I Am Instagrammed # 4

I Am Instagrammed

 

Jeetje!! er is alweer een week voorbij! en ik dacht aanvankelijk dat het een saaie week zou gaan worden want mijn zoontje was heel erg ziek met 40 graden koorts maar uiteindelijk viel het mee en ga ik jullie weer een kijkje in mijn week in instagram geven!

IMG_20140210_100755

 

IMG_20140210_144759

 

Twee foto’s van mijn zieke zoontje, lekker tegen mama aan en op de bank, normaal met koorts speelt hij gewoon door maar nu was hij echt alleen maar hangerig en zielig! hij stak zijn tong uit, ziek zijn is stom!! we hebben met zn tweeen lekker naar Winnie the pooh films zitten kijken!!

Be Creative Nagellak

 

Be Creative

 

Voor een Artikel Be Creative Nagellak testen en op mn nagels doen. Fijn merk met fijne producten! slimme oplossingen in zo’n klein flesje! Kijk maar eens terug naar mijn artikel van Be Creative Nagellak!

Battle of the Foams

 

The Battle of the foams!! deze leuke foams voor weer een leuk artikel, heel leuk om te maken!! en het heeft tot weer nieuwe leuk dingen geleid! en dat gaan jullie binnenkort terug zien! Ik vind douche Foams echt heerlijk! jullie ook?

Coca Cola

 

Bloggen met een heerlijk glas Coca Cola erbij!! Cola, thee en Koffie zijn echt mijn favoriete drankjes!! de Cola verslaving is begonnen tijdens mijn zwangerschappen, het enige wat hielp tegen de misselijkheid was Cola!! en ik lust alleen Coca Cola! Lucas was nog ziek dus die lag lekker op de Bank terwijl ik lekker aan het bloggen was en ondertussen stond winnie aan!

Pakketje

 

Ik kreeg een pakketje binnen met lekkere artikelen!! weer wat te testen en te proberen voor mn site!!

Parfumverstuivers travalo true spirit

 

Om mijn Winactie nog maals onder de aandacht te brengen en de review van de parfum verstuivers plaatste ik deze foto!! de 1 is een Travalo en de andere is True Spirit van Kruidvat! en er is bijna geen verschil! inmiddels is de winactie afgelopen want ik doe een winactie bij iedere 100 Bloglovin’ volgers en heb de 200 bereikt! en van de week komt de nieuwe winactie en de bekendmaking van de winnaar online!! natuurlijk kan je nog steeds naar het artikel om de review te bekijken want het is zo’n handig artikel! bij de 300 volgers geef ik weer wat weg!

IMG_20140212_112605

 

selfieeee!! need I say more?

Vintage Romance Palette Sleek look

 

Look gemaakt met het Vintage Romance palette van Sleek, ik vond het echt een mooie look!! en leuk om te doen!! dit was al woensdag!!

IMG_20140212_113147

 

Met Lucas Anne van school halen!

kids

 

Met mijn kids even gezellig samen op de foto bij dansles. Lucas was gelukkig beter, maar nog niet helemaal de oude, halverwege de dansles stortte hij helemaal in. Lucas en Anne zitten samen op Dansles namelijk Kidsdance in Nieuwegein op de Dancevibe Academy Echt super leuk en ze vinden het ook echt te gek!! de dansschool is echt super en Claudia de Eigenaresse maakt ook zelf de kleertjes en heeft ook een kledinglijn die je online kan aanschaffen met super leuke danskleding!

 

IMG_20140212_163338

 

Leren dansen op een speelse manier speciaal voor kleine kinderen!! zo leuk, ik blijf ook altijd kijken, er staat dan lekker thee bij een barretje en wij moeders kunnen dan kletsen en toekijken!! erg leuk!

Lip Smacker Coca Cola

 

Ha wat een uitvinding!!! een Lipsmacker in de Coca Cola smaak!!! gekocht bij de Primark.

Coca Cola Netflix

 

Daar issie weer!! Coca Cola en Netflix!! en Bloggen!! ik combineer alles graag!!

Dr, Van der Hoog Maskertje

 

IMG_20140213_135237

 

Lekker in Bad met een Dr. van der Hoog Maskertje!! heerlijk! de ultieme ontspanning! Me Time daar heb ik ook een artikel over geschreven!

IMG_20140213_153348

 

Weer Fris en Fruitig na het bad!! Filmpje opgenomen de 5 minute make-up Challange wat is dat stressen zeg!! leuk om te doen trouwens!

MAX LippenstiftMax Action Lippenstift

 

These Lips are made for kissing!!! zeker met deze Lippenstift! wat een te gekke kleur zeg en een goede ontdekking dit!! de lippenstift is Nota Bene van de Action!! ik teste hem voor een Artikel en ben zeer tevreden met deze lippenstiften, zeker voor dit geld zeg!! niet gek en een echte aanrader!!

