Be Creative Lash me Baby All In One Mascara…

Be Creative Mascara

 

Ik heb weer een fijne Mascara die ik graag met jullie wil delen in de vorm van deze review! Ik kreeg hem in de Goodie bag van de Crazia Beauty Bloggers Master Class waar we toen ook een workshop van Be Creative Hebben gehad! en daarvan is deze Mascara. Het is de Be Creative, Lash Me Baby All in one Mascara in de kleur Black.

Be Creative Lash Me Baby Mascara

 

 

De Be Creative Mascara zit in een mooie zwarte beetje rubberachtige verpakking, te vergelijken met de blush doosjes buitenkant van Nars. en er staan mooie strakke letters op.

Be Creative Mascara

 

De achterkant…

Be Creative Lash Me Baby Mascara

 

BE Creative Lash Me Baby Mascara

 

Het Borsteltje van de Be Creative Lash Me Baby Mascara is rond in een boogje wat heel handig werkt, als je er handig in word leer je hoe je met dit borsteltje overal goed bij kan komen, hoe je met de Bolle kant de Wimper haartjes mooi kan kammen en de mascara er goed op kan krijgen, hoe je als je hem iets draait met de buitenkant goed bij de kleine haartjes kan etc. als je deze Mascara hebt of gaat aanschaffen speel dan eens met dit borsteltje! Ik vind deze vorm van Borsteltjes erg prettig.

IMG_1053

 

IMG_1054

 

IMG_1055

 

IMG_1056

 

IMG_1057

 

Zonder Mascara…

IMG_1059

 

IMG_1060

 

IMG_1061

 

IMG_1065

 

IMG_1066

 

IMG_1069

 

IMG_1071

 

En hier draag ik de Be Creative Lash Me Baby all in one Mascara! En ik ben onder de indruk, hij geeft Volume en hij verlengt mijn wimpers echt heel mooi! hij werkt heel prettig en ik vind hem heel mooi staan!

De Mascara is te krijgen bij Ici Paris XL en kost normaal € 17,77 maar op het moment is hij 14,20€ Vaak heeft Ici Paris kortingen en aanbiedingen waar je producten goedkoper kan krijgen.

Wat vinden jullie van deze Mascara?

Laat een reactie achter bij de Comments, En natuurlijk kan je me volgen op Bloglovin’, twitter, Instagram en Youtube.

 

Advertenties

10 thoughts on “Be Creative Lash me Baby All In One Mascara…

 1. Ik vind hem niet fijn. De formule is wel goed maar dat borsteltje.. ik hang altijd helemaal onder en hij doet mijn wimpers ook een beetje aan elkaar plakken. Jammer, maar voor mij werkt hij niet.

 2. All these cheap wow gold are expensive, but they last for many years! Simply put i painted mine from the hail,storm,crushed lime stone,plus sun’s heat. These had change somewhat, however they’re holding up beautifully given that The fall of as soon as i gotten him or her. Vendors . the criminals to a kid who prefers the best not to mention nice cheap wow gold!

 3. Superb site you have here but I was wondering if you knew of any discussion boards
  that cover the same topics discussed here? I’d really like to be a part
  of group where I can get feed-back from other knowledgeable individuals that
  share the same interest. If you have any suggestions, please let me know.
  Thank you!

 4. For comparison, a hair on your head is about 80 microns.
  Thousands of people bought the wrong air purifiers every year and suffered the consequences.

  HEPA is an abbreviation to describe a ‘High Efficiency Particulate
  Arresting’ filter, originally designed in the 1940s by the US military to prevent the spread
  of airborne radioactive particles.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s