E.L.F Jumbo eyeshadow Stick… Bali Bound

eyes lips face Jumbo eyeshadow stick

Vandaag heb ik voor jullie een review met swatches en een look met een E.L.F. Jumbo eyeshadowstick in de kleur Bali Bound een mooie Donkergroene kleur! die te krijgen is in de webshop van eyes lips face voor een bedragje van 2,50€ maar wat vind ik ervan?

e.l.f jumbo eye pencil

 

elf jumbo eye pencil bali bound

 

eyes lips face

 

e.l.f

De E.L.F Jumbo eyeshadow stick zit verpakt in een karton met informatie op de achterkant aan ingrediënten en hoe je hem het beste kan aanbrengen! en dat is met een primer eronder. breng hem vervolgens aan en blend hem met je vinger of een kwast… dan berijk je een longlasting effect…

E.L.F. Jumbo eye pencil Bali bound

 

elf jumbo eyepencil

Het potlood ziet er leuk en fris uit. een witte stick met accenten in de kleur van het potlood! en zilveren tekst erop! Ik heb gekozen in de Kleur Bali Bound omdat ik dit een mooie donkergroene kleur vond!

Als je aan de onderkant draait komt de stick omhoog zodat je niet hoeft te slijpen!! Handig!

bali bound

 

jumbo eyepencil

de punt ziet er romig en zacht uit… het maakt mij wat huiverig, zal hij wel mooi blijven zitten en niet in de lijntjes gaan trekken?

e.l.f jumbo eyepencil Bali Bound

de swatch ziet er goed uit… veel pigment en niet te romig!

swatches e.l.f jumbo eye pencil

van dichtbij! ziet er goed uit….

look elf jumbo eyepencil

 

elf jumbo eyepencil look

 

look eyes lips face jumbo eyepencil

een ooglook met de jumbo eyeshadow stick en een Crème oogschaduw van elf in de kleur Natural glow… wat heb ik gedaan?

Op mijn gehele bewegend ooglid heb ik de Crème oogschaduw van ELF aangebracht in Natural Glow (tevens te vinden op de Website van ELF) vervolgens heb ik in mijn arcadeboog en aan de buitenkant van mijn oog de eyeshadow stick aangebracht en ik moet zeggen dat is wat lastig te blenden… verder heb ik een vloeibare eyeliner van ELF opgedaan in de kleur zwart en de Mascara van Be Creative.

Mijn conclusie is dat het best een goed potlood is… maar ik vind oogschaduw fijner om mee te werken. wel denk ik dat dit een hele mooie basis is wanneer je een groene oogschaduw wilt gebruiken om de kleur nog intenser te maken! De Look is de hele dag vrij goed blijven zitten maar je merkt dat je ogen wat vettiger ogen en wat meer gaan glanzen en dan niet van de shimmer zeg maar…

toch denk ik zeker dat ik hem vaker ga gebruiken wanneer ik een groene look ga maken maar dan met een oogschaduw erover heen… Ik denk dat dat mooier is.

Wat vind jij van dit potlood?

Laat een reactie achter bij de Comments! en ik zou het leuk vinden als je mij gaat volgen op Bloglovin’, twitter, Youtube en instagram

Advertenties

13 thoughts on “E.L.F Jumbo eyeshadow Stick… Bali Bound

  1. Ik zweer bij de Jumbo Eye pencils van NYX, dit is hier natuurlijk de budget versie van. Ik ga zeker eens kijken welke kleuren ze allemaal hebben. Groen is toch niet helemaal mijn kleur. Pigmentatie lijkt wel goed te zijn, maar ze lijken niet helemaal super te blenden….

  2. Mooie producten heeft ELF! Ik ben zelf niet zo van het groen en ook niet van de eye pencils misschien dat ik het toch maar eens moet uit proberen, maar dan wel in een ander kleurtje 🙂 x

  3. Ik geef zelf persoonlijk de voorkeur aan oogschaduw. Wel is het erg fijn om met een jumbo pencil te werken als oogschaduwbasis. Ik gebruik hiervoor de NYX jumbo pencil in milk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s