Miss Sporty incrediball Mascara..

Miss sporty Incrediball Mascara

 

Al een tijdje ben ik heel Enthousiast over een Mascara van Miss Sporty… Namelijk de Miss Sporty Incrediball Mascara. En deze wil ik graag voor jullie reviewen en laten zien wat hij voor mij doet!

Kijk mee…

Miss sporty Mascara

Miss sporty Incrediball Mascara

 

De Miss Sporty Incrediball Mascara zit in een oranje verpakking en ik hou niet van Oranje behalve met Koninginnedag en WK, EK en olympische spelen enzo!! dus de verpakking spreekt mij persoonlijk niet zo aan. maar…

Miss Sporty Incrediball Mascara

 

Miss Sporty Incrediball mascara

 

Het Borsteltje is wel heel interessant het is een siliconen borsteltje (wat ik het prettigst vind werken!) met een balvormig uiteinde! en dat maakt de Mascara ook zo speciaal! je kan door dat balletje namelijk overal goed bij en het werkt heel prettig!

De Mascara belooft 9 keer meer volume te geven.

IMG_0445

 

IMG_0446

 

IMG_0447

 

IMG_0448

 

Hier zie je mijn ogen zonder mascara, zoals je kunt zien heb ik niet hele volle dikke en gekleurde wimpers. Gewoon normaal maar heeft wel duidelijk mascara nodig om ze een beetje OEMPH te geven!

IMG_0494

 

IMG_0495

 

IMG_0498

 

IMG_0501

 

En hier zijn mijn wimpers met de Incrediball Mascara van Miss Sporty. wat je vooral ziet is inderdaad dat het mijn wimpers meer volume geeft. verder werkt deze mascara gewoon heel fijn, je komt inderdaad overal goed bij! ik vind het echt een aanrader, zeker voor de prijs!

Voor mij is het al de tweede die ik aan heb geschaft en ik koop ze bij Bol.com en ik betaal er 3,99€ voor wat een hele mooie Budget prijs is voor een Mascara!

De Mascara is goed opbouwbaar dus met een aantal laagjes aanbrengen krijg je nog meer effect. op de foto heb ik gewoon 1 laagje aangebracht.

Wat vinden jullie van de Miss sporty Incrediabll Mascara? Laat een reactie achter bij de comments en tevens zou ik het leuk vinden als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’, Instagram, twitter en Youtube

 

Advertenties

6 thoughts on “Miss Sporty incrediball Mascara..

  1. Het is zeker een mooie goedkope mascara, maar ik hou van mega veel volume en dat zie ik bij deze niet echt terug. Ik betaal dus liever iets meer voor een mascara die mij geeft wat ik wil. Het balletje vind ik trouwens wel geniaal, want “lord knows” wat kan ik knoeien met mascara.

  2. Het lijkt me een fijne mascara, maar ik hou ook van lekker veel volume.
    Ik heb lange en zwarte wimpers van mezelf en ik gebruik altijd een essence mascara, werkt heel fijn bij me.
    liefs x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s