Dr. Pierre Ricaud Smoothing Make-up Base

Dr Pierre Ricaud Smoothing makeup base

 

Zoals jullie weten ben ik echt fan van de producten van Dr. Pierre ricaud, al eerder heb ik de oogschaduwbasis , de highlighter en een aantal gezichtsproducten gereviewt! (klik op de woorden om naar het artikel te gaan van deze producten!

Ik ben echt een groot fan van de oogschaduw basis en waarom omdat hij goed werkt en ik er tegen kan! Heel belangrijk! toen ik op de website van dr. pierre ricaud zag dat ze ook een gewone make up basis hadden heb ik deze besteld om voor jullie te testen…en natuurlijk voor mezelf!

doosje make up basis dr pierre ricaud

 

De Basis zit in dit Doosje waarop staat dat het om een Smoothing make-up base gaat. de inhoud is 12ml.

tekst doosje

 

De tekst op het Doosje zegt dat het de huid egaal en glad maakt, tevens en wat er niet op staat maar wat het wel doet is het zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten een matterend effect heeft en mooi egaal op je gezicht zit.

basis ingredienten

 

Ingrediënten. Er zitten wel siliconen in maar dat zit in veel producten die de huid egaliseren.

dr pierre ricaud make up basis

 

make up basis

 

basis

 

Als je het potje open doet lijkt de substantie een beetje op een bodybutter.

Dr Pierre ricaud...

 

dr pierre ricaud make up basis...

 

Als je er wat uit haalt zie je echt goed dat het bepaald geen crème is maar een beetje een kruimelige, substantie!

swatches dr pierre ricaud

 

make up basis dr pierre ricaud

 

Zo ziet het eruit op het puntje van mijn vinger., je ziet hier dat het een beetje een aparte substantie is en ik denk dat dit door de siliconen komt.

uitgesmeerde basis

 

uitgesmeerd ziet er zo uit (sorry voor de oogpotlood op mijn hand haha) je ziet dat het niet vettig is en als je het volledig insmeert op op je gezicht verdeelt dan zie je dat het meteen goed intrekt en geen vettige basis achterlaat.

Het egaliseert mooi, matteert en het doet zijn werk goed, mijn make-up blijft er beter en langer door zitten! ik vind hem heel prettig werken! hij voelt ook heel fijn en zacht aan op je gezicht en het is ook zuiniger voor je foundation.

ik heb wel 1 heel groot minpunt! het zit in een potje en je moet er dus steeds weer met je vingers in wat niet hygiënisch werkt! Verder vind ik het zeker weer een aanrader van Dr. Pierre Ricaud  de Basis kost normaal 22€ maar ze hebben net als yves rocher altijd korting waardoor hij nu op 12,10€ uitkomt, ook krijg je altijd een cadeau en bij 30 euro een tweede cadeau. Vaak kun je uit verzorgingsproducten kiezen en is het tweede product een make-up product wat je cadeau krijgt. en bij 15€ is het altijd gratis verzenden! kortom het is echt de moeite waard om eens op de website van Dr. Pierre ricaud rond de neuzen!

wie van jullie is al bekend met Dr. pierre ricaud? en zo niet, zou je er dan eens wat bestellen?

 

Laat een reactie achter bij de comments! en natuurlijk vind ik het leuk als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’, twitter, Instagram en YouTube

Advertenties

2 thoughts on “Dr. Pierre Ricaud Smoothing Make-up Base

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s