L’oreal Paris Miss Manga Mega Volume Mascara…Turquoise

L'oreal Paris Miss Manga Mascara turquoise

 

Veel Merken komen op dit moment met een gekleurde Mascara!! Het kan weer! want toen ik een jaar of 12 was was het ook helemaal in de gekleurde mascara en weet ik nog dat ik een donkerblauwe had! Ik had er zelf nog geen en zag bij mijn vriendin Justien deze geweldige Turquoise Mascara van L’oreal! zou heeft zij donker haar en hij staat haar helemaal te gek!! dus ze vroeg na mijn Enthousiaste reactie… Wil je er een review van schrijven! Ja graag riep ik enthousiast! en nu ga ik mijn bevindingen met jullie delen!

L'oreal Paris Miss Manga Mascara

 

Jammer weer van dat eeuweige Plakband en sticker gedoe maar verder zit de mascara in echt een geweldige verpakking!! zwart met Roze!! en de kleur van de Mascara in letters op de zijkant!! ook dat glimmende roze vind ik super leuk!

Miss Manga Turquoise

 

Hij is ook foto geniek!

L'oreal

 

L’oreal Paris doet ook mee aan de Hype!

L'oreal Paris Miss Manga Mascara Turquoise

 

Geeft Mega Volume van boven tot onder… ben benieuwd!!

Borsteltje L'oreal Mascara

 

Borsteltje Miss Manga L'oreal mascara

 

Borsteltje Mascara

 

Dit is het Borsteltje van de Miss Manga Mega Volume Mascara!! hij loopt van breed naar smal met gewone haartjes… Je ziet hier ook goed de turquoise kleur!! gaaf heh??

er zit ook een soort inkeping in het staafje wat maakt dat het borsteltje heel flexibel is… werkt eigenlijk heel prettig en door de smalle toegelopen kant kom je overal ook nog eens goed bij!!

IMG_1232

 

IMG_1233

 

IMG_1234

 

IMG_1236

 

Zonder Mascara…

IMG_1237

 

IMG_1238

 

IMG_1240

 

IMG_1241

 

IMG_1242

 

IMG_1243

 

IMG_1246

 

IMG_1249

 

IMG_1250

 

en dan allemaal foto’s met de Mascara!! nou moet ik zeggen dat ik denk dat hij Justien mooier staat omdat zij donkerder is als ik… ze heeft echt zo’n donkerbruine kleur haar met een rode gloed!! waardoor dit meer opvalt als bij mij met mn blonde haar! Maar toch je ziet hem goed!! hij geeft inderdaad ondanks zijn kleur veel vollume! en wat een lekker knal kleurtje! Ik vind hem echt heel tof!!

Hij Brengt heel prettig aan en je ziet echt dat hij wat doet voor mijn ogen! L’oreal heeft hier zeker goed aan gedaan met de Miss Manga Mascara in Turquoise!!

wat vinden jullie ervan?

 

Laat een reactie achter bij de comments! en natuurlijk zou ik het leuk vinden als jullie mij gaan volgen op Instagram, twitter, Youtube en Bloglovin’

 

Advertenties

14 thoughts on “L’oreal Paris Miss Manga Mega Volume Mascara…Turquoise

  1. Ik en de kleur Turquoise zijn altijd al grote vrienden geweest. Ik vind het een mooie kleur, maar dat is het, een kleurtje. Volume geeft hij verder niet. Ik vind hem wel heel erg leuk voor speciale gelegenheden als een avondje stappen ofzo. Ik ga er wel eens naar kijken denk ik (als ik weer geld heb hahaha)

  2. Ik zag gisteren een reclame van deze mascara en toen dacht wow gaaf zou dit echt mooi worden. Aan je foto;s te zien pakken de kleuren echt mooi! Ik zou het niet heeeeeeel snel dragen maar hij ziet er goed uit!

  3. Pingback: I Am Instagrammed #7 | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s