Kort berichtje… fotocrisis…

keep-calm-it-s-a-work-in-progress

 

Wat een toestanden de afgelopen dagen… Mijn Opslagruimte voor mn foto’s was vol, dus ik dacht ik verwijder wat foto’s! bleek daarmee dat ze ook in mijn berichten verdwenen, tegelijk bleek mijn oude Camera te oud! zat ineens een vlek op het scherm!

kortom de afgelopen twee dagen bezig geweest met zoeken naar een nieuwe camera binnen het budget dat mijn man zei die krijg je van mij!! (liefie)

en daarnaast het herstellen van mijn oude berichten en alle foto’s die weg zijn en daarvan ook de foto’s verkleinen, en tevens een grotere opslag van foto’s aanschaffen! ik ben dus heel druk geweest en nou blijf ik berichten plaatsen maar zal het misschien even niet op de tijden zijn dat jullie van mij gewend zijn…

Maar ik werk er hard aan!!

dus kortom…

work-in-progress-21

 

het is even een werkje maar dan heb ik wel wat 😉 snel is alles dan ook weer bij het oude!!

Liefs Saskia

Advertenties

One thought on “Kort berichtje… fotocrisis…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s