MUA BB Cream Light Rose…

bb cream MUA

 

MUA zoals jullie weten is een merk waar ik echt van hou! ik ben fan van MUA! ik heb super veel van MUA en het meeste vind ik echt geweldig! MUA heeft ook een BB Cream en deze heb ik al een tijdje en besloot hem voor jullie te reviewen.

MUA BB Cream

 

De Tube van de BB Cream van MUA is zwart met zilveren letters, ziet er niet heel bijzonder uit.

Ik heb de kleur light rose maar ze hebben 8 kleuren BB Cream en hebben rekening gehouden met een gele en rode ondertoon! en ze hebben ook donkere kleuren!

ze zijn te krijgen in de Webshop van MUA voor 3,59€ op zicht een heel mooi prijsje!

achterkant MUA BB Cream

 

De achterkant… zoals alle BB Cream belooft hij veel, opvullen, verzorgen, glad maken, dekken, etc.

De ingrediëntenlijst is heel uitgebreid, ik heb zelden zo een lange lijst gezien bij een foundation of bb cream.

MUA BB Cream tube

 

de tube is niet heel prettig, een standaard tube met een schroefdop, het werkt wel hygiënisch maar ik hou gewoon niet zo van schroefdoppen.

MUA BB Cream swatches

 

MUA BB Cream swatches hand

 

MUA BB Cream uitgesmeerd

 

MUA BB Cream...

 

Zoals je kan zien is de substantie van de BB Cream niet heel dik. hij smeert heel fijn uit en hij kleurt echt heel goed bij mijn huid wanneer hij is uitgesmeerd. maar je ziet ook nog wat van de vlekjes op mijn hand…

gezicht zonder bb

 

zonder bb cream

 

zonder bb

 

op deze foto’s draag ik geen BB Cream, je ziet dat ik veel sproetjes en pigment vlekjes heb…

MUA en kwast

 

bb cream mua ...

 

Tijd om de BB Cream aan te brengen! je ziet hier ook dat het een vrij dunne substantie is!

mua bb

 

bb cream mua op gezicht

 

bb cream van MUA

 

Met de BB Cream zijn de vlekjes ietsje minder maar je ziet bijna alles nog, mijn gezicht is ietsje egaler… maar echt heel zichtbaar is de BB Cream niet kwa dekking. Ik had een behoorlijke laag opgedaan!!

Hij geeft echt maar een lichte dekking, maar ik moet zeggen soms vind ik dat helemaal niet erg, dan wil je wel wat dekking maar niet een hele laag op je gezicht!, hij brengt wel snel en prettig aan en ik vind hem daarom wel prettig.

full face

 

BB Cream met een full face make up!! en ja… een jurkje van M&S mode haha

wat vinden jullie so far van deze BB Cream?

Laat een reactie achter bij de Comments, en ik zou het leuk vinden als jullie mij gaan volgen op Instagram, twitter, Bloglovin’en Youtube

Advertenties

5 thoughts on “MUA BB Cream Light Rose…

  1. Wij gaan toch liever voor een wat dekkender bb crème, van bijvoorbeeld Lioele (zeker het proberen waard 😉). Een top bb crème. En voor een lichtere dekking die van garnier. Maar wie weet kunnen we hem proberen het is zeker een fijne prijs. Alleen hebben we een vraag. Blijft hij goed zitten over de dag of moet je vaak bij poederen??
    P.S. Leuk artikel!!

  2. Pingback: MUA Undress your skin foundation… | mywickedweirdlife

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s