E.L.F Custom Compact oogschaduw doosje (zelf samen te stellen)

E.L.F. Custom Compact

 

Op de Website van Eyes Lips Face  ontdekte ik weer wat leuks! een zelf te maken Palette. Je koopt los een doosje en de oogschaduws zoek je er zelf bij uit. Je kan kiezen uit een aantal leuke kleuren! kijk mee…

eyes lips face costum eyeshadow palette

 

Je Koopt voor 1€ een doosje waar 4 kleuren in kunnen en vervolgens kies je 4 kleuren uit, uit 17 kleuren van ook 1 euro per stuk! voor 5€ heb je dus je eigen samengestelde oogschaduw palette.

Jammer vind ik het dat je maar weinig heb om uit te kiezen en dat de kleuren op de foto’s niet erg overeen kwamen. toen ik namelijk mijn kleuren ontving vond ik ze allemaal vrij dicht bij elkaar komen waardoor ik voor mijn gevoel niet een goede kleur voor in mn arcade boog heb.

taupe & Peach Fizz

 

Ik heb gekozen voor de kleuren Peach Fizz & Taupe wat de twee donkerste kleuren zouden moeten zijn volgens het plaatje van de website van eyes lips face (die ik wilde dan…)

ivory & Pink ice

 

en Ivory & Pink Ice een mooie highlighter en een mooie kleur voor op het bewegend ooglid… (beide zijn mooier als highlighters maar zo koos ik de kleuren…)

achterkant

 

De achterkant van de doosjes

e.l.f custom compact doosje

 

Het doosje van het palette

eyes lips face

 

Met tekst en uitleg op de achterkant… er staat trouwens dat je kan kiezen uit 25 kleuren maar op de website staan er echt maar 17… zal wel weer voor Amerika alleen gelden!

open doosje elf

 

Het lege doosje ziet er zo uit en het zijn magneetjes dus de oogschaduws blijven er goed in zitten. je krijgt er ook een spons applicator bij en in de deksel zit een grote spiegel!! fijn voor in je tas of op reis, zeker gezien het feit dat het doosje ook niet te groot is!

eyes lips face eyeshadow

 

De oogschaduw’s zitten goed verpakt.

name on the back

 

op de achterkant van de kleuren staat de naam van de kleur… dit zie je echter niet meer wanneer je ze in het doosje doet!

e.l.f eyeshadow

 

Wat ziet dat er leuk uit heh?? het zijn wel hele mooie kleuren al liggen ze dicht bij elkaar!

eyes lips face oogschaduw

 

de kleuren in het doosje V.l.n.r: Pink Ice, Ivory, Taupe en Peach Fizz…

e.l.f oogschaduw

 

Mooi palettje zo!

Doosje eyes lips face custom compact

 

Het doosje dicht! in de bekende witte kleur van de goedkope lijn van eyes lips face.

swatches eyes lips face eyeshadow

 

swatches

swatches e.l.f oogschaduw

 

Swatches van dichtbij!

Het pigment is erg goed, de kleuren zijn mooi, maar ze zijn wel wat poederig en dit was goed te merken met aanbrengen op je ogen, je moet echt goed je kwasten af tappen want anders heb je echt major fall out!! niet erg handig!!

look met eyes lips face

 

Look met het oogschaduw palette

elf look

 

look met e.l.f

 

ooglook

 

elf ooglook

 

eyes met eyes lips face

 

Je ziet het verschil op de foto helemaal niet moet ik zeggen, zelf zie ik het verschil van de kleuren wel… in de binnenste ooghoeken heb ik ivory gedaan net als op het wenkbrauw bot. verder heb ik pink ice over mn gehele bewegend ooglid verdeeld en vervolgens peach fizz aan de buitenkant en extra duidelijk op het midden van mijn bewegend ooglid. Taupe heb ik in de arcadeboog aangebracht met een pencil kwast, wat heftiger aangezet en niet eens geblend… dit om het wat meer diepte te geven.

ondanks dat de kleuren wat meer uit elkaar liggen vind ik het een mooi palette, het is echt de perfecte lente look zo!! (de eyeliner heb ik trouwen met de eyeliner kwast van buy in coins gemaakt met de eyeliner van catrice Blackjack with Goldie hawn!)

de kleuren zijn mooi zacht en zeker mooi voor een zonnige dag!

voor dit geld kan ik het je zeker aanraden om ook eens een kijkje te nemen naar dit oogschaduw palette!

wat vinden jullie ervan? Laat een reactie achter bij de comments, en natuurlijk vind ik het leuk als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’, twitter, Instagram en Youtube!

Advertenties

2 thoughts on “E.L.F Custom Compact oogschaduw doosje (zelf samen te stellen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s