Action Geurkaarsen in grote pot!

action geurkaarsen....

Twee dingen zijn al geen geheim meer over mij! Ik ben gek op Kaarsen en ik ben gek op de Action… een tijdje geleden kocht ik bij de Action twee prachtige heerlijke Geurkaarsen in een mooie pot die mij een beetje aan Yankee candles deden denken..

geurkaarse action

Ik heb van deze Geurkaarsen twee gekocht namelijk Winter wonderland en Morning Breeze. Ze waren bij de Action te koop voor 1,99€ per stuk en ze hadden naast deze nog een paar andere geuren, maar ik koos voor deze twee omdat de geuren mij het meeste aanspraken!

geurkaarsen action...

De kaarsen zitten in een mooie pot die me zoals ik eerder al zei sterk aan Yankee Candle deed denken, en het zijn ook grote zware kaarsen!

winter wonderland

Net als Yankee Candle hebben ze een sticker op de pot met een plaatje erop. Natuurlijk kan je die eraf weken en eventueel je eigen ceatie maken…

Serena van BeautyLab heeft er een DIY voor op haar site staan…

diy-luxe-geurkaars10

zo kan je natuurlijk je eigen designer kaars van maken, maar natuurlijk kan je de sticker er ook af halen of de pot omdraaien als je de sticker niet mooi vind!

 

De Kaars winterwonderland is paars van kleur met een mooie sticker erop. De geur is een beetje kruidig kaneel achtig maar weer niet precies de kerstgeur. Het is een lekkere geur die me echt aan een winterwonderland met een knapperend haardvuurtje doet denken!

action geurkaars winterwonderland

 

action geurkaars

De tweede Geurkaars die ik heb is Morning Breeze, dezelfde kaars die Serena Gebruikte in haar DIY. Hij is lichtblauw met een heel erg lente achtig plaatje waar ik vrolijk van word als ik er naar kijk! en de geur is heerlijk, hij doet me denken aan pas gewassen wasgoed wat buiten in de zon en een zacht briesje heeft te drogen gehangen. Heerlijk!

geurkaars morning breeze

 

morning breeze

action geurkaars morning breeze

De geur van de geurkaarsen is ook vrij sterk, ik vind deze kaarsen dan ook een echte aanrader!

Heeft iemand van jullie al zo’n heerlijke geurkaars van de action gekocht? of misschien een andere?

Wat vinden jullie van deze geurkaarsen?

Laat een reactie achter bij de comments! en natuurlijk vind ik het leuk als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’, twitter, Instagram en Youtube.

Advertenties

10 thoughts on “Action Geurkaarsen in grote pot!

 1. Ik heb net winterwonder land opgemaakt, als hij aan staat ruik je em eigenlijk helemaal niet. Ook ging hij niet mooi gelijk op. Geef mij maar Yankee Candle 🙂

 2. Ik ben gek op geurkaarsen, zelf ben ik dol op de Bolsius Aromatic kaarsen. Niet te duur, ze ruiken fantastisch en gaan lang mee. Veel kaarsen zijn voor mij al snel te sterk en dan krijg ik hoofdpijn, maar ik hou er zo van.

 3. Zelf vindt ik de geurkaarsen van de action erg fijn en lekker ruiken. Zelf heb ik ook de winter wonderland kaars, ruikt erg lekker. De rozen geurkaars van de action ruikt ook erg lekker.

 4. Een compliment naar jou toe, wat een mooie blog met duidelijke tekst en foto,s
  En bedankt voor de tip ik hou ook van heerlijke geuren.
  ga ze dan ook zeker halen.
  ik heb ook kruiden planten gekocht zoals Lavendel
  Ben gek op Lavendel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s