Tag: Let’s Get Personal…

 

IMG_20140208_181526

Hallo allemaal!! Ik zag bij Miss Lipgloss (www.misslipgloss.nl) de Let’s Get Personal Tag en ze nodigde ons uit om hem ook te gaan doen! en toen dacht ik! Leuk dat ga ik doen! Bij deze… Lees mee naar een kijkje in mijn persoonlijke leven!

1. Wat hoor je op het moment van schrijven?

Reclame, want de TV staat aan, Olympische spelen… en de kids kijken Littlest Pet Shop op de computer

 

2. Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)

Ik Ben ondertussen aan het koken en we eten peper steak, daar heb ik wel zin in!! maar als ik aan eten denk waar ik altijd wel zin in heb zou dat zijn Spare-Ribs, Sushi en Grieks eten!

Sushi

 

3. Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)

Ik heb een hele erge Burn-Out gehad en ben daar nog steeds van aan het herstellen, maar ik heb daarbij echt momenten gehad dat ik er helemaal aan was! gelukkig gaat het nu weer goed! Bloggen helpt daar een hoop bij!

 

4. Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?

Dat is een makkelijke, ik heb er namelijk twee! Anne en Lucas en ik vind ze de liefste van de Liefste!! We hebben bewust voor kinderen gekozen, Ik wilde ze nooit maar ineens was het daar…Moedergevoel! Meteen na ons trouwen was ik heel Cliché zwanger! beide bevallingen vond ik het mooiste wat er was en zou het zo nog een keer doen! het meest bijzondere moment is het moment dat zo’n kleintje in je armen word gelegd en je vreselijk verliefd bent! op je eigen kindje, je eigen vlees en bloed, een wondertje wat in jou is ontstaan. Onbeschrijfelijk bijzonder!

assistente anne

 

IMG_7296

 

IMG_20140118_212648

 

 

5. Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?

uuuhhh JA!!! Daarom ben ik ook gaan Beautybloggen 😉

Rode Lippenstift Action

 

6. Waar denk je op dit moment aan?

aan wat ik allemaal moet invullen en welke foto’s ik erbij zal doen 😉

 

7. Sta jij altijd klaar voor je vrienden?

Ja zeker!! Mijn vrienden zijn ook heel belangrijk voor me!

 

8. Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?

Gisteren ging mijn zoon afscheid nemen op de Peuterspeelzaal, en ze gingen even naar buiten (de psz is in zelfde gebouw als de school) en kwamen terug met de stoeltjes uit hun nieuwe klas waas hun naampjes al op stonden… de tranen kwamen en mijn zoontje zat tegenover me, hij is dus de laatste die me heeft zien huilen! Ik kon er niks aan doen, weer een periode afgesloten en een belangrijke periode die er na de Vakantie aankomt!! ohw het gaat zo hard allemaal!

 

9. Wat doe jij altijd als je nerveus bent?

Wiebelen met mn been! en ik heb bij banken aan de balie gewerkt en daar kwam ooit een klant die heel erg boos was omdat hij geen geld meer kon opnemen, die wilde vervolgens achter mijn balie en bedreeg mij en mn collega met de dood, het was echt zo’n grote kerel met een zware stem en ik was echt bang, moest ook de gevaren knop voor politie indrukken… maar wat doe ik dan van de zenuwen… de slappe lach krijgen! en ik kan je vertellen, die man werd er alleen maar bozer van!! gelukkig kwam toen de ME en is het allemaal goed gekomen!

 

10. Is er iemand die jou volledig begrijpt?

Volledig geen idee maar heel goed: Mijn Moeder (met wie ik een hele goede band heb), Mijn man meestal haha, Mijn vriendinnen!

 

11. Heb je op dit moment een reden om te lachen?

Nou ja waarom niet?!

 

12. Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?

ja meerdere! gelukkig! en daarnaast laten de kinderen dat ook vaak merken! die geven onvoorwaardelijke Liefde en dat is ook wat ik voor hen voel!

 

13. Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?

In sommige gevallen wel ja! ik zou het hele vorige jaar wel opnieuw wel opnieuw willen doen…

 

14. Vertel jij je ouders alles?

Mijn Moeder vertel ik echt alles!! ze is ook mn alles!!, de man van mn moeder en mn vader vertel ik veel! En ik bof ik heb meer ouders als de meeste mensen! De man van mn moeder is ook echt een vader voor me en dan heb ik nog een echte vader ook!

 

15. Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?

Toekomst!!

 

16. Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?

tussen de 8 en 6…

IMG_8912

 

17. Ben jij makkelijk om mee om te gaan?

Ik denk dat mij man vind van niet!! haha Heb wel een gebruiksaanwijzing! maar mijn vrienden zullen vinden van wel denk ik, ik ben wel makkelijk in omgang!

