Max Factor Clump Defy Mascara by false lash effect!

Max Factor mascara

Toen ik de valentijns box kreeg met al die leuke producten erin (er staat een unboxing van op mijn blog) zat daar ook de Max Factor Clump Defy Mascara by False Lash Effect in! Leuk die had ik nog niet… die kon ik dus mooi reviewen voor jullie!

Max Factor Clump Defy Mascara

Max Factor

De verpakking doet me eerlijk gezegd heel erg aan de rimmel mascara’s denken, en ik vind het raar dat de het Max Factor logo niet boven de naam van de mascara zit!! ziet er raar uit!

mascara

Max Factor mascara

Het bosteltje daarentegen ziet er wel heel goed uit! dit zijn het soort Borsteltjes waar ik van hou! Ik vind ze fijn werken en zo ook deze, je komt overal goed bij en je kan je wimpers mooi scheiden door de vorm van het Borsteltje.

ooglook, sleek, elf, max factor

Ik heb een ooglook gemaakt en daarvoor heb ik deze producten gebruikt. Het Sleek Garden of Eden Palette, de Max Factor Mascara en een E.L.F (eyes lips face) eyeliner in een groene kleur (wat niet helemaal de kleur was die ik zocht moest eigenlijk donkerder zijn maar die had ik niet!

ogen

IMG_9609

IMG_9610

hier draag ik allemaal geen mascara!

IMG_9612

Max Factor Clump defy mascara

Mascara

Mascara

En hier draag ik de Mascara, en het verschil is goed te zien, het is in mijn ogen een redelijke mascara, hij doet echt wel wat voor mn wimpers maar toch heb ik betere mascara’s en zou ik deze daarom niet zelf kopen! ook vind ik hem niet helemaal klontjes vrij zoals je ook kan zien aan mijn wimpers. wat inderdaad wel heel fijn werkte was het borsteltje. hij scheid je wimpers wel mooi!

Wat vinden jullie van deze Mascara? Laat een reactie achter bij de Comments! Ik zou het ook leuk vinden als je mij gaat volgen op Instagram, Bloglovin’, twitter en Youtube.

Advertenties

8 thoughts on “Max Factor Clump Defy Mascara by false lash effect!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s