E.L.F (Eyes Lips Face) contouring Blush & Bronzer Powder

E.L.F contouring Blush & bronzing powder

Al eerder heb ik fijne E.L.F Producten voor jullie gereviewt en vandaag wil ik daar weer een nieuw product aan toevoegen! Namelijk de E.L.F Contouring Blush & Bronzing Powder.

eyes lips face Blush & Bronzer

 

Dit is een heel mooi Contouring setje met Blush en Bronzer in een mooie strakke verpakking van zwart plastic. en wanneer je het doosje open doet zit daar een grote spiegel. De Kleuren zijn medium bruin, en zacht peachie roze en beiden hebben een subtiele shimmer.

elf contouring blush & Bronzing powder

Hier zie je de kleuren goed! hele mooie kleuren al moeten mensen met een bleke huid goed oppassen met deze Bronzer. blenden blenden blenden!! want anders is hij echt te donker! de Peach kleurige blush is heel mooi en heel subtiel, hij valt niet heel erg op maar geeft een subtiel kleurtje wat ik echt heel mooi vind. De shimmer vind ik persoonlijk heel mooi!

swatches ELF Blush & Bronzer

swatches elf contouring set.

Hier zijn de swatches van de Blush en Bronzer en zie je goed dat de bronzer heel donker is en zeker voor mij! Ik heb een hele bleke huid. toch kan ik er wel goed mee werken door vooral te blenden! Het setje is natuurlijk mooi compact dus ik heel handig mee te nemen in je tas of mee op vakantie!

elf blush& Bronzer

Hier draag ik de Blush, bronzer en een highlighter van eyes lips face.

IMG_0454

IMG_0451

IMG_0463

IMG_0459

Het geeft wel een heel mooi effect op mijn gezicht! toch persoonlijk pak ik de Bronzer van Elf Niet zo vaak, puur omdat het toch wel lastig is om zo lang te moeten blenden terwijl ik bronzers heb waarbij het heel makkelijk gaat en ik veel sneller klaar ben. De Blush vind ik wel weer heel fijn om te gebruiken!

Veel Guru’s vinden dit een goede Dupe van Nars  en Orgasm Bronzer en Blush. De verpakking van E.L.F is zeker geïnspireerd op de verpakkingen van NARS en ook het idee van deze Blush en Bronzer is daarop geïnspireerd. en voor zover ik het kan beoordelen lijkt de bronzer wel heel erg maar de blush niet echt.

Ik heb een filmpje voor jullie zodat jullie het zelf kunnen beoordelen! is dit een Nars Dupe of niet?

 

Wat vinden jullie?? laat een reactie achter bij de comments en ik zou het leuk vinden als jullie me gaan volgen op Bloglovin’, Twitter, Instagram en Youtube!

Advertenties

8 thoughts on “E.L.F (Eyes Lips Face) contouring Blush & Bronzer Powder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s