MUA Shimmer Kisses Blusher & Bronzer + Winactie #3 +Bekendmaking vorige winactie!

MUA Make up Academy Shimmer Kisses Blush & Bronzer

 

Vandaag heb ik weer een super leuk MUA (Make Up Academy) Product voor jullie!! De Shimmer Kisses Blusher & Bronzer! een glanzende Blush en Bronzer die je als Blush en Highlighter kan gebruiken (als bronzer vind ik de Bronder niet zo geschikt)

Verder ga ik in dit Artikel de Winnaar Bekend maken van de Parfumverstuiver Winactie! En ga Heb ik tevens een Nieuwe Winactie voor jullie! en Bij 300 Bloglovin’ volgers ga ik daarvoor een winnaar bekend maken! Kijk mee!

MUA Blush & Bronzer

MUA Make Up Academy

 

MUA Shimmer Kisses

 

De Shimmer Kisses Blush& Bronzer Bestaan uit 4 kleurtjes per product die je afzonderlijke van elkaar of door elkaar kan gebruiken. Daarbij is de Blusher een veelzijdig product, je kan hem namelijk zowel als blush als als Highlighter gebruiken!

De Bronzer is eigenlijk alleen als Highlighter te gebruiken want als bronzer is hij simpelweg te licht en te glanzend! wat mij betreft mag een glimmetje best in een bronzer maar ik wil er dan ook weer niet als diamant uitzien! (iedereen moet een zonnebril op want daar kom ik aan gelopen… nee liever niet) Als Highlighter echter is hij prachtig!

MUA Shimmer kisses

 

Make Up Academy Shimmer kisses

 

De verpakking van de Blush en Bronzer is een strat vierkant doosje en net als de lipglosses heeft het een leuk glitterend kusje op de verpakking staan! de verpakking ziet er niet super duur uit maar het is dan ook een Budget merk…

De Blush en Bronzer zijn via: www.muastore.co.uk te krijgen voor 3,66€ per stuk (de Bronzer is nu voor de helft) en nogmaals de verzendkosten zijn 6,-€ Ik heb nog wat andere reviews op mijn blog staan van MUA, kijk ook daar eens even tussen voor de geweldige producten!

Blush

 

swatches blush MUA

 

Blush swatches

 

Blush swatches MUA Shimmer kisses

 

Dit zijn de swatches van de Blush, alle 4 afzonderlijk en de laatste is alles door elkaar geswirld!! Als Blush gebruik ik vooral de twee donkerste kleuren! de pigmentatie is niet BAM! maar wel goed! en de glans is niet te, maar gewoon mooi!

Highlighter MUA

 

Swatches Highlighter MUA

 

Swatches Shimmer kiss Bronzer MUA

 

Dit zijn de Swatches van de Shimmer Kiss Bronzer! zoals je kan zien is hij echt te licht voor een Bronzer. Maar als highlight is hij prachtig en je kan de kleuren dus ook prima afzonderlijk gebruiken. De laatste is alles door elkaar geswatched!

Blush Highlighter

 

IMG_0214

 

IMG_0252

 

En hier draag ik zowel de Blush als de Bronzer als highlighter!

Wat vinden jullie ervan?

En nu de Winactie #3!!!

Ik heb voor jullie een Shimmer Kisses Blush van MUA Make-Up Academy!!! en ik ga hem weer verloten met Anne!! Bij de 300 Bloglovin’ Volgers!!

Shimmer kisses Blusher MUA

 

MUA Blusher

 

Hij is nog helemaal nieuw in de gesealde verpakking, je krijgt dus echt een nieuw Product (logisch natuurlijk)

Wat moet je ervoor doen?

1. Mij volgen op Bloglovin’

2. gewoon een reactie achterlaten bij de comments, iedereen die heeft gereageerd en mij volgt maakt kans op deze Blusher van MUA

Thats it!! natuurlijk zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt op Twitter, Instagram en Youtube!! maar dit is niet verplicht voor de winactie!

en dan de bekendmaking van de vorige winactie, ik heb namelijk de 200 Bloglovin’ volgers bereikt! yay!!

je kon een True Spirit Parfumverstuiver winnen!!

Winactie

 

En Lieke heeft gewonnen!! waarom omdat ze zo levendig beschreef hoe ze met haar grote parfum fles in de klas zat!! en die leraren maar staren haha, doet me denken aan vroeger toen ik daar zat met mn (toen droeg ik nog cool water) Cool water flesje) en ik er zelfs een keer ben uitgestuurd omdat ik parfum zat te spuiten in de klas… tja!! Dus bij deze Lieke!! Mail me even je adres!!! en Gefeliciteerd!!!

Advertenties

16 thoughts on “MUA Shimmer Kisses Blusher & Bronzer + Winactie #3 +Bekendmaking vorige winactie!

  1. Lieke, gefeliciteerd!!!
    Ik doe graag mee met je win actie’s ik ben zo benieuwd naar het met MUA. Dit lijkt mij een mooie kans om het uit te proberen. Zijn mooie kleurtjes!! Super Sas dat je al 200 volgers hebt!!! Ga zo door!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s