Action Max & More compleet make-up setje

action make up setje

 

Tijdens 1 van mijn shopping tripjes bij de action vond ik weer wat leuks! Namelijk een compleet Make-up setje bestaande uit een oogschaduw trio’tje, een mascara en een oogpotlood!

Ik dacht die neem ik mee, en ga er voor jullie een look mee maken en het setje reviewen! ik  nam kwa kleuren een beetje roze, met bordeaux rood achtige kleuren mee en het oogpotlood en de mascara zijn zwart!

 

 

 

action Max and more make up setje

Je krijgt het setje zo verpakt…

action make up

 

Met achterop een beschrijving van ingrediënten en een tutorial…

action cruelty free

Niet op dieren getest!

action...

Het action setje is zeer compleet en ik meen dat het te koop is voor 1,29€ voor het hele setje! geen geld dus voor zo’n heel setje!

Max make up oogschaduw

 

action oogschaduw

 

oogschaduw action

 

De kleurtjes van de oogschaduw passen heel goed bij de trend van nu… en je kan er een mooie zachte look mee maken!

action make up swatches

 

Het pigment is ook erg goed!

max oogschaduw swatches

 

ook echt een mooie combi bij elkaar, de lichte kleur op het wenkbrauw bot en in de binnenste hoeken van de ogen, de middelste kleur op het bewegend ooglid en de donkere kleur in de buitenste V en de arcadeboog.

max oogpotlood

 

max eyeliner

 

mag oogpotlood

 

Het oogpotlood, met een puntenslijpertje erbij!! handig!

oogpotlood swatches

 

een mooie donkere zwarte streep, ik ben al een tijd fan van de oogpotloden van de action! ze zijn echt heel goed en wanneer je erover heen wrijft blijven ze ook goed zitten!

Max Mascara action

 

max mascara Action ...

 

De Max Mascara met een siliconen borsteltje, dat vind ik wel fijn, het valt me wel op dat de mascara vrij dun is…

look6

 

look5

 

look4

 

look3

 

look2

 

look1

 

look7

 

De Look, en ik moet zeggen ik ben over alles zeer tevreden. de mascara is het minste van alles maar ook deze doet op zich wat hij moet doen, maar niks extra’s! voor dat geld mag je niet klagen! het oogpotlood en de oogschaduw vind ik echt heel mooi!

wat vinden jullie van dit setje?

Laat een reactie achter bij de comments! en natuurlijk vind ik het leuk als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’, twitter, Instagram en youtube!

Advertenties

9 thoughts on “Action Max & More compleet make-up setje

  1. Gisteren was ik bij de Action en heb heel goed gezocht maar niks gevonden van make-up. Ik kan niet tegen deze make up tenminste dat was 3 jaar geleden en wilde dit opnieuw testen maar helaas moet ik naar een ander filiaal gaan. Dit setje zijn mooie kleuren en dan die prijs…goedkoop! Je hebt er ook een mooie look mee gemaakt 🙂 x

  2. Ik ben over het algemeen wel tevreden over de producten van MAx ze zijn er goed op vooruit gegaan in de tijd =) Ik vind het een geslaagde look dat je hebt gemaakt

  3. Haha, je houdt echt van de Action he?! Ik vind dit je erg mooi staan! Ben zelf geen fan van de meeste oogschaduws (ze vielen gisteren gewoon uit het doosje, niet te geloven!) maar deze lijken me goed!

  4. Zelf heb ik dit setje ook ooit gekocht .. mascara 1x gebruikt maar ik vond hem echt niet fijn .. wat je ook zelf zegt hij is vrij dun .. het oogpotlood heb ik ook 1x gebruikt.. helaas bleef die niet op de plek zitten waar ik hem op had gedaan .. de oogschaduw die ik erbij kreeg was perfect.. heb nu ook een artikel geschreven met de zelfde kleuren maar dan van essence ..

    Leuke blog.

    X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s