Greenland Milky Almond Milk & Lotus Shower Foam

Greenland Shower foam

Ik kreeg van Greenland een heerlijke Shower foam opgestuurd om uit te proberen! en ik kan jullie vast verklappen ik ben enthousiast!! en waarom ga ik jullie nu vertellen!

Greenland Showerfoam

Ik heb de shower foam in de geur Almond Milk en Lotus gekregen… en deze foam zit in een mooie luxe bus met een mooie glans en de tekst erop. de fles voelt chique aan.

greenland

Wat me allereerst opviel is dat de fles gevuld is met lucht in plaats van met Gas, hierdoor blijft de geur ook beter behouden bij het uit de fles spuiten! en daarbij het is veel beter voor het Milieu! En dat past goed bij een merk als Greenland!

Het Merk Greenland is opgericht door een echte Natuurliefhebber en van oorsprong waren het Hippe Biologische Producten, dus zeker niet van de geiten wollen sokken stijl!!

En inmiddels is Greenland een groot bedrijf! met geweldige producten met veelal natuurlijke ingrediënten! en ik hou daarvan!

Greenland Shower Foam

Greenland

Shower foam

De informatie op de achterkant, daar kan je terugvinden wat de Foam doet met je huid en waar de ingrediënten voor staan… Verder staat er op dat er geen parabenen en kleurstoffen inzitten! ook heel prettig want die rommel smeer je dan ook niet op je huid!

Het enige wat me op is gevallen is dat er op de achterkant veel talen staan maar niks in het Nederlands en dat voor een Nederlands merk.

Greenland shoower foam

 

greenland shower foam

 

greenland doucheschuim

de Greenland Showerfoam heeft een mooie tuit waar de foam uit komt!

Is wel te vergelijken met andere shower foams maar ziet er goed uit, niet goedkoop en stevig!

En nu het testen… Ik spuit een beetje op mijn hand en meteen vallen een hoop dingen mij op!

Greenland showerfoam

 

De Foam is Vol en romig en komt er meteen als een soort slagroom uit… dus niet eerst als een soort gel die langzaam foam word. Je kan met deze spuitbus goed doseren, stop je met op de tuit drukken dan stopt hij ook gelijk met foam geven.

greenland shower foam

 

greenland shower foam

en de Geur… die is heerlijk fris! Licht Bloemig maar vooral lekker fris! en waar de Rituals Foam een klein beetje de gasgeur te ruiken was zoals ook bij Treets, en Bij de Action de zeepgeur heel erg aanwezig was, blijft de geur van de Greenland Shower Foam gewoon zoals hij is!!

Als je hem uitsmeert verdwijnt de romigheid en de volheid van de Foam niet, hij blijft echt lekker vol en romig waardoor hij ook heel zuinig in gebruik is want je hebt er echt niet veel van nodig!

greenland

 

greenland

 

Ik heb nog wel een klein puntje van Kritiek… Er zit SLES in en dat vind ik jammer!

greenland

 

greenland

wanneer je hem mengt met water krijg je wel een beetje schuim, maar merk je vooral hoe romig hij blijft en hoe zacht, hij voelt daardoor ook heerlijk zacht aan op de huid, bijna strelend!

En wanneer je hem mengt met water blijft de geur heerlijk Fris ruiken! dus de geur verdwijnt niet en blijft daarna ook heerlijk hangen op de Huid! je huid voelt daarna ook heerlijk zacht aan! trekt niet en ruikt lekker!

Ik ben echt Fan, Ik vind hem nog lekkerder als de Rituals Foam en dat zegt wel wat want daar ben ik dol op!

Ik kan hem jullie dan ook echt enorm aanbevelen!!

de Shower foam van Greenland is te krijgen in de webshop van Greenland zelf ze zijn verkrijgbaar in meerdere heerlijke geuren en daar kosten de showerfoams 11,95€ en ik kan vast verklappen ze hebben nog veel meer lekkere producten! de lippenbalsem kan ik ook erg aanbevelen! vooral ook omdat die vooral uit natuurlijke ingrediënten bestaat!  maar ze hebben meer heerlijke producten! en deze Foam heeft me daar zeker nieuwsgierig naar gemaakt!

Hoe lijkt jullie deze Shower Foam en kennen jullie de Producten van Greenland al?

Laat een reactie achter bij de Comments en natuurlijk vind ik het leuk als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’, Instagram, Twitter en Youtube.

Advertenties

12 thoughts on “Greenland Milky Almond Milk & Lotus Shower Foam

  1. Pingback: Greenland Hand crème Mango… | mywickedweirdlife

  2. Pingback: Greenland Lip Balm Passion fruit en Mango | mywickedweirdlife

  3. Pingback: Greenland Milky Shower Cream Almond Milk & Lotus… | mywickedweirdlife

  4. Pingback: Greenland Shower Mousse Strawberry-Anise | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s