Essence Love Letters Highlighter Love poem…

Essence Love Letters Highlighter

Toen ik zag dat Essence een Love letters lijn had met een highlighter met een tekst erin, wist ik dat ik die wilde hebben! en nog niet eens om de highlighter zelf want ik weet dat na de swatches die ik nu heb gemaakt ik hem waarschijnlijk niet meer ga gebruiken… waarom niet? gewoon omdat ik hem te mooi vind!

essence Love Letters Highlighter 01 Love Poem

Hij zit in een  doosje en eigenlijk vind ik het wel jammer dat ze er tekst op hebben geprint, ze hadden dat er beter op een of andere manier omheen kunnen doen!

Essence Love Letters...

essence love Letters of great men

Bij Love Letters horen Love Letters…

Love Letters

liefdes brief van Napoleon

Liefdes brieven van King Henry aan Anne Boleyn en Napoleon aan Josephine…

Liefdes brief essence

Roses…

Essence Love Letters Highlighter...

essence Love Bears all things

Love… Bears all things, Believes all things, Hopes all things, endures all things… Love Never Fails!

Love Bears all things essence Highlighter

wat een prachtige highlighter om te zien en zo zonde om te gebruiken!

essence highlighter

Hier zie je wat een prachtige glans hij heeft!

achterkant essence highlighter

De achterkant van de highlighter… nummer 01 Love Poem…

swatch essence love letters highlights

swatches

Ik heb de swatches niet zo goed op de foto gekregen als ik wilde want je ziet wel degelijk een prachtige glans…

essence highlighter look

essence highlighter op gezicht

highlighter

essence...

De Highlighter geeft een prachtige glans, hij heeft een mooie gouden gloed! Ik vind hem puur als highlighter ook echt een aanrader, maar als je hem nog kan scoren vind ik hem vooral een aanrader omdat het een prachtige highlighter is om te zien met de tekst erin…

wat vinden jullie ervan? Laat een reactie achter bij de comments..

Ik zou het leuk vinden als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’, twitter, instagram en Youtube.

Advertenties

5 thoughts on “Essence Love Letters Highlighter Love poem…

  1. De verpakking en de print er in is werkelijk prachtig, toch vind ik de glans, eenmaal op het gezicht ver te zoeken en zijn er andere budget opties die voor mij een betere keuze zijn. Maar zeg nou zelf, je kan nooit genoeg highlighters hebben toch? hahaha

    • ik ben het met je eens!! ik heb hem puur gekocht om hoe hij eruit ziet en ga hem ook niet gebruiken hij heeft wel een mooi glansje hoor maar op de foto’s zie je het niet optimaal… er zijn idd betere opties!

  2. Mooi artikel en wederom weer een compliment voor de foto’s! Deze heb ik gekocht maar lig nog ongebruikt bij mijn verzameling 🙂 x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s