!!

Veel plezier met het reinigen van je kwasten!

Laat een reactie achter bij de comments, en natuurlijk vind ik het leuk als je mij wilt volgen op Twitter, Bloglovin’, Instagram en YouTube

Advertenties

6 thoughts on “Drie manieren om je kwasten te reinigen en wassen, filmpje met dupe voor Sigma cleaning glove

  1. Ik doe bijna elke dag een spotclean en één keer in de 2 weken een flinke reiniging. Maar ik gebruik daar geen attributen voor. Wel zal het waarschijnlijk met zo’n tool wel wat sneller gaan allemaal. Het blijft een vervelend klusje.

  2. Oh herkenbaar, Im gilty! Heb nóóit zijn om mijn kwasten te wassen. De sponsjes van mijn chanel poedertjes maak ik ook altijd helemaal schoon, wat een werk. Vaak was ik ze met shampoo en crème spoeling (daar gaan ze extra lekker ruiken) Ik hoorde dat ze ook in een waszakje in de wasmachine kunnen (de sponsjes van chanel dan) maar dat vond mijn moeder niet zo’n best idee. haha.

    bisous

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s