Het 88 Metal Mania Palette van Coastal scents…

88 palette metal mania coastal scents

 

Ik heb hem eigenlijk al een tijdje maar gebruik hem veel te weinig, eigenlijk is dat heel jammer want het pigment is super en de kleuren zijn prachtig! een tijdje zijn ze heel populair geweest in alle soorten en maken! Ik heb het over de 88 palettes…

Ik zelf heb het 88 Metal Mania Palette van Coastal Scents en vandaag ga ik hem aan jullie laten zien, en ik heb er ook een look mee gemaakt!

88 palette metal mania

 

Het Coastal Scents Metal Mania 88 Palette is echt een prachtig oogschaduw palette met guess what… 88 diverse kleuren oogschaduws en natuurlijk allemaal shimmery want het is het Metal Mania Palette.

oogschaduw 88 palette metal mania coastal scents

 

Metal Mania coastal scents

 

metal mania coastal scents 88 palette

 

Je kan met dit palette echt alle kanten op want werkelijk alle kleuren zitten erin! je kan er dus een natuurlijke look mee maken maar ook een regenboog look of een paarse look, een groene look of een smokey eye!! en naast felle kleuren zitten er ook highlight kleuren in!

88 palette

 

Ik heb het palette gekocht in in Nederlandse Webshop maar ik kan hem niet meer vinden en het is al een tijd geleden, daarom ben ik naar de Webshop gegaan van Coastal Scents en zij shippen ook naar Nederland!

Het palette is niet heel goedkoop namelijk 28,95€ maar daarvoor krijg je wel heel veel (die 88 prachtige gepigmenteerde kleuren oogschaduw) dus het is het geld zeker waard!

Mocht je een goedkoper palette willen kan je ook op ebay kijken, daar kan je er ook een hoop vinden! en als je googled op 88 palette zul je diverse webshops vinden die 88 paletten aabieden. Natuurlijk kan ik je dan niets vertellen over het pigment, maar als je op youtube gaat zoeken vind je geheid een filmpje!

metal mania 88 palette

 

coastal scents oogschaduw palette

 

een aantal kleuren close up!

swatches metal mania 88 palette coastal scents

swatches 88 palette

 

coastal scents swatches 88 palette

 

Ik heb wat random kleuren uitgezocht en geswatched! kijk even naar dat pigment! en de keuren zijn totaal niet poederig, natuurlijk heb je wel wat fall out maar vergelijkbaar met de Naked Paletten van Urban Decay!

look 3

 

coastal scents look

 

coastal scents metal mania 88 palette ooglook

 

look 2

 

look

 

Ik ga maar niet uitleggen welke kleuren ik heb gebruikt voor deze look, je ziet het niet goed op de foto maar het waren 4 kleuren!

look 4

 

look 5

 

look coastal scents metal mania

 

Mijn look heb ik gemaakt met Het Coastal scents Metal Mania 88 palette, de eyeliner heb ik gemaakt met de gelliner van essence en het penseel waar ik eerder deze week over schreef namelijk van Buy in coins! echt een heel fijn eyeliner penseel! De Mascara is van Be Creative.

voor de look heb ik een licht roze kleur gebruikt in de binnenste ooghoeken en op het wenkbrouwbot, daarna heb ik een taupe/ bruine kleur gebruikt voor het gehele bewegend ooglid, en vanaf het midden tot de buitenste ooghoeken heb ik een wijnrode kleur aangebracht en in de arcade boog een bordeaux rode kleur en die heb ik in een V gezet aan de buitenste ooghoeken! daarna heb ik een hele donker rood paarse kleur alleen in de V extra aangezet…

als Blush  draag ik een blush van Beauty UK in nummer 03 Pink en als Highlighter de Love Letters Highlightervan Essence.

de lippenstift is van Revlon.

wat vinden jullie van de Look? Laat een reactie achter bij de comments, en natuurlijk vind ik het leuk als jullie mij gaan volgen op Bloglovin’, twitter, Instagram en Youtube.

 

Advertenties

7 thoughts on “Het 88 Metal Mania Palette van Coastal scents…

  1. Wauwauwauw. Ik heb ook nog een 88 palette staan. Het was zo een hype eerst. Eerlijk gezegd gebruik ik hem niet vaak meer maar door dit artikel ben ik echt gemotiveerd hem meer te gaan gebruiken. De metal mania vind ik echt de allermooiste variant. Zoveel mooie kleurtjes met mooie glansjes. De look die je ermee gemaakt heb is ook echt prachtig. Love it!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s