Action Potje Nagellak Remover (Body Benefits Nailcare)

Action Nagellak remover

 

Toen ik Bij de 100 nieuwste artikelen van Action dit potje Nagellak remover zag staan, werd ik blij… heel blij! want het potje kost maar 1,49€ wat natuurlijk heerlijk budget is… Ik heb het potje aangeschaft en ga jullie nu vertellen of het werkt en wat ik er van vind!

action nagellak remover potje

 

action nagellak remover

 

action nagellak remover

 

Het potje ziet er vrolijk uit! wit met roze! en op de verpakking staat dat het zonder aceton  is en met glycerine zodat het je nagels verzorgt… ach maakt het uit als het maar werkt! toch is het fijn dat het niet zo agressief spul is!!

Het ruikt uiteraard wel echt naar nagellak remover maar als je je vingers uit het potje haalt blijft er een beetje een kersen achtig geurtje over… lekker zoet en zeker niet vies!

Action Nagellak remover potje

Potje Action Nagellak remover

 

In het potje zit een zwart sponsje met een gat erin voor je vinger…en dat sponsje is gedrenkt in nagellak remover!

action nagellak remover

 

Nou heb ik vandaag extra lastige nagellak op, namelijk met glitterige stukjes! en ik had al ergens gelezen dat hij glitter er niet makkelijk afhaalt, maar dat is met de meeste nagellak remover zo…

action nagellak remover

 

Dus wat heb ik gedaan? ik liet mijn vinger eerst even weken, er even in zitten zonder dat ik wat deed…

daarna heb ik mijn vinger heen en weer bewogen en gedraaid in het potje! wat ik merkte is dat het sponsje vergeleken bij duurdere merken wel wat soepeler is en meer heen en weer beweegt in het potje!! je voelt dus wel dat de kwaliteit goedkoper is dan van bijvoorbeeld een Be Creative Potje… Maar hey je betaald wel maar 1,49€ voor dit potje en het gaat er uiteindelijk om dat het fuctioneerd!

Action Nagellak remover

 

En dat doet het!!! Mijn nagellak is er volledig af!!! beetje stom dat het precies mijn middelvinger is 😉 maar die was gechipped en de rest niet…

de glittertjes daarvan bleven er een paar zitten, maar die kon ik er eigenlijk zo afkrabben!! met gemak!! en het waren er echt maar een paar!! Gewone nagellak zonder glitter zal hij met gemak verwijderen!! en met glitter is dus ook goed te doen, maar laat je vingers even een paar seconden weken voor je ze heen en weer gaat bewegen in het potje!!

Ik ben dus erg enthousiast!! voor dit geld is hij het zeker waard om aan te schaffen, ook al voelt het wat goedkoper! maakt niet uit want het werkt en daar gaat het om!! ik vind het veel sneller werken als een watje met nagellak remover!! dit deed ik trouwens echt even voor de foto’s maar gisteravond heb ik al nagellak verwijderd met het potje en ook dat ging geweldig!!

Ik kan dit potje dan ook zeker aanbevelen!! Langleve de Action!!

Advertenties

9 thoughts on “Action Potje Nagellak Remover (Body Benefits Nailcare)

 1. Gaat deze ook net zo lang mee als de wat “duurdere”? Budget ben ik natuurlijk altijd helemaal voor, waarbij je op de kleintjes kan letten is dat zeker een aanrader.

  Klein puntje, in je laatste stukje tekst onder de foto’s staan achter elke zin één of meerdere uitroeptekens, dat is best veel en leest een beetje schreeuwerig. Ik begrijp het enthousiasme, maar wou het toch even zeggen.

  Liefs, Lucinda

 2. Oeh, ik wist helemaal niet dat ze dit bij Action hadden! Die van Bourjois vind ik erg fijn, dus misschien moet ik deze maar ’s gaan testen 🙂

  Liefs, Rosanne

 3. fijn dat hij goed werkt, zelf heb ik de normale remover gehaald voor 0,99 en hij werkt prima. Ik vind grote flessen dan altijd handig. Dit zijn producten die zoo vaak op gaan haha

 4. Woow, ziet er goed uit! Ik heb zelf ook zo’n potje van het merk Kruidvat, en dat sponsje is ook zo ontzettend soepel. Het draait gewoon helemaal mee met mijn bewegingen, niet echt handig. Echter voor deze prijs van €1,49 vind ik dat wel nog kunnen 😉

 5. Pingback: I Am Instagrammed #6 | mywickedweirdlife

 6. krijg het niet in je oog! was er net mee bezig en spatte precies wat in mn oog toen ik mn vinger eruit haalde.. ik ben niet blij…:'(

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s