W7 Blush, Make me Blush Dahlia (trendkleur)

W7 Make Me Blush Dahlia

 

Pas geleden heb ik een bestelling gedaan bij The Beauty Bakery En daar bestelde ik onder andere deze mooie Blush van W7 de Make Me Blush in de kleur Dahlia… een prachtige Peachie kleur met een gouden shimmer! weer heel erg te vergeleijken met Nars Orgasm en tevens een echte Modekleur van dit moment! Tijd om hem voor jullie te reviewen!

W7 Blush Dahlia

 

W7 is wederom een Brits merk wat hier in Nederland nog niet overal verkrijgbaar is, maar het is wel te vinden bij onder andere Boots in Amsterdam en sommige webshops (zoals The Beauty Bakery) verkopen het ook! Het is net als MUA, Beauty UK, Sleek, Famous Make-Up echt een Budget merk!! en daar houden wij van!! goede Budget Producten!

W7 Make Me Blush Dahlia

 

Hier zie je de Peach achtige kleur goed met de gouden Shimmer! hij is echt heel erg mooi! en de Blush is niet duur! In de Webshop van The Beautybakery kost hij 4,95€ en je krijgt daar maar liefst 10 gram voor!! en dat is best veel! het is ook echt een grote Blush!

W7 Blush

 

De achterkant!

W7 Blush Dahlia

 

Hier nog even een close up!!

swatches W7 Blush Dahlia

 

Swatch W7 Blush Make me blush Dahlia

 

W7 blush Make me blush Dahlia

 

Hier is de Blush geswatched!! wow wat een pigment! en vooral op de onderste foto zie je de gouden glow mooi! Het enige wat me wel meteen opviel is dat er veel poeder achterblijft in het doosje, er komt veel kleur en poeder vanaf als je er met je kwast doorheen gaat! je moet dus echt voorzichtig zijn want voor je het weet heb je veelste veel op je gezicht! Tap je kwast ook even af voor het aanbrengen! en een fluffy kwast of een stippling brush is hiervoor wel het beste! dus geen stevige Blush kwast! (die ik wel had gebruikt…)

Blush W7

 

IMG_0644

 

IMG_0638

 

IMG_0633

 

Zoals je ziet zit er behoorlijk wat op mijn wang, maar het kan wel, het is echt een mooie Blush met een mooie Glow! En het is ook een Blush die veel meiden zal staan. Ook heb ik gemerkt hoe meer je blend, hoe mooier de gouden glow word! De enige aanmerking die ik eigenlijk heb is dat hij vrij poederig is in het doosje, gelukkig bij het aanbrengen en blenden heb je daar geen last van! en wat ik al zei, let er alleen een beetje op dat je goed je kwast af tapt voor je de Blush aanbrengt!

Kan ik deze Blush aanbevelen? ja zeker!! hij is prachtig, lekker Budget en veel product! Goede pigmentatie, mooie glow… Kortom een aanrader!

 

Wat vinden jullie van deze Blush?  Laat een reactie achter bij de Comments en ik zou het leuk vinden als jullie mij gaan volgen op twitter, Instagram, youtube en bloglovin’.

Advertenties

7 thoughts on “W7 Blush, Make me Blush Dahlia (trendkleur)

  1. Heey! Deze W7 merk kun je toch ook bij de Op=Op halen? Althans ik heb er nagellak van, en die heb ik daar ook gehaald. Ik vind hem je mooi staan. Maar met die swatch moet je uitkijken met hoeveel je erop brengt. X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s