Mijn Wishlist van Esprit…

Esprit

Esprit is 1 van mijn favoriete merken, ze hebben namelijk alles! en een goede kwaliteit wat ik persoonlijk heel belangrijk vind! Toen ik laatst aan het sale shoppen (is nog terug te zien binnenkort in shoplog) was op de Website van Esprit kon ik het niet laten om even verder te kijken en vast een whishlist te maken!

In de Sale ben ik leuk geslaagd met nog wat winter Items maar we gaan al richting de lente, dus vind ik het leuk om al te kijken wat ik in het volgende seizoen zal gaan aanschaffen.

Esprit zwart jurkje

Allereerst dit leuke zwarte jurkje wat natuurlijk altijd goed kan, maar voor een avondje uit is dit het perfecte jurkje en helemaal mijn model! Ook vind ik het verschil tussen de boven en de onderkant heel erg leuk! denk aan mijn sale aankoop van mijn Budget shoplog

schoenen esprit

Deze Leuke laarsjes met studs… I love Shoes en I love studs!! Need I say more?!

Tas Esprit

Ik Ben al heel lang op zoek naar zo een tas! ik vind deze echt heel gaaf! deze staat dan ook hoog op mijn Whishlist! en ik zie de combinatie helemaal voor me met het jurkje en de schoenen met de studs!

Maxi dress Esprit

Deze Blauwe jurk vind ik ook echt prachtig! En ik vind een Lange jurk altijd heel fijn met warmere dagen maar je moet toch ergens heen waar je niet in een strandjurkje aan kan komen. Of je kan hem bijvoorbeeld heel goed gekleed dragen naar kantoor! Bolero eroverheen en klaar!

Los shirt Esprit

Ik ben gek op dit soort los vallende Shirts! Legging en zwart rokje en klaar!

laarsjes esprit

Daaronder vind ik deze laarsjes weer heel erg leuk! de kleur vind ik erg mooi en die open stukken zijn lekker Apart! Leuk voor de Lente!

portemonnee Esprit

Met deze Portemonnee erbij! ik zie het helemaal voor me!

wat vinden jullie van Esprit? hebben jullie al een wishlist? Laat een reactie achter bij de comments!

Advertenties

8 thoughts on “Mijn Wishlist van Esprit…

 1. you’re in reality a good webmaster. The website loading
  speed is incredible. It sort of feels that you’re doing any unique trick.
  Also, The contents are masterpiece. you’ve done
  a great task in this topic!

 2. These website optimisation techniques enable you to influence the search engines meaning increased
  rankings.For basic web graphics, you should use faster loading formats
  such as gif or png. It’sa broad subject, but I hope this article make it just
  a little more clear.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s