IMG_20140213_164914

 

Met die knalrode lippenstift op moesten we naar het tien minuten gesprek bij Anne op school!! zo’n gesprek prima maar 10 minuten slaan helemaal nergens op!! wat kan je nou bespreken in 10 minuten!! maar trots al een pouw deze mama want anne mag naar de Plus groep met taal!! helemaal leuk!

kibbeling en patat

 

Omdat we vroeg weg moesten hebben we maar makkelijk gegeten… Vis en Kibbeling!! hmmmm lekker! ik bof want elke donderdag staat de visboer in mijn straat!

Vans

 

Mijn Vans!!! ik ben echt dol op die dingen!!! Mijn oom heeft regelmatig een sport outlet  en verkocht deze!! ik kreeg ze echt voor maar 15€ mee!! Dank je wel oom JW!!

peuterspeelzaal traktatie

 

donderdag avond traktatie in elkaar knutselen omdat Luc vrijdag afscheid ging nemen op de peuterspeelzaal…

Vichy Greenland

 

Wat ik echt nooit vergeet is s’avonds mijn handen insmeren met Handcrème en mn lippen met lippenbalsem!! de Handcrème van Vichy is uit het assortiment, ik heb destijds alle tubes die de apotheek nog had gekocht want het is echt de beste handcrème ever!! ben alleen nu bijna door de vooraad heen! de lippenbaslem van Greenland is ook echt een aanrader!! een organic lippenbalsem zonder troep en met heel veel verzorgende oliën en boters erin!! heerlijk!!

IMG_20140214_080519

 

Koffie in de ochtend op Vrijdag!! donderdag was ik weer mee met anne naar school in de ochtend vanwege Kijkmiddag en nu ging ik mee met Luc!

bbb

 

Lucas zijn laatste Peuterspeelzaal dagje, wow weer een periode voorbij! Na de Vakantie gaat Luc beginnen op de Basisschool in groep 1!! Het gaat zo hard allemaal!!

IMG_20140214_094818

 

IMG_20140214_104850

afscheid peuterspeelzaal

 

Ze gingen met 4 kindjes afscheid nemen en ik hield het niet droog!! kleine jongetjes worden groot!

Valentijn

 

Mijn Man doet niet aan Valentijn… De eerste paar jaren van onze relatie heb ik het nog geprobeerd maar nu ben ik er klaar mee!! ik verwen mezelf wel met wat leuks!! 😉 en ik werd door de kinderen wel verrast!! Van Luc een op de Peuterspeelzaal gemaakte kus en van Anne een tekening met Hartjes!!

IMG_20140215_122807

 

Ja Mijn Favoriete man naast Martijn en Lucas… De Postbode!!! kwam mijn Bol.com Blond Amsterdam Bakje brengen wat ik ook nog van mijn verjaardagsbonnen had gekocht! Ik vind hem echt zo leuk!! ik Ben echt stiekem een beetje fan van Blond Amsterdam!!

Soy Scent, Oliebrander, Waxmelt

 

Lekker Bloggen met mn Oliebrander aan met heerlijke Soy Scents erin!

Rituals

 

MN Rituals Bodycrème opmaken, zit nog maar een klein beetje in!! heerlijk vind ik hem!!

MeMeMe, Orly

 

MN nagels weer eens een andere kleur lakken!! dit keer een mooie donkergroen van MeMeMe, ha er binnenkort een review van doen!

sheetmask

 

sheetmask

 

Sheetmaskertje testen voor een artikel!! heerlijk!! komt van de week online en dan weten jullie wat ik ervan vind!

Blond Amsterdam

 

Zaterdag ochtend een kop Koffie en lekker even bloggen vanuit bed!! uit 1 van mijn Blond Amsterdam mokken!! en we hebben een Nespresso Apparaat en dat is echt de lekkerste koffie EVER!!

swatches

IMG_20140216_125915

IMG_20140216_130044

Bezig met een Artikel van een Palette wat van de week online komt!

Stilleven van een Blogger

Het stilleven van een Blogger!! hihi…

IMG_20140216_131211

Mijn man en ik gemoedelijk aan 1 tafel, hij keek Netflix en ik was aan het bloggen en de kinderen waren aan het spelen!! gezellig zo op zondag.

Koppoter

Ter afsluiting van deze week tekende Luc nog een Mooie Koppoter! dat is een hoofd met benen…

En dit was mijn week!! een beetje een mama week met veel bloggen, maar de kinderen hebben deze week vakantie en ik heb veel vooruit gewerkt zodat ik lekker leuke dingen met ze kan doen!!

Hoe was jullie week?

Laat een reactie achter bij de comments! en natuurlijk vind ik het leuk als jullie mij gaan volgen op Instagram, Twitter, Bloglovin’en YouTube

 

Advertenties

5 thoughts on “I Am Instagrammed # 4

  1. Hooi,
    Ik wil je graag volgen op instagram. En ik heb je al geprobeerd te zoeken. Maar ik kan je niet vinden. Super leuk dat je van die pakketjes thuis gestuurd krijgt. Kan je dat aan vragen ergens.

    Super leuk artikel

    Xx Manouk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s