Beauty UK Earth Child oogschaduw Palette review + Look…

Beauty UK Earth Child oogschaduw Palette

 

Soms dan kom je iets tegen in een webshop… Je besteld het en denkt ik zie wel wat het is… en dan blijkt het een hele mooie verassing te zijn, namelijk een super product! en dit had ik ook toen ik bij Enchentra (www.enchantra.com) twee paletten van Beauty UK bestelde voor 4,95€ per palette! vandaag heb ik voor jullie EARTH CHILD getest, geswatched en een look ermee gemaakt! kijk mee!

Beauty UK Earth Child Palette

 

Allereerst toen ik het uit de verpakking haalde dacht ik … is dit het nou? ik had het palette wat groter verwacht, net zo groot als de MUA en Sleek Paletten, maar het is een stukje kleiner! voor de rest kun je de Kwaliteit van de doosjes vergelijken met die van MUA! en ook de prijs is daarmee vergelijkbaar. Ik heb de Paletten in meerdere webshops gezien maar de Prijzen variëren van 4,95€ tot 9,95€ Kijk dus goed waar je het koopt!!

Beauty UK Earth Child Oogschaduw

 

Oogschaduw Beauty UK

 

Earth Child Beauty UK oogschaduw palette

 

Hier zijn de oogschaduws van het Beauty UK Earthchild palette, en wow wat een mooie kleuren, geïnspireerd op de aarde! en dat is terug te zien, het zijn allemaal natuurlijke tinten. ze bevatten vrijwel allemaal shimmer! en je kan alle kanten op met dit palette!

Swatches Earth Child Beauty UK

 

Swatches Beauty UK Earth ChildSwatches

 

De pigmentatie van Bijna alle kleuren is goed!! echt heel goed, slechts drie kleuren vind ik wat minder gepigmenteerd en dat zijn de twee lichte kleuren en de laatste groene kleur! maar ze zijn goed opbouwbaar dus er valt wel mee te werken!

IMG_0260

 

ooglook Beauty UK Earth Child

 

IMG_0240

 

 

IMG_0230

 

IMG_0227

 

IMG_0226

 

IMG_0225

 

Ik heb een Ooglook gemaakt met de derde en vierde kleur van de bovenste rij, en in de hoekjes van mijn ogen en op mijn wenkbrouw bot heb ik de vierde kleur van de onderste rij gebruikt! ik zie alleen op de foto dat ik de Fall out niet goed heb weggewerkt… oops!! sorry daarvoor!! maar zoals je kan zien is er goed met dit palette te werken! en de kleuren zijn echt heel mooi! verder doordat het palette wat kleiner is is hij heel handig mee te nemen in je tas!!

de rest van mijn look heb ik gemaakt met skin79 BB cream, Dr. Pierre Ricaud Oogschaduw Basis, MUA Extreme Curl Mascara, MUA Shimmer Kisses Blusher en Bronzer, Max Lippenstift in de kleur Terra, MUA Mosaic Bronzer, lipgloss van Essence xxxl Shine.

 

Wat vinden jullie van het palette en van de Look? Laat een reactie achter bij de Comments!! en verder vind ik het leuk als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’, Twitter, Instagram en YouTube!

 

Advertenties

12 thoughts on “Beauty UK Earth Child oogschaduw Palette review + Look…

  1. Pingback: Twilight Oogschaduw Palette van Beauty Uk | mywickedweirdlife

  2. Pingback: Sunkissed Palette & Bronzer Primark | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s