 

18. Wat heb je voor het laatst gedronken

HAHA Vorige week ben ik meegeweest om te Carnavallen met mijn vriendin Joyce en toen heb ik lekker gedronken, ontdekte ook nog een drankje wat stuiterbal heet met Blue Curaçao en sambuca  en dat was lekker maar was er wel aan zeg maar!!

wijn

19. Welk soort bed heb jij?

Ik Heb het Brimnes tweepersoons bed van IKEA en ik ben er heel blij mee, het is een lekker hoog bed! en het heeft 4 Bedlades wat weer extra opbergruimte geeft en daar kon ik mooi mn schoenen en laarzen in stoppen! Mega handig en ik kan hem aanbevelen!

brimnes-bedframe-met-opberglades__0186561_PE338734_S4

 

 

 

20. Zien mensen jou als optimist of pessimist?

Ook als ik inwendig niet blij ben zet ik een pretgezicht op… dus zeker als optimist! de mensen die mij echt goed kennen weten natuurlijk wel wat er in mij omgaat, maar dan nog ben ik een optimist en wat er ook gebeurd ik vecht altijd voor leuke dingen!!

optimist1

 

21. Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?

Met Mijn BFF Joyce haar man Robert een taxichauffeur, Nicole, Sander en Peter met zn allen in een taxi na het Carnavallen!

 

22. Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?

Met mijn man ben ik naar het tweede deel van de Hungergames geweest!

Hunger-Games-Katniss-Everdeen

 

23. Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?

Ja zeker!! wel meer dan eens!

 

24. Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?

Kerst en paas Koekjes, drop en chips!

Ik heb trouwens ook een Guilty pleasure wat niets met eten te maken heeft en dat zijn The Backstreet Boys! Ik ben gewoon nog steeds fan haha en I’m Proud of it!! heb ze ook vaak mogen ontmoeten en ik vind het te gek! het blijft ook leuk en vind het heel leuk dat ze echt met ons zijn meegegroeid!

Nick Carter en Ik

 

Howie D en ik

 

Ik zal niet alle foto’s laten zien 😉

25. Heb je de afgelopen week kleding gekocht?

Was wel de bedoeling maar toen was mijn zoontje ziek en is het er niet meer van gekomen! of telt een esprit bestelling mee? hij is alleen nog niet binnen.

 

26. Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?

op een positieve manier, mijn zoontje doordat hij daar stond met zijn grote stoel, klaar om naar groep 1 te gaan!! weer een stukje loslaten, Lucas niet meer constant thuis!! zal ook wel weer janken worden de 24e!

 

27. Wat doe je morgen?

Bloggen!! wil gaan uitzoeken hoe ik filmpjes moet editten! verder relaxen en met de kids bezig zijn!

 

28. Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?

Ja Mijn Vriendin Nance die twee jaar geleden is overleden plotseling!

29. Houd je van suikerspinnen?

Ja ben ik dol op!!

 Suikerspin

 

30. Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?

Ja hoor meerdere keren!

 

31. Wat is je stemming op dit moment?

Ik ben wel happy! inmiddels staat de voice op en mijn zoontje ligt lekker tegenover me onder zn cars dekentje en de sfeer is leuk!! ben lekker aan het bloggen kortom kan niet beter!

 

32. Met wie was je gisteravond?

Ik was met mijn Computer en Man en we waren op Netflix House of Cards aan het Kijken terwijl ik aan het bloggen was!

House_of_Cards_title_card (1)

 

33. Heb je plannen voor dit weekend?

Gewoon lekker relaxen!!! bloggen en lekker met de kids en mijn man loungen!

 

Tsjonge dat was het alweer!! Mochten jullie nog vragen hebben stel ze gerust! laat een reactie achter bij de Comments!! en Natuurlijk kun je deze Tag overnemen als je dat leuk vind!

Ik zou het leuk vinden als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’, twitter, Instagram en YouTube.

Advertenties

9 thoughts on “Tag: Let’s Get Personal…

 1. Experts suggest to know the rating of the video game that child plays and to monitor child.
  The link between violent media and actual violence in real life is one that has been long debated
  but one thing is for certain–it’s not doing them any favors.

  Subsequently you put in a blank dvd disc directly into your computer system and wait for the files to be copied onto the disc.

 2. Hello there! This blog post couldn’t be written any
  better! Going through this article reminds me of my previous roommate!
  He always kept preaching about this. I am going to forward this post to him.
  Pretty sure he’ll have a great read. Thank you for sharing!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s